- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- Konu Sahibi Beloved3441
abooo yaşlandıkk daha evlenmeden
Ayy sorma o taraf zaten ayrı bi karışık okul da eklenecek üstüne ohhh vur hayat vurrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abooo yaşlandıkk daha evlenmeden
Ayy sorma o taraf zaten ayrı bi karışık okul da eklenecek üstüne ohhh vur hayat vurrrrrrr
şimdiki aklım olsa meslek lisesine özelliklede bilişim bölümüne gitmezdim hep onun yüzünden zaman kaybettim puu onaaa
Kesinlikle katılıyorum o zamanlar bizim bölüm meşhurdu bi de üstüne para verdik okuyalım diye al şimdi ne kazancımız oldu kimse okuduğu şeyi yapmıyr herkez hamal oldu resmen açıkça söylemek gerekirse
evet yaa anca çok zeki olacan da yüksek bir üniversite kazanacanda 4 yıl sonra yüksek bir firmada işe başlıyacanda öyleee iyii olur
akıllı kızlarrr geçen bir fondöten süreyim dedim kolay kolay sürmem senede bir aklıma eserse sürerim sabah bir uyandım suratım sivilce doluu
ehe geldi napayım gittim oje aldım yine oje deliliğim tuttu sen napıyosun kuzum
Oooo matmazell gel gelll nerdesin kız sen böle geçmiş olsun mu diyim gözün aydın mı diyim bilemedim
Ev taşımak zor cidden ya valla 1 hafta da zor toparlanmıştı ablamlar
Heyooooo
Hm hayırlısı olsun canım
Milletttt napıyosunuz görüşmeyeliii
Günaydın canımmmdonmakla meşgulüm sanırım
sen napıyosun
günaydıııınnnnn
sana ders olmuşturrr kuzuuuuuuuu ahh ahh neden sürersin ki anlamam pırıl pırıl cildin var... Bence hemen atsaydın fondötenii :S
Seni kimyacıya verek kuzu sana her çeşit oje yapar yapar dururdu artıkın
Günaydın canımmm
hayırdır ne donmasııı
Günaydın kuzu
Hahaha geçti artık beni alan aldı satan saattı behh
günaydıııın, mutlu günler
hava çok soğuk değil mi yahu ben mi üşüyorum sadece kanım mı dondu acaba
ay ne soğuk kanlı hatunum
Kimyacı edek seninkini
Nasılsın toprram
MErhaba
ahahah bak o olur işte topramm hala şansımız var
İyiyim çok şükür saçma sapan bi şekilde çalışıyorum sen napıyosun nasılsın
İyiym çok şükür napim bende oturuyom ya iş vaktini bekliyom
ohhh yat yatt dinlen bol boll
Hala 4 12 misin kuzu haftaya nasıl olcak iş saatin bu arada senin çeyiz ile ilgili topiğin var mıydı yaa
ne yatma ne yatma sabahın 7:30da kalkıyorum istem dışı :/
Evet kuzu 4 12yim :)
Yok kuzu çeyiz topiğim benim
aaa kız o saatte ne işin var ayakta ben işe gidiyorum 8 de zar zor kalkıyorum mevsim değişikliğinden heralde artık uyanamıyorum
Benimki de 4 12 hala bu hafta bitmedi deyip duruyor aç sende bi topik kuzu bakalım bizdeee