Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sabitlenme nasil oluyor ? Bende konu actim kac kere kimse gelmedi napiyim vazgeçtim atesim 36.8 kac gundur ama gun ici olcum bu. Az once 36.5 cikti tamam dedim dustu ama bi daha olctum 36.8 gene belirsiz bir vakitteyim. Yuzum cayir cayır yaniyor

Populer konu diye en uste sabitliyolla ya cnm ondan yapmislar cok kizdim hakkimi yiyolllaa ahahahha kiz senin bu atesin nolcak boylr daha ilk aydan boyleysen mayis haziran da napcan su son gunlerde bi gecse strestende artıyor mudur acep

Populer konu diye en uste sabitliyolla ya cnm ondan yapmislar cok kizdim hakkimi yiyolllaa ahahahha kiz senin bu atesin nolcak boylr daha ilk aydan boyleysen mayis haziran da napcan su son gunlerde bi gecse strestende artıyor mudur acep

Ya dondum ya stres ya hamilelik bakalim hangisi cikacak gorecegiz. Hakkin yenmis kiz yoneticiye söylesen

Ya dondum ya stres ya hamilelik bakalim hangisi cikacak gorecegiz. Hakkin yenmis kiz yoneticiye söylesen
Sikayey ettim ozel mesajda attim bakalim nolcak ortaligi birbirine katarim haa :)) agustos annesi olsamda temmuz annesi grubuna girerim o kadinij actigu konuya yazmam valla 10 agustos zaten sezeryan olsam 25 temmuz ahahah :) insallah hamilelik cikacak cnm oyle hissediyorum ama bakalim kismet

Dogum ici hastane dw ayarla tam olsun. Kiz bu kadar kesin olma sonra uzuluyor insan

Bir arkadasi daha kurban verdik. Incitanesi gitti ama bence gecici. Fal büýü sihirde bahsetmek de yasakmis mesajlarda o yüzden gitti sanirim ama doner yakon vakitte insallah

Sabah kalkar kalmaz olc canim bende olcuyorum arada unutuyorum ama bir kac aydir olctugum icin trendi biliyorum

Ya kizlar gaselleden sonra incitanesi de mi gitmis en yakin arkadaslarimi kaybetmis gibi hissediyorum

Bilemedim ki şimdi canım, görünürde cezayı gerektiren bir paylaşımı yok ama gelir inşaallah :s

Bir arkadasi daha kurban verdik. Incitanesi gitti ama bence gecici. Fal büýü sihirde bahsetmek de yasakmis mesajlarda o yüzden gitti sanirim ama doner yakon vakitte insallah

İncitanesine çok üzüldüm aslında ceza gerektirecek birşey yoktu ortada normal sohbetin içinde anlatmıştı fal işini ben bilmiyordum bu tür şeylerden bahsedildiğinde ceza alındığını şu kuralları baştan sona okuyayım bir inşallah döner en kısa zamanda

Miniimalistt beni de ekler misiniz 15 kasim canim
Ekliyorum canım seni Bat yazan arkadaşları:)

Herkese hayırlı Cumalar kızlar. Benimde bugünü saymazsak Bata 2 gün kaldı belim ağrıyor sivilcelerim çıktı erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı yani adet olup aralık ayına geçmeyi bekliyorum. Sizde ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…