- 13 Nisan 2010
- 449
- 36
- 318
- Konu Sahibi dderya3484
-
Ya arkadaşım.Saçlarına bayıldım.Hele kendi yapmış olmana hayran oldum.Konunla ilgili değil ama saçlarını boyarken ne kullanıyorsun,neler yapıyorsun?
kuaförlerin istedikleri ücretler gerçekten yüksek. elinizden geliyorsa bol bol prova yapın, eliniz hızlansın. size en iyi giden modeli zaten en iyi siz bilirsiniz. yardımcılarınızda varmış, bence halledersiniz, üstelik kuaförden her zaman mutlu çıkacaz diye bir kural yok. nikahımda saçımı kendim yapıp, çiçeğimi de saçıma kendim takmıştım. çokta güzel olmuştu.
MOSta bile 750 TL değil sen hangi kuaföre sordun????
Bence kendin yapma sakın. Profesyonel elden çıkması başka.200-250 TL ye yaptıracak çok yer bulabilirsin.
24 unde nısanlımın kardeşinin düğünü var, saçını kendı yapıyor, düğün yerine makyöz gelecek sadece.Onu da fotoğraf çekimi için istedi. Bence kendını tanırsa en ıyı kendı tanır ınsan, guvenebılıyosan yap, kimi kuafor gelinbaşı yapıcam diye abarta abarta kuş konduruyo kafaya sanki
O sade iri dalga yapıp yarım toplayacak sade bır model ama bu gosterdıklerınde cok zor modeller degil
Ya sizde kendiniz yapmışsınız nasıl peki kımse sizin yaptığınızı anlarımı? Sonradan pişman oldunuzmU içinize sindimi?
Benim kuzenimde kendisi yapmıştı zorla kuaföre götürdüler kuaför çok abarttı ben sadece seviyorum dedi ve aldı eline maşayı kendisi yaptı makyajını falanda içine sindi evet belki kötü oldu ama ben mutlu oldum benim en mutlu günüm başkalarının değil demişti gayet mantıklıda ve sizin elinizde yatkınmış önceden denersin kızkardeşine ögretirsin iyice işide sağlama alırsın :)
Kız kardeşim yokki, tek kızım
Kuzenimde en yakın arkadaşım olcak yanımda
Onların yardımıyla deneyeceğim
Onlar sadece aynayı arkadan görebileceğim şekilde tutsa yeter aslında bana
Kuzeninize çok rica etsem sorabilirmisiniz lütfennn pişmanım kuaföre gitmediğine, içine sinmişmi saçı?
Ve siz beğendinizmi kuzeninizin saçını?
Birde etrafdan yadırgandımı kuaföre gitmemesi?
Benimde kuzenimin yoktu biz yanındaydık :)) Hiç değilim bir daha olsa yinekendim yapardım ama spreyi fazla sıkardım dediBiz beğendik ama çok sadeydi çünkü o sadece bukle bukle yaptı taç falanda takmadı hafif sprey sıkmıştı çünkü kendisi abartı sevmiyordu ve çok iyi hissettim insanlar ne derse desin umrumda değil diyor :) Evet yadırgandı biraz ama kuaföre gitmedigi belli degildi yani kuaföre gitseydi mahvedeceklerdi böyle doğal duruyordu daha güzeldi bence :)
Gelinliğim prenses model, hatta dur onuda eklim ama ilâda değil telde olduğu için oradan girip yorum olarak eklicem, şimdi görünce anlarsınız beni gelinliğime sade hoş bi topuz(resimdeki gibi) gidebilir ancak
Hemen ekliyorum
Kuzenimle herşeyiniz ayn ı resmen onunda gelinligi prenses model esmer tenli bir kızdıEvet çok hoş olur internette videoları var yapımı çok basit bekliyorum fotoğrafı
Ekledim:) ilkdefa gelinliğim görücüye çıktı:) abimin evinde saklıyordum nikah kadarnasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?