- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
Hohoyyyy kafa öhömm saygılar
Ne içmiş bu arkadaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hohoyyyy kafa öhömm saygılar
KolonyaNe içmiş bu arkadaş
Sana kupa falan yokArkadas girmis profile munem
Yoksa ben bilmez miyim senin citir oldugunu
Hic ben sana koca kari dermiyim
Eee gondercen mi kupa
Nevreste cadisi catlasin
Abla siteden atılacaklar listesini güncellemek istiyorumAteşle oynamayı geçti direkt ateşe atladı arkadaş
Abla siteden atılacaklar listesini güncellemek istiyorum
Ben şansımı deniyorumBugün söylediklerimden sonra Mune o listeye beni de ekleyebilirOldu o zaman ben kaçtııııım
Sana kupa falan yok
Tanimam etmem
Sahsi dusuncem
Üstteki mesajın alttaki mesajla bağlantısı var mıGondercek miydin
Üstteki mesajın alttaki mesajla bağlantısı var mı
Koca karı derkenKimi kasdediyorsunBenim kafa gidip geliyo nevosum
Su koca kari su kupayi yollasinda hirs yaptim yeminle
Sen açık açık ben banlanmak istiyorum diyorsunOldu canım sana müsade önümüzdeki yıl görüşmek üzereMune cadisi tabiikisi
Bugün benimle çok uğraştın aha şuraya yazıyorum gece kabus göreceksin yarın yandım anam Mune beni affet mesajlarını bekliyor olacağımMune cadisi tabiikisi
name özelden yazdı arkadaşlar, yazıktır kendi haline bırak mutlu olsun dediler, sevaptır deyip idare ediyoruzHohoyyyy kafa öhömm saygılar
Müdürüm sitede sorun mu var bildirimlere basınca açılmıyor bir müddetBugün benimle çok uğraştın aha şuraya yazıyorum gece kabus göreceksin yarın yandım anam Mune beni affet mesajlarını bekliyor olacağım
Bugün benimle çok uğraştın aha şuraya yazıyorum gece kabus göreceksin yarın yandım anam Mune beni affet mesajlarını bekliyor olacağım
witch hunt
Geri dondu
Kuru fasulye falan derken ban kraliceligimi
Kici kirik Bibibella ile dunku cocuk MissCherryBlossom bi de kus ucmaz kervan gecmez yerde kalan viyaduk M meredithgrey ya birakcak halim yok
Dagilin ulennnn
Pffff harcarım topunuzu kraliçelik tacı benim hakkım kardişim