- 23 Mart 2011
- 1.400
- 605
- 123
- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
-
bence kesinlikle 1 cok hos, digerlerini begenmedim.
ay canim duygularini anliyorum bir kac hafta icinde guzel gelinlik bulabilicekmiyim endisesi, herseyi kisa surede halletmek gerekince insan ister istemez heycanlanir strese girer. Ama icini ferah tut onceden planlayin biraz nerelere gidicek nerden gelinlik alicak prova gelin basi nerde yapilcak. Gorumcen falan varsa senin icin arastirsin kuaforleri falan.
hımm analadım tatlım..şindi düğün zamanları ya gelinliğinide rahat alırsın ama ben kararsız biriydım oyusden baya önceden bakmak istiyorum herşeyin hayırlısı tatlım.ama netten ayse kuaföre bakabilirsin tesettür gelin başalrı var fikir olabilir:)))
Bende kararsiz biriyim, onun icin burda bi gelinlikciye gidip denedim bikactane aklimda bi fikir olussun diye. dedigin siteyede bakmistim. modeller guzel ama gelinlik icin cok abartili geldi bana.
insallah hersey gonlunce olur canim. Herseyin hayirlisi ya eminim peri kizlari gibi olucaksin. Turkiye geldigniz andan itibaren 2 hafta boyunca hergun gelinlikcilere gidersiniz durmak yok en guzel gelinlik senin olucak
bende yurtdisindayim ve erkek tarafi turkiyede yazin nisanim olucak ve bendede ayni stres var diyeblirim
evet çok abrtılı vardı içlerinde ama sadede içleirnde bi iki tane vardı.ama en azından hep yapılan modeller degıl farklıydı fikir olur diye sölemiştim tatlım.ama en güzeli senin sorduğun modeller varya onların 1 .ve 2. güzel rahibe duagıda yaparsın güzel bi gelinlik süper olur.içini ferah tut.ben nişanda istediğim gibi bişey bulamam diyodum ilk giriğim magazada buldum.görenlerde beyendiler.neolursa olsun herseyin hayırlısı tatlım
benim nişan alışverişi felaketti zatendolaş dolaş tekrar ilk mağazaya.insallah sende istediğin gibi bulursun canım.gerçi şimdi gelinliklere tesettürlü olanlara bolera modası getirdiler ben hiç sevmiyor
tatlım eğer bolere yaptırma gibi bi olasılıgın varsa kollarını dar yaptır ve tül çok hos duruyo kötünün iisi yawwww:86:Hahaha ins olmaz dicemde, ben cok kararsiz biriyim kesin oyle olur. amaan neyapim solansinlar pesimden
Bolero bol durdugu zaman bende sevmiyorum, sanki gelinlige ait degilmis gibi gorunuyor. boleroyu dar ustume gore gelinligin kumasindan diktirmeyi dusunuyorum ben.
tatlım eğer bolere yaptırma gibi bi olasılıgın varsa kollarını dar yaptır ve tül çok hos duruyo kötünün iisi yawwww:86:
oradaki gelinliklerden 2. cok hosmus ona dar kollu tüllü bi bolera süper olurr bak benım cok hosuma gıttı oo ama dıktırmek gerekiyo işte.senin düğün nezamandı canım ???
bende diktirme taraftari degilim canim. Bir kyafeti giyip begenerek ustumde deneyerek almak isterim. Dikim riskli geliyor istedigin gibi olmazsa degistirme sansin olmaz.
Canim seni dinledim ve cumartesi bir gelinlikciye girdim guzel nisanlik bulamadim ama o kadar hos gelinlikler gordumki. Gorunce aklim oynadiSuperdi en pahalisi 1200 euroya fransiz kupurlu tumden el dikimi tasli bir gelinlik gordum normalde cok pahali orasi ama tamirata giricekleri icin 50%-70% indirimler falan yapmislar superdi. Turkiyede sanirim daha uygun fiyata ve daha guzeli olmali. Canim bayanin soyledigine gore taslari yapistirma olanlarin dokuluyormus el dikimi olmasina ozen gostermek lazim. Ve acik bir gelinlige kupurden ve astarli halter ve kol yaparak kapali hale getiriyorlarmis. Benimde bolero hosuma gitmiyor o yuzden aklindan bulunsun gercekten cok hos yapmislar.
bende diktirme taraftari degilim canim. Bir kyafeti giyip begenerek ustumde deneyerek almak isterim. Dikim riskli geliyor istedigin gibi olmazsa degistirme sansin olmaz.
Canim seni dinledim ve cumartesi bir gelinlikciye girdim guzel nisanlik bulamadim ama o kadar hos gelinlikler gordumki. Gorunce aklim oynadiSuperdi en pahalisi 1200 euroya fransiz kupurlu tumden el dikimi tasli bir gelinlik gordum normalde cok pahali orasi ama tamirata giricekleri icin 50%-70% indirimler falan yapmislar superdi. Turkiyede sanirim daha uygun fiyata ve daha guzeli olmali. Canim bayanin soyledigine gore taslari yapistirma olanlarin dokuluyormus el dikimi olmasina ozen gostermek lazim. Ve acik bir gelinlige kupurden ve astarli halter ve kol yaparak kapali hale getiriyorlarmis. Benimde bolero hosuma gitmiyor o yuzden aklindan bulunsun gercekten cok hos yapmislar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?