Gelin birbirimizi tanıyalım canlar buyrun topiğimeee :)

kararlıysan zaman kaybetme :KK70: komsumuzun oğlu okuyo veterinerlik çok seviyo şimdi kardeşinide lisede ikna etti oda okiycak ben öğretmen olmak istedim ama kısmet liseyi bile okumadım ki dısardan okudum 3 sene o sonra ünv sınavına girdim calısıyodum nası örgünden okiycam die acıktan girdim lyslere girmedim sorada evlendim hemen oldu bitti ama pişman oldum sora kısmet

Bende çok hevesliyim cidden :KK54:
Ooo sendeki de iyi azimmiş canım öğretmenlik zor bi meslek ama seviyosan olsaydın keşkee o_O
Evlilik engel oluyor mu diyosun :KK17:
Aman yaa okumanın zamanı mı var boşver 2 sene üniv. bitirdik verilen maaş küfür gibi üniversite diyorlar bitiriyorsun lisans yok yüksek lisans bilmem ne oldu yıllarımı sen al gıdım gıdım maaşı da ben :KK12:
en azından sevdiğim heveslendiğim mesleği yaparım geçen zamanıma üzülmem :KK51:
Hala şansın varsa lys ye gir derim canım ama

Bende çok hevesliyim cidden :KK54:
Ooo sendeki de iyi azimmiş canım öğretmenlik zor bi meslek ama seviyosan olsaydın keşkee o_O
Evlilik engel oluyor mu diyosun :KK17:
Aman yaa okumanın zamanı mı var boşver 2 sene üniv. bitirdik verilen maaş küfür gibi üniversite diyorlar bitiriyorsun lisans yok yüksek lisans bilmem ne oldu yıllarımı sen al gıdım gıdım maaşı da ben :KK12:
en azından sevdiğim heveslendiğim mesleği yaparım geçen zamanıma üzülmem :KK51:
Hala şansın varsa lys ye gir derim canım ama
şansım varda cesaretim yok bilmiyorum bu yıl bidaha deniycem sonkez bakalım...
İş daha berbat yaa milletin çenesi susmuyor laf anlatamıyosun car carr akşama kadar offf
ne iş yapıyosun..

X