Gelin Adayı

Cinsel hayatlarını kiz anlatmış. Konu sahibinin kardeşi anlatmamış.

Aynen öyle kızın anlatmadığı kalmamış ki bizim bir sülale biliyor onların komşuları akrabalarının çoğu biliyor ben evlendiğim gün herkes o geceyi bilecek diye şimdiden rahatsız oluyorum bu rahatlığı anlayamadım hala

kardeşin de ona aileni yoksayacaksın, hiç görüşmeyeceğiz, bir gümüş yüzüğe gel desin bakalım ne diyecek? sonra da geçti o tren anneme hakaret etmeden düşünecektiniz desin.

Bizde öyle söyledik kardeşime ama bilmiyorum ne yapacağını hiç ilgilenmiyorum artık

Biz istemeyeceğiz artık kız şimdi bizim kararlı olduğumuzu anlayınca kardeşime bizi kötüleyip kendilerine çekmeye çalışıyor gel gidelim diye
O kadar altın düğün tırı vırı isteyen kız şimdi neden gel kaçalım diyor ki? Sağlam dengesiz. Sizi ezip de kızla evlenirse kardesinizi de silin en azından bu kizlayuz göz olmazsiniz. Evlerden ırak insani rezil de eder bu.

Aynen öyle olur

Gelin kızımı isteyin ne demek ya. Kıza zorla bir şey yapan mı olmuş. O nasıl bir aileymiş halden anlamayan laftan anlamayan. Siz emin misiniz bu kızı gelin diye alacağınıza. Kayın validesinin yüzüne nasıl bakacak acaba?

Bela gibiler kardesin hala emin mi ?

Bela gibiler kardesin hala emin mi ?

Kardeşim istemiyor ama hergün her saat aramasalar bile ya msjla ya ses kaydı ile bize karşı doldurup kendilerine çekmeye çalışıyorlar kız gel benimle diyor anlamadım ailesi ne diyor sözde abisi babası bilmiyor gareipler bu sıralar bende pek igilenmeyi bıraktım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…