Gelin belası

Adam kaç yaşında,adam kaç yaşında,adam kaç yaşında?

İşine gelmeyeni cevaplamıyor.
Ya bir de bu kadar basit bir arayüzü olan siteyi de mi kullanamıyorsunuz? Konu açmadan evvel öğrenin ya! Kaldı ki bir sürü forum sitesi bu arayüze sahip zaten, bilmemeniz abes!

en az 10 yaş var bence aralarında. 15-25 gibi bişey düşünüyorum ben söylemekten kaçındığı için.

biraz rahat bıraksaydınız vakti zamanında bunları yaşamayacaktınız kaldıki 15 yaşında kızı almışsınız hadi olsun 17 ne fark eder? abiniz üzülüyor diye er türlü kötü sözü kullanmaya hakkınız yok. derdinize derman arıyorsanız abiniz bıraksın kızın peşini çocuklarına babalık yapsın sizde gidin görün hala olarak ama ortalığı karıştırmayın

Umarım o manyak abi kadına bişey yapmaya kalkmaz. Kadına şiddet, kadın cinayetleri hep bu tip ailelerden çıkıyor.
Konu sahibini de genç bi görümce gibi değilde
70 lerinde bi kaynana olarak görüyorum
Vay gelinin yediği önünde yemediği arkasında yine rahatlık battı gitti ailesine
Gelin dediğin ailesini unutsun, erkek tarafıdır onun ailesi artık
Vay terketti de bizim hayatımızın içine etti, cümle aleme rezil olduk gibi şeyler düşünüyo

Bence böyle bi görümce bile kaçmaya sebep olabilir
Neredeyse adamların yatak odalarından bile haberi var

İşine gelmeyeni cevaplamıyor.
Ya bir de bu kadar basit bir arayüzü olan siteyi de mi kullanamıyorsunuz? Konu açmadan evvel öğrenin ya! Kaldı ki bir sürü forum sitesi bu arayüze sahip zaten, bilmemeniz abes!
Ay söylesin kızı bulup bizzat ben boşatacağım. Babadan oğla nesil herhalde bunlar.

en az 10 yaş var bence aralarında. 15-25 gibi bişey düşünüyorum ben söylemekten kaçındığı için.
Daha da fazla olabilir bana kalırsa, en iyi ihtimali o.
Ama şimdi bize söylese de doğrusunu söylemeyecektir. Baksana büyük umutla, destek umarak konu açtı, 1 kişi bile haklısınız demedi.

abiniz siizn için çok kıymetli o yüzden de hatalarını göremiyorsunuz yada görmek istemiyorsunuz,bir kadın kocasını seviyorsa ve mutluysa ailesi 2 çocuğuyla niye yuvalarını yıkmak için beynini yıkasın.elle tutulur bir problem yoksa bizim ülkede kimse kızının boşanmasını istemez.abinizin psikolojisi bence daha evvelden bozuldu gelininizde artık tahammül edemedi o yüzden de gitti,eşi gittiği için bozulmadı abinizin durumu yani.gecenin bir vakti karısını uyandırıp ben uyurken 2 saat başımda bekle kalp krizi geçirebilirm demek bir piskolojisi bozuk insanın işi,kimbilir diğer zamanlarda da farkli davranışları vardır,ama herşey insanlar için hastalık olduğunu kabul edip keşke zamanında doktora götüreydiniz abinizi,bu duruma gelmeden çözülürdü belki bazı şeyler.

Olmaz
Görümce izin vermeden bir evlilik biter mi hiç ?

"gelinimizin aklını çeldi baldız" diyorsun ya
aklı çelinen kadın 7 ay anasının evinde kalmaz, geri dönersem intihar ederim hiç demez.
o yuzden kadını rahat bırakın,
artık ne yaşadıysa evliliğinde, şu andan iki çocukla kocasız olmak ona cennet gibi geliyor

Aynen ya kadını hayattan soğutmuşlar kocasının evi yerine ölüm daha iyi geliyor. Artık ne işkenceler ettiyse koca

Allah sahit bu yetmiyomu.Allah goruyor ve biliyor.siz inansaniz ne olur inanmasaniz.hastane hemen evin yaninda gitmis acilde olan ustu bi durum yok ama burda musde altinda kalsaniz iyi olur demis oda hayir esim bana goz kulak olur demis.evlilikte iyi gun kotu gun nerde kaldi o zaman

Kusura bakmayın da dönmesi için didindiğiniz kadına BELA diye başlık açmak?? Biraz fazla cahiliyet sezdim.
Abiniz tedavi olsun. Siz biraz vizyonu genişletin. Kızımız da kendi kendini iyi rezil etmiş ona da ısrar etmeyin daha, kendi tercihini yapmış bırakın çok da matah bi kafa yapısı yok onun da. Önemli olan çocuklar şu aşamada. Abinizle gelin ayrılsalar da inşallah düzgün bi ortam sunmayı başarabilirler çocuklara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…