• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin başımı kendim yapmak istiyorum(resimli)

evde deneme yap ozaman..bak bakalım oluyor mu..

kalıtelı bı sprey al ama önce..

düşmesin sacın

Yanımd en yakın arkadaşım ve kuzenim olcak, bi kutu tel Tokat'ı saç spreyi ve topuz filesiyle yapmayı düşünüyorum, düşündükte kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, elim yatkın, ama korkuyorum

bence bir ön deneme yap başlamadan öncede youtube da videolar var onları izle... yaparkende sanki o gün için yapıyormuş gibi yap hatta şöyle yapabilirsin kuaföre gidip maşanı yaptırabilirsin eve gelip toplayabilirsin belki maşayı istediğin gibi yapamayabilirsin

Merhaba dderya3484 ,

Yapabilirsiniz tabi neden olmasın. souvvenir a katılıyorum önceden evde bol bol prova edin. Kuaförde daha güzel olacak diye bir koşul yok en nihayetinde. Gelin saçını , makyajını kendisi yapmayı tercih eden insanlar gittikçe artıyor ; açtıkları bloglarda o gün neler kullandıklarını da paylaşıyorlar.

Hem eliniz yatkın hem de ilginiz var. Şimdiden bol prova yapın , fotoğrafları da bir başka konuda yayınlayıp görüşte alabilirsiniz mesela. Şimdiden mutluluklar dilerim :34:

Bu yorumunuzu annemede okudum:)
Çok çok teşekkürederim

Evet ben provasını yaptım sonra ayrı bi konu açıp yükleyeceğim resimleri, ozamanki fikirler fener gibi olur beni aydınlatır

kuaföre 750 lira mı?
yuh ya ben hayatımda verdiğim kuaför masrafı o kadar değildir:) düğünde gelin başı ve yanımda 5 kişi vardı 250 lira verdik:) makyajlar hariç tabi çok yakın arkadaşım yaptı kınada da para vermedik sağolsun arkadaşım halletti(kuaför kalfası kendi)
ve botox olayını bencede yaptırma

Yanımd en yakın arkadaşım ve kuzenim olcak, bi kutu tel Tokat'ı saç spreyi ve topuz filesiyle yapmayı düşünüyorum, düşündükte kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, elim yatkın, ama korkuyorum

canım bir kaç kere dene evde kendi kendine...
resmini koy arkadan bakalım fikir verelim..
bence abes değil..

Şimdi evde sakin sakin denemekle, düğün günü yapmak arasında fark var bence. Girmeyin bence o işlere. Ben Ankaradayım. Geçen sene kurumun kuaförüyle anlaştım. 200 tl gelin başı 100 tl makyaja verdim. Gayet de güzel olmuştu gelinbaşım. Bence sizde kamuda çalışan tanıdıklarınıza sorun. İş yerlerindeki kuaförler uyguna yapıyorlar.

gelin olduğunu söylemeden git kuaföre istediğin saçı yaptır...nikahta ne giyeceksende evde giy

Son düzenleme:
Yasin kac bilmiyorum, fakat ben senin yerinde olsam Botox yaptirmak yerine cildime guzel bir bakim yaptirirdim...
Surekli o bakima riayet ettigin surece zaten puruzsuz ve guzel bir cildin olacaktir...
Kalan para ile de kendime guzel bir spa keyfi yapardim, hem ruhun hem bedenin rahatlar...
Botox insanin ifadesini tuhaflastiriyor gibi geliyor bana... Yine de tabii ki kararda zevkte senin... Kendi tercihin...
Sadece bana biraz gereksiz gibi geldi... :31:

Yapılan her yorumu evde sesli okumaya başladım:) evdekilerde açtı gözlerini beni dinliyor, içime nasıl su serpildi anlatamam, ama bol bol prova yapıp resimleri biriktirip ayrı bi konuda yükleyeceğim, umarım başarabilirim

