Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama bu konu yoruma açık, beddua etmekte ne böyle hakikatten kaç yaşındasınız siz?Allah iftira atanin cocugunun basina getirsiz insallah
Beddua ne zaman gelecek diye bekliyodukAllah iftira atanin cocugunun basina getirsiz insallah
Ya kadın sevmiyor işte, bakmak da istemiyor artık. Çocuklarının babası tamam ama kocası olarak görmek istemiyor!Allah sahit bu yetmiyomu.Allah goruyor ve biliyor.siz inansaniz ne olur inanmasaniz.hastane hemen evin yaninda gitmis acilde olan ustu bi durum yok ama burda musde altinda kalsaniz iyi olur demis oda hayir esim bana goz kulak olur demis.evlilikte iyi gun kotu gun nerde kaldi o zaman
burda bile böyle anlatıyosan yazık sen ve ailen o kıza neler yaptınızda gitti hic bi kadın istismalar haric hele ki 2 cocukla yuvasını yıkmaz karı koca arasında ne var bilemezsinAbim 10 yıllık evli .4yaşında kızı 6 yaşındada erkek çocuģu var.annesinin ve kiz kardeslerinin yonlendirmesiyle 2 cocugu alarak evi terketti .sudan sebepler.abimin içki kumar aldatma veya herhangi bir koyu aliskanligi yok.gelinimize neden anne evine geri dondun dediklerinde baskidan kiskancliktan diyor.onun abarttigi kadarda yok yengem biraz saf oldugu icin abim oyle her yere salmiyordu.yasi 25 bu arada .7 aydir gitti ve hic bir sekilde geri donmek istemiyor annesi gondermiyecegini soyluyor.biz aile olarak 7 aydir gelmesi icin elimizden geleni yaptik buyukleri araya. koyduk hep kacan kovanandi ve onlar daha cok degere bindiler.abim esini cok seviyor ve cocuklarina cok bagliydi.bu sure icinde abimin pisikolojisi coktu isyerine gidemez calisamaz oldu.karisini bi saplanti haline getirdi .gelmiyor ayrilmak istiyor yarin gidecek baskasiyla evlenecek ben buna nasil katnacam diyor.bu arada gelinimiz akraba ve kendini hakli cikarmak icin devamli atip tutuyor evdeki butun olumsuzluklari herkeze anlatiyor.abimin kucukte olsa butun kusurlarini yaydi butun sulaleye.gece abimin kalbi sıķışınca esini uandiriyor kalk 2 saat badimda dur kalp kirizi gecirmeyeyim diyor .hani minareyi calan kilifini hazirlar diyorlarya gitmis bu adam nabyak gece kaldirip beni basinda dikiyor.birde beraberlerken abim icini bi kagida dokmus o anki pisikolojide kagida biseyler yazmis sonra atmis bir kagida .oda kagidi bulnus saklamis gittigindede goturmus gelene gidene okutturuyor.abimi herkeze rezil etti ozel hayat diye bisey kalmadi.dayim konusmaya gitti onunla kizim ortada bisey yok evine geri don dediginde beni geri gonderirsenuz intihar ederim diyor peki intihar ettirecek kadar ne yapti bu adam sana diye sordugunda bisey yapmadi onu sevmiyorum artik istemiyorum yiyormus dayimda o zaman neden 10 yildir onunla yasadin diye sordugunda salakligimdan demis.ona soyleyin bu is bitti demis.bunca pislige ragmen abim bu kadindan vezgecemiyor bu kadin saplanti haline getirdi o benim namusum diyor onu birakamam diyor.ailecek cok yiprandik.Allah icin bana akil verinki bende abimi yonlendirebileyim.
ne suursuz bir yaklasim bu, kendinize gelmenizi oneririm en fazla. abiniz kalp krizi gecirmemis, ona stres bozuklugu, panik atak yahut artik ne kullandiysa onun tesiri diyebiliriz.Allah iftira atanin cocugunun basina getirsiz insallah
Abin kızı kiskanacagin karisini elinde tutmayı bilseydi. Sizde bir zahmet rahat birakin. O bir kere senin yengen gelinin değil biiiirrrrrrr. Sen nasil destek oluyorsan onunda ailesi tabii ki destek olacak. Ayrica kiz saf değil kendini mutsuz eden birini birakacak kadar ozguvenli. Abini bir zahmet psikologa göturun. Karisinin kiymetini kaybetmeden bilecekti. O kadın bir birey abin kim ki onu kisitliyor ne hakla? Ha bir de 15 yasinda gelin alirsaniz sonucu bu olur.Abim 10 yıllık evli .4yaşında kızı 6 yaşındada erkek çocuģu var.annesinin ve kiz kardeslerinin yonlendirmesiyle 2 cocugu alarak evi terketti .sudan sebepler.abimin içki kumar aldatma veya herhangi bir koyu aliskanligi yok.gelinimize neden anne evine geri dondun dediklerinde baskidan kiskancliktan diyor.onun abarttigi kadarda yok yengem biraz saf oldugu icin abim oyle her yere salmiyordu.yasi 25 bu arada .7 aydir gitti ve hic bir sekilde geri donmek istemiyor annesi gondermiyecegini soyluyor.biz aile olarak 7 aydir gelmesi icin elimizden geleni yaptik buyukleri araya. koyduk hep kacan kovanandi ve onlar daha cok degere bindiler.abim esini cok seviyor ve cocuklarina cok bagliydi.bu sure icinde abimin pisikolojisi coktu isyerine gidemez calisamaz oldu.karisini bi saplanti haline getirdi .gelmiyor ayrilmak istiyor yarin gidecek baskasiyla evlenecek ben buna nasil katnacam diyor.bu arada gelinimiz akraba ve kendini hakli cikarmak icin devamli atip tutuyor evdeki butun olumsuzluklari herkeze anlatiyor.abimin kucukte olsa butun kusurlarini yaydi butun sulaleye.gece abimin kalbi sıķışınca esini uandiriyor kalk 2 saat badimda dur kalp kirizi gecirmeyeyim diyor .hani minareyi calan kilifini hazirlar diyorlarya gitmis bu adam nabyak gece kaldirip beni basinda dikiyor.birde beraberlerken abim icini bi kagida dokmus o anki pisikolojide kagida biseyler yazmis sonra atmis bir kagida .oda kagidi bulnus saklamis gittigindede goturmus gelene gidene okutturuyor.abimi herkeze rezil etti ozel hayat diye bisey kalmadi.dayim konusmaya gitti onunla kizim ortada bisey yok evine geri don dediginde beni geri gonderirsenuz intihar ederim diyor peki intihar ettirecek kadar ne yapti bu adam sana diye sordugunda bisey yapmadi onu sevmiyorum artik istemiyorum yiyormus dayimda o zaman neden 10 yildir onunla yasadin diye sordugunda salakligimdan demis.ona soyleyin bu is bitti demis.bunca pislige ragmen abim bu kadindan vezgecemiyor bu kadin saplanti haline getirdi o benim namusum diyor onu birakamam diyor.ailecek cok yiprandik.Allah icin bana akil verinki bende abimi yonlendirebileyim.
Sen kaç yaşındasın güççük kaynana