- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Dimi bende öyle biliyorum , resmen berrak uzayan bir sıvı eminim bugün olduyaa yetişirmiyim acaba? Akşama?Düzelteyim canım ama zaten hamilelere ekleneceğin için sıkıntı yok
Şifa olsun bebiş olsun canım inşallah:)
İnşallah hayırlısı işe bebiş yola çıkar bu ay artık tarlım:)
Aynen ötle canım valla ne güzel anlatmışsın:)
Ekleyeyimmi kisteye canım?
Geçmiş olsun canım henüz netleşen yok ama kuvvetli adaylarımız bar:)
Geçen ay banada oldu canım tam bitti dedim akıntı geldi yumurtlamanın en güçlü belirtisi diye değerlendirmiştim
Geç kalmam umarım internette sıvı gelince 2-3 saat sonra yumurtlama olur diyo hiç bişey anlamadm , sağ kasığımda ağrıyo nolcak bu halimiz :):):)Değerlendir tabii ki ❤
Geç kalmam umarım internette sıvı gelince 2-3 saat sonra yumurtlama olur diyo hiç bişey anlamadm , sağ kasığımda ağrıyo nolcak bu halimiz :):):)
Evet. Canm :) inşallah olur bu ayBundan önce iliski en fazla 2 gün önce olmus olsa bile ihtimal var suan catlayana canim, spermlerin yaşama süresi yumurtanin catlayip ilerleme suresi vs hepsi cok guzel bi düzen aslinda tek sansimiz olmadigina dair :)
Geç kalmam umarım internette sıvı gelince 2-3 saat sonra yumurtlama olur diyo hiç bişey anlamadm , sağ kasığımda ağrıyo nolcak bu halimiz :):):)
Allah askina biri beni bi uyandırsın. 2 gundur sabah 11 de kalkiyorum iki uc is yapip 1 de yatiyorum 3 4 de kalkıyorum gece gene biraz zorlayip 2 de uyuyorum. Duzen filan kalmadi bu uykuya bi cozum onerin ot mu içem daglara mi cikam
Bazen tekrar yumurtlama oluyormuş canım ovulasyon testi olsaydı belli olurdu kasık ağrısıda yumurtlama belirtisi değerlendir es geçme istersenKızlar merhaba. Bugün yumurtlamamın üstünden 6 gün falan geçti. Bikaç saat önce tuvalete girdiğimde çamaşırımda beyaz kremsi akıntı fark ettim. Adete yakın yaşıyordum bunu ama busefer baya gelmiş. Şimdi de tuvalette peçeteye sarımsı sümüksü akıntı geldi. Hani yumurtlarken olan yumurta akı gibi olan akıntı varya. Onun biraz daha sarısı yani. Tekrar mı yumurtluyorum acaba bilemedim. Dün ve önceki günde ara ara kasıklarıma kramp girmişti bugün yok gibi ama
Oyle canim benimde adet belirtilerim var ama gene dayanamayip test yaptim onceki gun dort saat sonra cizgi cikan testten hemen cok silik hayalet cizgi cikti ama inanmiyorum
Benimsabaha karşı oldu canım 1 gece gecikmeyle :) Bende hayırlısı diyorum tatlım nasipten öte köy yok
Ayyy ben işk hamileliğimde 5 de işten gelip yemek yiyip 6 da yatı ertesi sabah 8 de kalkardım işyerinde masada uyuyakalırdım:)) ne uyku bastırırdı sorma tatlım beden bebeğe hazırlık için enerji depolamak için hamilelik öncesinde az uyumuşsan uykuya meyilli olurmuş:) çok uykusuz geceler olabilir bol bol uyu işte:))
Oyle canim benimde adet belirtilerim var ama gene dayanamayip test yaptim onceki gun dort saat sonra cizgi cikan testten hemen cok silik hayalet cizgi cikti ama inanmiyorumcunku yorumlari okudum dun yaptigim erken gebelik testi daha guvenilir
Valla kuzum birsuru test var sadece birinde 25 yaziyo onda hic birsey cikmadi.. digerinin ustundede yazmiyo bilmiyorum iste bulamadimErken gebelikler güvenilir degil . Kaci olcuyormus o onemli tatlim
Ben de predictor almistim daha yapmadim guvenilir degil mi canimErken gebelikler güvenilir degil . Kaci olcuyormus o onemli tatlim
Seninki artik garanti hayirli olsun :)
Allah askina biri beni bi uyandırsın. 2 gundur sabah 11 de kalkiyorum iki uc is yapip 1 de yatiyorum 3 4 de kalkıyorum gece gene biraz zorlayip 2 de uyuyorum. Duzen filan kalmadi bu uykuya bi cozum onerin ot mu içem daglara mi cikam
Oyle canim benimde adet belirtilerim var ama gene dayanamayip test yaptim onceki gun dort saat sonra cizgi cikan testten hemen cok silik hayalet cizgi cikti ama inanmiyorumcunku yorumlari okudum dun yaptigim erken gebelik testi daha guvenilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?