En azından bunu prova ile görecek olmak rahatlatıcı

Canim bisey diycem, bu sorun sacma geldi bana.
Gelin basi dedikleri seyin adi gelin basi.
Ben gecen hafta gittim kuafore bir topuz yaptrdim, yemin ediyorum, gelin basindan daha guzel bir topuz oldu, 30 TL. he duvak mi takcaksin, yaptir sacini gel eve taksinlar duvagini tacini topuzunun musait bir yerine. Ne kadar beceriklisin bilmem ama, bnce kendi kendine sac yapmak dugun gunu icin buyuk risk. Kendi basinin arkasini nasil yapacaksin bir kere..

o gün insan hiç olmadığı kadar heyecanlı oluyor. o heyecanla zorlanabilirsin. bence daha uygun fiyatta kuaför bak. ayrıca botoks için 29 yaş çok erken. bazı ünlülerin yüzü botokstan şişmiş, garip duruyor ya. seninki de öyle durmasın sonra. gencecik kıza pek yakışmaz. :50:

Bu yorumunuzu annemede okudum:)
Çok çok teşekkürederim

Evet ben provasını yaptım sonra ayrı bi konu açıp yükleyeceğim resimleri, ozamanki fikirler fener gibi olur beni aydınlatır

Ben yapabileceğine inanıyorum. Kuaföre git diyenler olacaktır , cimri de diyebilirler ; önemli olan senin düşüncen. Düğün senin düğünün , insanların ne düşündüğünü biraz göz ardı edebilirsin. Prova fotoğrafları konunun şimdiden çok ilgi çekeceğini düşünüyorum. Hem bizlere de fikir olur. Gün olur da nasip olur ise senin deneyimlerinden yararlanırım bende :34:

Mutluluklar dilerim :71:

Canim bisey diycem, bu sorun sacma geldi bana.
Gelin basi dedikleri seyin adi gelin basi.
Ben gecen hafta gittim kuafore bir topuz yaptrdim, yemin ediyorum, gelin basindan daha guzel bir topuz oldu, 30 TL. he duvak mi takcaksin, yaptir sacini gel eve taksinlar duvagini tacini topuzunun musait bir yerine. Ne kadar beceriklisin bilmem ama, bnce kendi kendine sac yapmak dugun gunu icin buyuk risk. Kendi basinin arkasini nasil yapacaksin bir kere..

Evde bi prova yapiyim, resimlerimi yükleyeyim, o resimlere bakıp bi fikir verin belki beğenirsiniz bilmiyorum benimde kafam çok karışık ama bi prova resimlerimi yükleyeceğim, ozamanki fikriniz çok önemli, umarım beğenilir olcak

kendine güveniyosan yap .. :42::42:
mutluluklar diliyoruz efem .. :123:

Kardes ogun insan cok heyecanli oluyor.sonra panikleyip yapamazsan ne olcak.uygun bir yer bulursun arastir bence yine

Ben yapabileceğine inanıyorum. Kuaföre git diyenler olacaktır , cimri de diyebilirler ; önemli olan senin düşüncen. Düğün senin düğünün , insanların ne düşündüğünü biraz göz ardı edebilirsin. Prova fotoğrafları konunun şimdiden çok ilgi çekeceğini düşünüyorum. Hem bizlere de fikir olur. Gün olur da nasip olur ise senin deneyimlerinden yararlanırım bende :34:

Mutluluklar dilerim :71:

Yaaa gerçekten çok sağolun:) evet kesin yükleyeceğim, bootoxu fotoğraflRımıda aynı Konuya yükleyeceğim, benim için çok önemli ozamanki fikirler, çok teşekkürederim zxshermine

Gelinliğimi giyeceğim
Ama alttn duvak üstten tacım takılacak onları takarken yine bozulur

ama o duvağı takmakta mesele..

annem kuaför,duvagı takmak ayrı bı ıncelık ıstıyor..görsel olarakta güzel durması lazım duvağın takıldığı yerdeki seklinin..

görmeden nasıl yapcaksın bılemıyorum

Botoks için çok erken değil mi? :( Bi daha hep isteyecek yüzünüz. Zaten fotoğraflarda rötuş yapıyorlar. Botoks yerine cilt bakımı yaptırın bence.

Back