Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Ana ben onu yanlış mı anladım kendi ellerimle yaparım derken of tahlil için erken yemek yiyince jeton düşmüyor :deli:
Hayırdır ne tahlilio_Oİntihar için başka yöntemler var.Sen tolin ve habibte'den uzak dur:skandal:İkiside yumurta bile kıramaz:KK70:

Hayırdır ne tahlilio_Oİntihar için başka yöntemler var.Sen tolin ve habibte'den uzak dur:skandal:İkiside yumurta bile kıramaz:KK70:
Şeker ve hormon ve diğer testlerim 12 saatden fazla olması lazım açlığın akşam yemeğim 15.00 de bitti sabah olur mu acaba :KK70::KK70:bacılarım o kadar marifetsiz değillerdir :KK30::KK30:

Çocuklar evde koltukları kemiriyor doğrusun Hatayliyim yavrum.ben çok güzel. yemek.yaparım reklam yapmayı sevmiyorum sadece ve kendimi kimseyı rakip görmüyorum :KK53::KK53::KK25::KK25::KK25:

Tamam tolin genç ama sana ne oluyor.:p30 yaşına gelmişsin:KK53:
Nevoş araya giriyorum ama burada bulmuşken, sorayım dedim:KK53:.Sabaha poğaça yoğuracağım.Simit poğaçanda karar kıldım ,şeker ölçüsü yazmamışsın,ne kadar şeker koyayım.:kk77:

Nevoş araya giriyorum ama burada bulmuşken, sorayım dedim:KK53:.Sabaha poğaça yoğuracağım.Simit poğaçanda karar kıldım ,şeker ölçüsü yazmamışsın,ne kadar şeker koyayım.:kk77:
1 tatlı kaşığı yeter canım;)

Back