- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Sana daha kk dan kupa bile yollamiyuuurler ne usagi yaw
Cayi fazla kacirdin gene sabah sabah
Diyom sana icme carpinti yapiyo
Halusinasyon goruyon sonra
Tabisi uşağımız var hemde papyonlu sebastian
Çay hayat veriyor bana sen kuruyu yedin herhalde gaz yapacak
Çay varos işi
Espressomu yudumlarken konuşuyorum seninle
Son zamanlarda ne zaman iyi haber aldık ki.gercekten de 2016 bizi çok üzdü. 2017 den umudu etmek istiyorum ama ışık da göremiyorum.Allah hayırlara çıkarsın inşallah.Günaydın, ne kötü haberlere uyandık bu sabah. Artık 2016 bu üzüntülerini de alsın ve gitsin lütfen!
Üretimin otomasyona geçtiği gibi insan kaynaklarının da bir gün otomasyonu bir hale döneceğini düşünüyorum.keza herkes günün yarısından çoğunu boşta geçiriyor. Bazen tamamını. Ne diyeyim alan memnun satan memnun bu sistemde.
Üretimin otomasyona geçtiği gibi insan kaynaklarının da bir gün otomasyonu bir hale döneceğini düşünüyorum.keza herkes günün yarısından çoğunu boşta geçiriyor. Bazen tamamını. Ne diyeyim alan memnun satan memnun bu sistemde.
Siyaset topiğide ne yapıyorsunuz? Ben uzun zamandır uğramiyorum oraya.ortalik da karışık kimin nereden ne olacağı da belli degilgörünmeyen işsizlik, herkes çalışıyo gibi görünüyo, aslında elinde kahve sosyal medyada geyik peşinde, ya da alışveriş sitelerinde:)
Siyaset topiğide ne yapıyorsunuz? Ben uzun zamandır uğramiyorum oraya.ortalik da karışık kimin nereden ne olacağı da belli degil
Siyaset topiğide ne yapıyorsunuz? Ben uzun zamandır uğramiyorum oraya.ortalik da karışık kimin nereden ne olacağı da belli degil
Aaaaaaamalesef uğrayacak bi siyaset topiği kalmadı artık, işsiz kaldım
yorumlara kapatıldı orası canım sadece haber paylaşabiliyorsun
Ay o da özenti takıntılarında kaldı. Ben de hepinize yukarıdan malubumu yudumlarken bakıyorum.Çay varos işi
Ee şimdiki trend ne o zaman? Bu topik mi?Yorumlara kapandi ki
Oyle olunca da zevki kalmadi
Çay varos işi
Sen de isim değiştiren eski üye falan mısın?Ben Guetemala'dan gelen özel fil bokundan yapma kahvemi içiyorum sen ne diyosun
Ay o da özenti takıntılarında kaldı. Ben de hepinize yukarıdan malubumu yudumlarken bakıyorum.
Ee şimdiki trend ne o zaman? Bu topik mi?
Ben Guetemala'dan gelen özel fil bokundan yapma kahvemi içiyorum sen ne diyosun