- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
çok teşekkürler canım hoşbuldum :) Allah hepimize sağ salim sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah tez vakitte
Yaptim canim yok bisey
Hadi hosgeldin, yoktun birkac gundurKızlar günaydın
,,
Yaptim canim yok biseyinsallah sende vardir yap baklim bi test daha
Hadi hosgeldin, yoktun birkac gundur
Evet toplu ban yedikYaptim canim yok biseyinsallah sende vardir yap baklim bi test daha
Hadi hosgeldin, yoktun birkac gundur
Yoksa biran once olup bitsinde calismalara baslayalim mademBende yaptım bendede bişey yok canım hayırlısı olsun ama regl olamadım onun sıkıntısı var sabah olur inşallah
Ee seen geldin ama diger kizlar??? Obur grubumuz oksuz gibi kaldi ben arada ugruyorum gene..Evet toplu ban yedikKaşındık biraz kızlarla
gaselle ve kübrayı bilmiyorum canım ben farklı bi grupla beraber ban yedim başka bi mesele ile alakalı :)Ee seen geldin ama diger kizlar??? Obur grubumuz oksuz gibi kaldi ben arada ugruyorum gene..
Aa ben sizi beraber gittiniz saniyordum. Neyse artik canim hosgeldingaselle ve kübrayı bilmiyorum canım ben farklı bi grupla beraber ban yedim başka bi mesele ile alakalı :)
öbür grupta isimler gitmiş ki :s
hoşbulduk kuzucum :)Aa ben sizi beraber gittiniz saniyordum. Neyse artik canim hosgeldin
Saol canm hoşbuldumO filmide çok merak ediyorum canım yaşanmış bir olaymış zaten o kadar duygusal demek.
Hoşgeldin canım ekliyorum hemen :)
Evet toplu ban yedikKaşındık biraz kızlarla
Yoksa biran once olup bitsinde calismalara baslayalim mademBen artik daha az takiyorum valla napiyim kismetten otesi yok..
Ayyy insallahhhAfilim92 canım iyice belirginleşmiş daha da koyulaşmış çizgi:)
Ben mala bağladım gece 3 te test yaptim sonra 3bucuk 4 te kontrol ettim simdi hala bakiyorumAfilim92 Ben burdayım diyor valla :))))
Regl yarin canim listeye yanlis yazilmisAfilim92 regline 4 gün kalmış sabredebilirsen o güne kadar bekle sabredemezsen kan ver tarlım idrarda bu kadar görünen kandada çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?