- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Anaaam ilk kez duydum nasi oluyir benim bugun bitti hemen yapistirmammi gerekiyordu?Ben yakı yapıştırcam bu ay canım, zaten belim de ağrıyor :)
İşime yarar en azından,,
Bi iznillah olur inşaallah :) Regl bitince yapıştırıyorsun 2 gün kalıyor belinde. Deniycem bu ay, inşaallah vesile olsun :)
Demi canim cok yakinMaşaallah çok yakın canım :))
Sabah 10 bucuk canimOrda saat kaçki simdi
Anaaam ilk kez duydum nasi oluyir benim bugun bitti hemen yapistirmammi gerekiyordu?
Anaaam ilk kez duydum nasi oluyir benim bugun bitti hemen yapistirmammi gerekiyordu?
Olsun orda imkanlar daha iyidir canım :))Demi canim cok yakinucakla 14 saat in bin aktarmalar falan bir gunumuzu aliyor yolculuk ;(
Sabah 10 bucuk canim
Bende hic takmadim ama suan amuda kalk hamile kalirsin deselee 3 araliga kadar ellerimin ustunde ilerlicem ahahahh..Içimden tam bu mesaja alışmadık popo da durmaz yazasım geldi bana geliyorlar galibaben yapıştırdım bi kere yat dedi annem yattim sabah baktik belimde yok iyice aradık yorganda yapışıktı
Bende yumurtlamadan once yapayim oluyorsa eger. Ay valla kafayi yicem havuz ye incir ye ceviz ye sogan kuru yap ilac kullan cabalarimin sonucunu alirim insallaahBel boşluğuna, kalçanın tam üstünde bi boşluk varya oraya yapıştırıyoruz canım. 2 gün durması gerekiyor. Beli sıcak tuttuğu için gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş. Bugün bi topikte okudum :)
Ben yumurtlamadan 2 gün önce yapıştırcam ama adet bittikten sonra da oluyor yani
Bende hic takmadim ama suan amuda kalk hamile kalirsin deselee 3 araliga kadar ellerimin ustunde ilerlicem ahahahh..
Surda ne kalmis cnm benim daha 6 gun sonra doktor muayenem var daha calismalar var var oglu var :) ben gebe kalırım ama gebe kalinca bu forumu terkederim sanirim ben agustos anneleri die konu actim tee 19ekimde hatunun biri yeni acmis simdide sabitlenmis konusu gicik oldummmbenim 6 gun kaldı bakalim
Ben ilk defa bu ay yakıyı uyguluycam zaten belim de ağrıyor iyi gelir en azındanBende yumurtlamadan once yapayim oluyorsa eger. Ay valla kafayi yicem havuz ye incir ye ceviz ye sogan kuru yap ilac kullan cabalarimin sonucunu alirim insallaah
Ben hep korkumusumdur yapisirda cikmazsa cok acirsa die kocaman bant yani ama bebis icin herseyi yaparim allahim bizlere hemencik nasip etsin insallaaahBen ilk defa bu ay yakıyı uyguluycam zaten belim de ağrıyor iyi gelir en azından
Yaa cippss cipss cippsss ölüyorum bende suan ama dizginliyorum kendimi sebzeye verdim vallaa ama markete girince delirecek gibi oluyorum tam bir cips koligim yaaBende herseyi denemeye meyilliyim ama nerden bulcam ben yakiyikizlar az once kahverengi leke gordum pecetede yumurtlamanin 7nci gunu falan umutlansam mi acaba????? Bide guya saglikli beslenmeye karar verdim 2 litre su bes porsiyon sebze meyve falan guya seker be karbonhidrati kisitlayacam ama nerde.. dun markette tum cips reyonunu yiyesim geldi aldim gecenin korunde aile boyu yedim sabahta karbonhidrata dustum gozum doymuyor resmen
Aynen bende oyleyim birkac seferdir almiyordum. Guya 20 gun yemeyince 21. gun artik canimiz istemeyecekti oyle okumustum ama yok yani bende hic oyle olmadiYaa cippss cipss cippsss ölüyorum bende suan ama dizginliyorum kendimi sebzeye verdim vallaa ama markete girince delirecek gibi oluyorum tam bir cips koligim yaa
Ben 3 aydir falan yemiyorum ama simdi verseler hic affetmem paketin dibini gorurum valla ama sabrediyorum bebisim icin gebe kalayim doktordan donerken yolda hemen alip yicem vallaAynen bende oyleyim birkac seferdir almiyordum. Guya 20 gun yemeyince 21. gun artik canimiz istemeyecekti oyle okumustum ama yok yani bende hic oyle olmadi
Ben 3 aydir falan yemiyorum ama simdi verseler hic affetmem paketin dibini gorurum valla ama sabrediyorum bebisim icin gebe kalayim doktordan donerken yolda hemen alip yicem valla
Bende herseyi denemeye meyilliyim ama nerden bulcam ben yakiyikizlar az once kahverengi leke gordum pecetede yumurtlamanin 7nci gunu falan umutlansam mi acaba????? Bide guya saglikli beslenmeye karar verdim 2 litre su bes porsiyon sebze meyve falan guya seker be karbonhidrati kisitlayacam ama nerde.. dun markette tum cips reyonunu yiyesim geldi aldim gecenin korunde aile boyu yedim sabahta karbonhidrata dustum gozum doymuyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?