- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
-
benim de 1. ve 2. hoşuma gittievet alternatif tesettür gelin başı modelleri bulmak çok zor.kuaföre saç kesimi,kaş için gittiğimde kaç kere kataloglara baktım ıyyy bakma gitsin.ben de bakıyorum pek birşey bulamıyorum arkadaşım :44:
canım şu siteyi bi ziyaret et derim ben mutlaka aklına göre bişey bulursun bence
Untitled Page
kolay gelsin ben bunu yaptırmayı düşünüyorum gelinliğime uygun olur diye düşündüm ama bakalım
Eki Görüntüle 206022
bence kapalı bi gelinlikte rahibe dugaı süper oluyo ve sade olması güsel..resimlerde 1. ve 2. gayet güsell:))
bence düğünden önce gelin başı için provada önemli kesin bilmiyorum ama her kuaför yapıyomı ama ben cok karasız oldugumdan istiyorum.insallah gelinliğine uygun bulurusn:))
canım google den merve dağlı die yaz bi fotografçının sitesi çok güzel gelinlik modelleri türban modelleri var ordan bakabilirisn
Benim bildigim yapabilen bi kuafor var o yonden sorun yok, ama ben hollandada yasiyorum dugundende 2 hafta once turkiyede olacagim icin zamanim yok
Daha cegizim gelinligim bile yok. 2 haftada nasil yetisecek hersey bilmiyorum
yetişir insallah ya .sen içini ferah tut canım bence telaşla hersey birbirine karısır.Allah'ın izniyle yaparsınız yaa.peki gelinliği türkiyeden mi alacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?