- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- Konu Sahibi Beloved3441
hoşbulduk canım :)
Okuyo musun çalışıyor musun bi de seni tanıyalımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canım :)
Hadi bakalım kaybolursanız ensenizdeyim bilinnnValla bize watsapp da yetmiyor bi orası bi burası grup grup üstüne
Gel canım gel biz buralarda olucaz artık muhabbete devammm
şimdii kızlar evliyim 3 yıl olacak işte dısardan okuyorum okumak denirse 26 yasındayıım bebeğim yok tişikkirlir :)Okuyo musun çalışıyor musun bi de seni tanıyalımm
şimdii kızlar evliyim 3 yıl olacak işte dısardan okuyorum okumak denirse 26 yasındayıım bebeğim yok tişikkirlir :)
Hadi bakalım kaybolursanız ensenizdeyim bilinnn
napıyorsun bakayım görüşmeyeli..
şimdii kızlar evliyim 3 yıl olacak işte dısardan okuyorum okumak denirse 26 yasındayıım bebeğim yok tişikkirlir :)
sen ne okuyonbende dışardan okuyorum okumak denirse aynenn
amin canım hepimize inşallahMaşallah allah neşenizi bozmasın uzun yıllar versin canım
Hangi bölüm okuyosun pekim bende bu sene yazılıcam inşallah
sen ne okuyon
amin canım hepimize inşallah
sosyoloji okuyorum hesapta
ben sosyoloji de yani aslında dersler kolay benim ama sistemi anlayamadım kredili sisteme gecti bişeler oldu beynim sulandı kaldım sınıfta işte..adalet okuyordum dondurdum bu sene tekrardan devam edecem sen
acıköğretim çok zor ya evlenmesem örgünden isterdim hala okuyabilirim ama istanbulu nası tutturcam ki imkansızİnşallahhhh canımmm
Pek memnun değil gibisin bende veterinerlik düşünüyorum
ben sosyoloji de yani aslında dersler kolay benim ama sistemi anlayamadım kredili sisteme gecti bişeler oldu beynim sulandı kaldım sınıfta işte..
valla sosyolojinin ilk sneesi benim berbat gecti politika falan ıyyybende anlamıyorum sistemi öyle ilk dönem girdim sınavlara kötü onlarda.
zaten ikinci dönemede kayıt yenilemedim sosyoloji düşünüyorum aslında bende ama kararsız kaldım
acıköğretim çok zor ya evlenmesem örgünden isterdim hala okuyabilirim ama istanbulu nası tutturcam ki imkansız
kararlıysan zaman kaybetme komsumuzun oğlu okuyo veterinerlik çok seviyo şimdi kardeşinide lisede ikna etti oda okiycak ben öğretmen olmak istedim ama kısmet liseyi bile okumadım ki dısardan okudum 3 sene o sonra ünv sınavına girdim calısıyodum nası örgünden okiycam die acıktan girdim lyslere girmedim sorada evlendim hemen oldu bitti ama pişman oldum sora kısmetHerkez öyle diyor ya bende okul bittikten sonra dedim açıköğretime yazılmam diye ama iş imkanları verilen hak edilmeyen maaş yüzünden gına geldi artık hep istemişimdir veterinerlerlik hatta çocukluğumdan beri millet doktor öğretmen der ben veteriner derdim babamın bana ters bakışını unutmam bile
Baktım açıkta bölüm var e ufukta evlilikde olacak dedim benimkine sen kazan dgsden üstüne tamamla ben okuturum bile diyor sağolsun
Kararlıyım o bölüm tam bana göree
Benden de aynı canım , evdeyim bir oyana bakıyorum bi buyana geçiyor zaman bir şekilde.. =)ensemiz sağlam olur o zaman
napalım ya güzelim yazı bitirdik tatillerde kendimizden geçtik ordan oraya ordan oraya son durak yine iş yerindeki uyuz koltuğa da geldik
sen de ne var ne yok canım
Benden de aynı canım , evdeyim bir oyana bakıyorum bi buyana geçiyor zaman bir şekilde.. =)
bende işte olmak isterdim ev çoh sıhıcıBende evde olmak istiyorum yaaaa