Arkadaşlar bu konu başlığında genelde yarışmalar oluyor. Yarışmak çok hoş ama benim bir işbirliği teklifim var. Gelin beraber bir e-kitap yazalım. Şöyle ki, birimiz bir cümle yazalım ya da paragraf, ne kadar yazabilirsek, onun kaldığı yerden konuyu birbaşkası alıp sürüklesin, ordan bir diğeri. Bakalım kitabımız nereden başlayacak nereye gidecek, konusu ne olacak...? İlk cümleleri ben yazıyorum, katılımınızı bekliyorum.
Tarifini yapamadığı bir iç huzuruna açtı gözlerini. Sabahın ilk saatleriydi. Güneş doğmaya çabalarken kumrular yeni günü karşılıyordu; gu guk guk! Gu guk guk! Havada bir sıcak kokusu vardı yeni hayata dair. İşte böyle başlamalıydı yeni gün.Yeni hayatın yeni günü...
Hadi kızlar devam, bekliyorum:) Kitaba ait cümlelerimizi kırmızı yazalım!:enbuyukkk:
Tarifini yapamadığı bir iç huzuruna açtı gözlerini. Sabahın ilk saatleriydi. Güneş doğmaya çabalarken kumrular yeni günü karşılıyordu; gu guk guk! Gu guk guk! Havada bir sıcak kokusu vardı yeni hayata dair. İşte böyle başlamalıydı yeni gün.Yeni hayatın yeni günü...
Hadi kızlar devam, bekliyorum:) Kitaba ait cümlelerimizi kırmızı yazalım!:enbuyukkk:
Son düzenleme: