Gelin Adayı

Cok ozur dilerim ama daha nisan oncesi dahi bu kadar yuz goz olunduysa ve bu kiz efendilikten bu kadar uzaktaysa. basiniza bela aliyorsunuz. o kiz o cocugu rahat ettirmez. ne demek annesinin duyacagi sekilde o.. demek. Oglanin hic mi haysiyeti yok agzini topla yada biter diyememis. O kiz ilerde o ettigi laf yutuldu diye kardesinizin annesiyle arasini bozar. aileyi yikar, herkesi küstürür. Bence kardesiniz cok asik degilse ölüp bitmiyorsa uzak durun bu kizdan da ailesinden de. Ki gordugum kadariyla maddiyatci da oglan ona yetemedigi zaman bu cirkeflikle dusunemiyorum bile.

Sakın istemeye gitmeyin bu kızı. Sanki zorla tecavüz etmiş kardeşin. Bir de üstüne altınsız bekleyecekmişmiş. Avamlık kokuyo baştan ayağa. Lütfen ayrılsın o kızdan

O laftan sonra bitti deyip kapatmış tlfnu ondan sonra herkesi aramaya başlamışlar anneme demediklerini koymamışlar yazmışlar ses kayıttları göndrmişler biz bitirdik

Sakın istemeye gitmeyin bu kızı. Sanki zorla tecavüz etmiş kardeşin. Bir de üstüne altınsız bekleyecekmişmiş. Avamlık kokuyo baştan ayağa. Lütfen ayrılsın o kızdan

Ayrıldılar aynen o laftan sonra barışmasını istemiyoruz zaten

Bu kızı mı kardeşinden çok seviyorsun. Peh.

Dava edecektiniz hani? Bence hiç sinirlerinizi bozmayın. Savcılığa şikayet edin, çeksinler cezalarını. Avukat tutmak istemiyorsanız gidip bireysel olarak da yapabilirsiniz.

Bir de suç duyurusunda bulunmanız evlenmemeleri için de iyi olur. Yoksa şu an tek amaçları ikisini evlendirmek olacak. Şu durumda kızın ailesi kızın yaşadıklarını öğrenince evlenmeleri için baskı yapacak, hakaretmiş şuymuş buymuş umurlarında olmayacak. Ailenizin de yüzü yumuşak kabul ederler zamanla. Şikayette bulunun ki araya bir set çekilsin. Kendi dertlerine düşsünler. Evlenirlerse sizin nişanlınızın ailesine karşı mahçup olacağınız çok daha fazla durum olur.

Bu kızı mı kardeşinden çok seviyorsun. Peh.

Seviyordum evet ama aileme yapılan hareketlerden sonra değil çünkü öyle birisi değild gerçekten ya da ben tanıyamamışım bilemiyorum ama eminim bin pişman olacak ablasına uyup bu yollara girdi böyle

Dava edecektiniz hani? Bence hiç sinirlerinizi bozmayın. Savcılığa şikayet edin, çeksinler cezalarını. Avukat tutmak istemiyorsanız gidip bireysel olarak da yapabilirsiniz.

Evet vereceğiz avukat sıkıntı değil tanıdıklarımız var görüştüm

Kesinlikle haklısınız görüştüm avukat arkadaşımla vereceğiz dilekçeyi

Ayyyy olay nerelere gelmiş. Kendi ayaklarına sıkmışlar resmen.Bir düğüne 4 ay kala başka bir nişan/isteme/düğün işlerine girişilir mi?Yol yordam vardır bu işlerde.Edepli edepli bekleseydi bunları yaşamayacaktı nedir bu kadar dert edecek vallahi ayıp.Ama hayır vardır bunda da. Siz üzüldünüz bi de bu işler çıktı başınıza haklısınız, ama iç yüzünü de görmüş oldunuz. Kardeşiniz kurtulmuş resmen. Umarım ilerde vicdan yapıp,olanları sineye çekip barışmak istemez.Çok vahim.

Bu konularda büyük konuşmaktan çok korkuyorum. Sınavınız olmuşlar resmen

bencede hamile

saksuka yaparken anana babana mi sormuslar

Evlenecek olan insanlar bi zahmet kendi eşyasını, altınını alsin.
Evlenmeye karar veriyorlarsa bunlarida kendileri düşünsün bi zahmet.
Merak ettim siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?
Zira Türkiye de bir sürü adet var ve toplumda kabul görmek için de onlara uymak gerek. Nasıl ki büyüğünün yanında bacak bacak üstüne atamazsan bu da bir gelenek görenek. Ev eşyasına karışmayabilirler ama istemeye giderken altın nasıl olmaz. Siz nerede gördünüz hic altınsız isteme???

Ben gördüm valla kendim de uyguladım.cok huzurluyum tavsiye ederim

Senin düğününe gelip rezalet çıkarmaya çalışabilirler dikkat et.
Açıkçası sular durulduktan sonra kız pişöan olacak düşüncesindeyim ve ülkemiz şartlarında maalesef pişmanlık,özür durumunda sizin istedğiniz şekil ve tarihte isteme daha uygun olur.Benim açımdan böyle şeylerin hiç önemi yok ama siz bekaretin önemli olduğu bir çevrede yaşıyorsanız sonuçta büyük vebale girersiniz.

Düğüne 2 aydan az kaldı kendinin istenmesine 4 ay vardı tam düğün zamanım bütün ilgiyi kendine çekti hala benim olayıma gelemedik devamlı bir yerden konusu açılıyor konuşmayın artık bitti gitti diyorum benim bütün herşeyimi mahfetti resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…