Kötülemek için açmadın mı! Başlık gelin belası ya! Allah bilir de ne oluyor ne bitiyor. Yazdıklarından yola çıkarak sen de abin de tedavi görünüz lütfen. O senin abin olabilir ama sen kadınsın öncelikle kendini o kadının yerine koyEsiniz dizi akrabalarina kotulese sizin evde yazdiginiz bi gunlugu gitse baskalarina okutsa sizi kotulese hemen burda konu acip yerden yere vururdunuz .biraz insaf.abim kararsiz ne yapacagini bilmiyor ben gelinimizi kotulemek icin acmadim konuyu fikir verin diye yardimci olun cunku hayatimiz kabusa dondu.
Dustuk yakasindan zaten de abim kendi kendini yiyip bitiriyo kadini rahatsiz eden yokkadın sadece artık sevmiyo ve istemiyo olamaz mı..
ille büyük sebepler mi lazım?
düşün kadının yakasından.
Olur mu erkek tarafı herşeye burnunu sokabilirgörümce eksik kalmış burnunu sokma konusunda
Evet hemde ne bela hayatimizin icine edip gitti .abimi mahfedip gitti hic yoktanKötülemek için açmadın mı! Başlık gelin belası ya! Allah bilir de ne oluyor ne bitiyor. Yazdıklarından yola çıkarak sen de abin de tedavi görünüz lütfen. O senin abin olabilir ama sen kadınsın öncelikle kendini o kadının yerine koy
Tut abinin elinden bi psikologa gidin, derdin abinseDustuk yakasindan zaten de abim kendi kendini yiyip bitiriyo kadini rahatsiz eden yok
ne biliyorsun şiddetin hakaretin olmadığını ya birlikte mi yaşıyorsunuzAbim ona deliler gibi asikti bir dedigini iki etmiyordu .gezdiriyor tozduruyor simartacak kadar deger veriyordu siddet hakaret yoktu.onunda yediremedigi sindiremedi sey ben ona haddinden fazla kocalik yaptim neden beni ailesine satti diye uzuluyor
Ad
Dustuk yakasindan zaten de abim kendi kendini yiyip bitiriyo kadini rahatsiz eden yok
Bence ksıkançlık abartıldığı kadar değildi dediği camdan dışarı bakma cinsinden olabilir
Ben abimin pisikolojik olarak coktugunu gun gectikce eridigini goruyorum buda ailecek bizi huzursuz ediyor.abime bu kadin daha once seni seviyordu ama senden soguttular aklina girdiler artik seni sevmiyor birak pesini manevi olarak herkez sana kefil maddi olarakta kiracilari var .uzatma unutursun diyoruz ama cok etkilenmis unutamiyor
Evet hemde ne bela hayatimizin icine edip gitti .abimi mahfedip gitti hic yoktan
Ama görümce onda bişey yok diyosa, doğru olan odurBen de öyle tahmin ediyorum. Kadının üstüne kapı kilitleyenler gördük biz.
İşine gelmeyeni cevaplamıyor.Adam kaç yaşında,adam kaç yaşında,adam kaç yaşında?