Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin başımı kendim yapmak istiyorum(resimli)

Benim saçlarım düzleştirilmese bile çok uzundu düzleştirince muhteşem oluyodu...kınada önce su dalgası yapıldı kuafördeki bayanlar hayran kaldı herkes gelip gidip bişey dedi..yine su dalgasıyla kalsa iyiydi yani sonra onu topuz yapalım olmazsa açarız dediler hatta bi bayan tanımadığım halde o saça yazık etmeyin dedi çok karıştı falan ama başımdaki süper egolu kendine gereğinden fzla güvenmiş kişi yaptı yinede..tabi geç kalınca geri topuzu açıp düzeltemeden gittim öyle rezil rezil..şimdi hala sinirleniyorum deli oluyorum.geçen yıl ağustosda oldu düğün ama bn hala üzülüyorum.. aman sizde pişman olmayın herşeyiniz planlı olsun erkenden yapın herşeyi..ı

3. sıra taşlar sırıtmıyor ben fotoğrafta bir kusur görmedim. Duvağın da güzel gözüküyor. Sana da yakışmış modeli

Çok teşekkürederim, sade ve şık bi prenses model
Peki sizce yeterince kabarık mı?

Ben çok kabtık olsun demiştim bukadar oldu
Bana istediğim kadar kahrolmuş gibi gelmiyor sizde nasıl?

Daha çok nasıl kabartabilirim acaba

Sizce gelinliğim yeterince kabarık mı?

becerin varsa yaparsın elbette canım benim gelin başımıda evde yengemle ikimiz yapmıştık çok ta güzel olmuştu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizce gelinliğim yeterince kabarık mı?

benim de gelinliğim böyle kabarıktı çok güzelmiş hayırlı olsun.
yerinde olsam sıradan biri gibi gider saçımı bulduğum bi modele yaptırırı duvak takılabilecek biçimde en fazla 100 lifa tutar en iyi yer.
eve gider gelinliğimi giyer duvağımı takar düğünüme giderim ne olcakki.
ben en iyi kuaföre yaptırdım s*çtı saçımın içine bişeye benzetmedi gelin başı diyince bi tuhaf ediyolar.
keşke sana verdiğim bu aklı kendime uygulasaydım. ama bizim dedikoducu akrabaların yüzünden (küçük bir ilçe) kuaföre paraya bayıldık.

ne botoks yaptırın
ne o parayı o kuaföre verin
kendinizde yapabilirsiniz,yada daha uygun kuaför bulun...
orada uygun fiyatta yerler yokmu?

Canim hic pisman degil kuafor ayarlamadigi icin:) Ama topuz yerine acik dalgali sac daha iyi olur bnce gelinligine..

Baska fikir istersen seve seve yardim etmek isterim. Bende 2014 gelini olcam insallah.

Canim sen bu gelinligi nerden aldin? Gecen kadikoyde sanki bu modeli gordum ben

Kesinlikle yeterli kabariklikta :)

Ben hazır gelinlik üzerinde değişim yaptırdım sonuç bu oldu

Pendik sultan moda evi garantinin yanındaki sokakta
1250 tl ye satın aldık
Güzelmi sizce durağımı kendim diktim
Gelinlikcininkini görünce eve geldim sabaha kadar ağladım
Sonra söktüm bu çıktı ortaya:)

Bayildim tatlim.. Bence kuafor zorunluluk degil dogallik herseyden onemli. Abarti bir seyi daha ozel kilmaz.

Bide bundan korkuyorum, kuaföre gitmediğim için dedikodu çıkarmı diye
Ben kimin ne dediğini umursamam ama nişanlıma laf gitsinde istemem

en iyi kuaförler en güzel saçı yapacak diye bir kaide yok.
en iyi kuaförlere gidip bin pişman olan çok.
Bence sen kuaför araştır. 750 tl çok çok çok fazla bi meblağ. hiç verme o kadar para. sırf kuaförün adı var diye verilmez yani. en fazla 250-300 falan tutar. yanındakiler de 50 belki 60.
Kuaför araştırırken de kendin prova yapabilirsin evde. ama önceliğin uygun fiyatlı kuaförler olsun. mutlaka bulursun uygununu.

Bence de bir kuaföre git istediğin bir topuzu yaptır ve geri kalan ayrıntıları kendin evde yap. Böylece daha uygun fiyata yaptırmış olursun. Ama ben kuaförlerin yaptığı maşayı beğenmiyorum hemen düşüyorlar, özellikle saçların düzse maşa tutmayabilir. Bende evde kendim yaparım ama topuzu beceremem. :)

Bence kendin yap, eger bi aksilik olur da yapamazsan kuafore tek ya da tek arkadasinla git tacini takabilecegin gibi bi topuz yaptirirsin hemen tac ve duvagi da evde takarsin hemen :) kuafore de gelin oldugunu soyleme hic max 50-60 liraya sacini yaptirmis olursun :) bu arada eger pendikteysen ben de geleyim yardima elim yatkindir :))

bende nisan dugun vs icin kuafore gitmiyoeum artik cunku kuaforun yaptigi saci begenmiyorum.bi kac ay once akrabamin nisani vardi sacimi makyajimi kendim yaptim.bu model sana cok yakisiyo nerde yaptirdin falan dediler.:)))ve yine bi akrabamda kuaforden aslan yelesi gibi saclarla gelince iyiki gitmemisim diyorum hala.ama dugun saci cok riskli kendine guvenebiliyosan bu konuda gitme.oncesinde bi prova yap istersen.yapip yapamiycagini anlarsin.

Son düzenleme:
Bide bundan korkuyorum, kuaföre gitmediğim için dedikodu çıkarmı diye
Ben kimin ne dediğini umursamam ama nişanlıma laf gitsinde istemem

işte öyle olmuyo damata bak kızı bi kuaföre götürmedi derler bende çok önemsemem ama milletin ağzınada düşmem istemem.
sen ist.dasın sanırım orada kim bilecek gittim bi kuaföre dersin ama bizim ora küçük herşey biliniyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…