- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Canim mide rahatsizligin varsa tok karna yap ben ölüyordum bir bardak icmeyleKızçeler
Dün soğan kürüne başladım
Yumurtlama günü de yakı yapıştırcam. Şifa olsun inşaallah
Ben mala bağladım gece 3 te test yaptim sonra 3bucuk 4 te kontrol ettim simdi hala bakiyorum
Kızlar artk beklemeye geçtim hayırlısı bundan sonra :) dualarını eksik etmeyin
Ne guzel konustun oyleO bebişin varlığını nerde görüyorsa oraya yapışıyor insan,elde değil..
Şimdi teste,sonra bi kağıda,sonra bi videoya,sonra göbişe :)))))
Hayırlısıyla gönlüne göre olur inşallah♡ :)
Canim mide rahatsizligin varsa tok karna yap ben ölüyordum bir bardak icmeyle
Kaçıncı gün başladın canım içmeye.ben de bugün adet oldum yedinci gün başlıycam.tok içmeyi düşünüyorum ben midem rahatsız çünküYok canım çok şükür,, rahatlıkla içiyorum, tadı da fena değil :)
Saraçoğlu'nu izledim eşinize de içirin prostatı engelliyor diyordu. Şimdilik kendim içeyim.
Sen bu ay mı yaptın canım :)
Yok yazin denemistimYok canım çok şükür,, rahatlıkla içiyorum, tadı da fena değil :)
Saraçoğlu'nu izledim eşinize de içirin prostatı engelliyor diyordu. Şimdilik kendim içeyim.
Sen bu ay mı yaptın canım :)
ben de 7. gün yani dün başladım canım,, Saraçoğlu aç karınla içemiyorsanız yemeklerden 1 saat sonra için diyordu,, şifa olur İnşaallah canımKaçıncı gün başladın canım içmeye.ben de bugün adet oldum yedinci gün başlıycam.tok içmeyi düşünüyorum ben midem rahatsız çünkü
İnşallah canım ya sonucu yazarız burdan inşallah vesile olur bu ayben de 7. gün yani dün başladım canım,, Saraçoğlu aç karınla içemiyorsanız yemeklerden 1 saat sonra için diyordu,, şifa olur İnşaallah canım
amin canımİnşallah canım ya sonucu yazarız burdan inşallah vesile olur bu ay
O ne için canımamin canım
eşimden yakı istedim birkaç tane belim için,, işe yarar inşaallah
onu da burda forumlarda okudum, beldeki açığı kapatıp yumurtalıkları sıcak tutuyormuş, gebeliği kolaylaştırıyormuş canım Allahın izniyle.O ne için canım
hep beraber canım ya Allah büyük :)Ben de yapayım bu ay o zaman canım ya.teşekkür ederim canım inşallah bu ay güzel haberler alırsın
Regl yarin canim listeye yanlis yazilmis
Kızçeler
Dün soğan kürüne başladım
Yumurtlama günü de yakı yapıştırcam. Şifa olsun inşaallah
Kızlar artk beklemeye geçtim hayırlısı bundan sonra :) dualarını eksik etmeyin
O bebişin varlığını nerde görüyorsa oraya yapışıyor insan,elde değil..
Şimdi teste,sonra bi kağıda,sonra bi videoya,sonra göbişe :)))))
Hayırlısıyla gönlüne göre olur inşallah♡ :)
Ben bugün adet oldum zaten.bidahaki bat da tahminen 12-13 aralık
Kizlar hastayim giremiyorum neler oldu neler bitti bakalim hamilemiz mi var masallah
Kızlar yaaa bu yumurta akı gibi uZayan akıntı var ya o bugün oldu bende ne yapacağımı şaşırdımmm
Kızlar yaaa bu yumurta akı gibi uZayan akıntı var ya o bugün oldu bende ne yapacağımı şaşırdımmm
Ekle canım belki bi tılsım olurDüzelteyim canım ama zaten hamilelere ekleneceğin için sıkıntı yok
Şifa olsun bebiş olsun canım inşallah:)
İnşallah hayırlısı işe bebiş yola çıkar bu ay artık tarlım:)
Aynen ötle canım valla ne güzel anlatmışsın:)
Ekleyeyimmi kisteye canım?
Geçmiş olsun canım henüz netleşen yok ama kuvvetli adaylarımız bar:)
Geçen ay banada oldu canım tam bitti dedim akıntı geldi yumurtlamanın en güçlü belirtisi diye değerlendirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?