• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin basi

ASDElmaliSekerim

вιℓιуσя&#96
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
617
4
31
Ankara
Kizlaarr gelinligimin ustune turban modelleri ariyorum ama internettekileri hic begenmedim.
Hepsi coookk abartili. Baktiklarimin arasinda en guzel olanlar bunlar.
Eger sizlerde guzel modeller varsa luuutttffeeennn paylasirmisiniz ve benim buldugum modeller sizce nasil??

cn9.jpg

IMG_0108.JPG

68841132.jpg

photo-0034(1).jpg

turbanmodelleri4.jpg

benim de 1. ve 2. hoşuma gitti :34: evet alternatif tesettür gelin başı modelleri bulmak çok zor.kuaföre saç kesimi,kaş için gittiğimde kaç kere kataloglara baktım ıyyy bakma gitsin.ben de bakıyorum pek birşey bulamıyorum arkadaşım :44:

Son düzenleme:
benim de 1. ve 2. hoşuma gitti :34: evet alternatif tesettür gelin başı modelleri bulmak çok zor.kuaföre saç kesimi,kaş için gittiğimde kaç kere kataloglara baktım ıyyy bakma gitsin.ben de bakıyorum pek birşey bulamıyorum arkadaşım :44:

evet yaa sac daha zor. hangi modelin yuzune yakisacagini basatn goremiyorsun. kesildikten sonrada gidiyor guzelim saclar.
Bende bisey bulamazsamda bunlarla idare ederim artik. Fena degil bunlar.

bence kapalı bi gelinlikte rahibe dugaı süper oluyo ve sade olması güsel..resimlerde 1. ve 2. gayet güsell:))

bence düğünden önce gelin başı için provada önemli kesin bilmiyorum ama her kuaför yapıyomı ama ben cok karasız oldugumdan istiyorum.insallah gelinliğine uygun bulurusn:))

bence düğünden önce gelin başı için provada önemli kesin bilmiyorum ama her kuaför yapıyomı ama ben cok karasız oldugumdan istiyorum.insallah gelinliğine uygun bulurusn:))

Benim bildigim yapabilen bi kuafor var o yonden sorun yok, ama ben hollandada yasiyorum dugundende 2 hafta once turkiyede olacagim icin zamanim yok :50:
Daha cegizim gelinligim bile yok. 2 haftada nasil yetisecek hersey bilmiyorum

canm bende tesettürlüyüm gelinliğimde öle olmuştu ama ben şöyle olsun böyle olsun diye hiç araştrmadım hatta kuaförü bile erkek kardeşim ayarlamştı gittim ve çok beğndiğim sade ama güzel bişey oldu zaten ne kadar sade olursa o kadar güzel oluyo çünkü duvak falan da olunca çok abartılı bi model olmuyo ben bazen görüyorum kız kafasını zor taşıyo :)

canım google den merve dağlı die yaz bi fotografçının sitesi çok güzel gelinlik modelleri türban modelleri var ordan bakabilirisn ;)

Benim bildigim yapabilen bi kuafor var o yonden sorun yok, ama ben hollandada yasiyorum dugundende 2 hafta once turkiyede olacagim icin zamanim yok :50:
Daha cegizim gelinligim bile yok. 2 haftada nasil yetisecek hersey bilmiyorum

yetişir insallah ya .sen içini ferah tut canım bence telaşla hersey birbirine karısır.Allah'ın izniyle yaparsınız yaa.peki gelinliği türkiyeden mi alacaksın ?

yetişir insallah ya .sen içini ferah tut canım bence telaşla hersey birbirine karısır.Allah'ın izniyle yaparsınız yaa.peki gelinliği türkiyeden mi alacaksın ?

Evet canim turkiyeden alinacak. Erkek tarafi turkiyede olunca zor oluyor burdan bazi seyleri ayarlamak. Turkiyeye gitmeyi bekliyorum dort gozle, bi ay kaldi :31:

hımm analadım tatlım..şindi düğün zamanları ya gelinliğinide rahat alırsın ama ben kararsız biriydım oyusden baya önceden bakmak istiyorum herşeyin hayırlısı tatlım.ama netten ayse kuaföre bakabilirsin tesettür gelin başalrı var fikir olabilir:)))

Back