- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- Konu Sahibi Beloved3441
Neresindesin canımİstanbulun bir ucunda sen bir ucunda ben :) bende avrupa yakası :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neresindesin canımİstanbulun bir ucunda sen bir ucunda ben :) bende avrupa yakası :)
yavruuummmmSelammm herkeseeee
yavruuummmm
pişdddd
Mathimmmm
pişttt napıyosun kuzuuuu
MerhabaaHerkeze selam artık bende bi topik açayım da bir sürü arkadaşım olsunnn dedimm
Tanıyan tanımayan herkesi beklerim
Avcılar canım sen?Neresindesin canım
Nbr nasılsın
Teşekkürler bende iyiyim :) Deli dana gibi evin içinde dolaşıyorum..Iyiyim çok şükür sen nasılsın :)
Teşekkürler bende iyiyim :) Deli dana gibi evin içinde dolaşıyorum..
Bizim buraya hayvandır pazarı açıldı Kurbanlık Satıyorlar Etraf b*k kokuyor Çamaşırları evin içine.asıyorum oda beni sinir ediyor canımAaa hayırdır inşallah..
CanısııııııııııııııııııııııııııMerhaba :)
Yavruuuuu
Günaydın -ama canım noldu neyin vargünaydın
Günaydın -ama canım noldu neyin var
sakin ol canım dediğin gibi sende kursa gidecekmişsinsabah sabah sinir oldum yaaa.. benimkisi kursa gidiyor yaa kursta tek iki erkekler gerisi kızz neymişş büşraa kankasıymışdaa sıkmıcakmışım onu bu konuda daaa yok kiraz mevsimindeki öyküye benzetiyorlarmış da kızlarla ilgili konu açıldı bende sinirlendim tabi oda sıkma beni dedii!!!! o görürrr en yakın zamandaaaa bir kursa başlıyorummm kankaaa nasıll olurmuşş görürrr
Bizim buraya hayvandır pazarı açıldı Kurbanlık Satıyorlar Etraf b*k kokuyor Çamaşırları evin içine.asıyorum oda beni sinir ediyor canım
Selam bende geldim
Ömrümün Yarısı ahahahahCanısıııııııııııııııııııııııııı
günaydın