Gelin Adayı

Benim istememde sadece bir yüzük taktılar sonradan alındı ama öyle çok abartı değil yani bizi adetlere göre bakacak olursak aslında az ama ben pek altın sevmediğim için umursamadım ki nişanlandığımdan beri bir kez olsun takmadım alyansım yetiyor

Malasef evet annem pişman olursa kardeşim de tamam derse gidip isteyelim o kız bizim namusumuz dedi ama ablasıyla görüşmemesi şartı ile tabi bunlara kalmadı çünkü olay olduğundan beri kız ve ablası devamlı arayıp yazıp kardeşimi bize karşı dolduruyor gel kaçalım ailen istemiyorsa demiş ablam bize sahip çıkacak demiş düşünün kız kaçırıyor çocuğu aileni sil gel diyor

Kız çok saygılı ve kendini sevdiren biriydi aramız iyi aslında ama şu 2 haftadır yaptıkları beni şaşırtıyor 4-5 yıldır tanıyoruz yani
Hamile olmadığına emin misiniz ? Yaptığı bunca saygısızlığın affı bile olmaz ama o kızın bi acısı var gibi. Sizin müstakbel eşinize bile laf söylenmiş. Hala nasıl tavır alacağınızı mı düşünüyorsunuz acaba ?

Keşke kızı 'istemeseniz'
Kardeşiniz de bunca şeye rağmen hâlâ o çirkef tavırlı kızı istiyorsa buyursun evlensin.
Cinsellik yaşamış olmalarını herkesin bilmesi bile öyle çirkin ki
Hiç mi utanmıyor bu kız,ilişki yaşadım diye acele ediyorum demeye.
Bu kız bundan utanmıyorsa yarın size,kardeşinize neler yapar düşünsenize.
Kardeşiniz zorla beraber olmadıysa hiçbir hak iddia edemez,yapmasaydı.
Gelin adayınızdan iğrendim!
Kardeşiniz göz göre göre başını yakıyor.
Ne çirkin muhabbetler bunlar yahu.
Gelin kızı isteyin diye baskılamalar filan.
Ailece çirkeflik!
Ne zamandır böyle basitleştirildi bu işler.
Allah kolaylık versin, işiniz acayip zor.

Gayette gördüm. Turkiyede yaşıyorum. Hayat pahalılığı ortada. Evlenecek olanlar çalışıp didinip kendisi yapacak.
Eskidenmis o annelerin babaların yapmaları.

kız hamile falan mı ya
ne bu aceleleri ki sizin düğün üzeri ilginç... hani sizin düğün olsa bi neyse
çünkü geçen sene kardeşim evlendi biliyorum yani nasıl zorluyor maddi açıdan bir evi evlenme olayı
iki çocuğu hemen aynı anda evlendirebilmek çok çok zor...

bana da hamile gibi geldi

isteme olsa dahi bu kızın sözüne nişanına falan gitmeyin. en güzel zamanlarınızı tatlı telaşlarınızı burnunuzdan getirmiş.
düğüne gidersiniz çok istiyorsanız

Arardim kizi senin derdin ne diye sorardim sanki zorlami iliskiye girmiş yapmasaymiş.Sen evlenmek mi istiyorsun yoksa kuyumcu dukkani mi senin derdin altin mi bu yuzden mi iliski yasadin ?Bu laflari soylediginiz insanlarin yuzune nasil bakicaksiniz derdim.Daha da yetmezse ararim anani babani anlatirim durumu derdim sonucta kimse kimseye zorla birseyler yaptiramaz yapmasaydi sizde ailenizde kesinlikle taviz vermeyin olan olmus nisanda yapmayin o kadar altinda almyin kuzu kuzu evlenicek nasilsa.

Benim tavrım net her yerden iletişimi kestim

Biz istemeyeceğiz artık kız şimdi bizim kararlı olduğumuzu anlayınca kardeşime bizi kötüleyip kendilerine çekmeye çalışıyor gel gidelim diye

Kesinlikle öyle özellikle düğün üstü bu olayı çıkartmaları aslında herşeyi gösteriyor sözümdee nişanımda bile kendini gösterme çabasındaydı millet ne der benim şunuma bunuma takılırlar mı havasındaydı bende gelin olan benim sana takılan olmaz demiştim biraz gıcık olmuştum onda

isteme olsa dahi bu kızın sözüne nişanına falan gitmeyin. en güzel zamanlarınızı tatlı telaşlarınızı burnunuzdan getirmiş.
düğüne gidersiniz çok istiyorsanız

İstemeyeceğiz isterlerse de ben yokum hiç birşeylerinde

Biz istemeyeceğiz artık kız şimdi bizim kararlı olduğumuzu anlayınca kardeşime bizi kötüleyip kendilerine çekmeye çalışıyor gel gidelim diye

kardeşin de ona aileni yoksayacaksın, hiç görüşmeyeceğiz, bir gümüş yüzüğe gel desin bakalım ne diyecek? sonra da geçti o tren anneme hakaret etmeden düşünecektiniz desin.

Ben cinsel işlerden bu kadar haberdar olmanızdan rahatsız oldum açıkçası

Bende hiç memnun değilim inanın bana bir kaç defa demeye çalıştı anlatmaya ama ben konuyu değiştirdim bir türlü giremedi ama meğerse her önüne gelene anlatıyormuş bilmeyen yok böyle saçmalık olamaz yani

Bizimkilerde istemiyor kız bu defa kardeşime karşı bizi doldurmaya başlamış onlar seni istemiyor bize gel gidelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…