• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Ana ben onu yanlış mı anladım kendi ellerimle yaparım derken of tahlil için erken yemek yiyince jeton düşmüyor :deli:
Hayırdır ne tahlilio_Oİntihar için başka yöntemler var.Sen tolin ve habibte'den uzak dur:skandal:İkiside yumurta bile kıramaz:KK70:

Hayırdır ne tahlilio_Oİntihar için başka yöntemler var.Sen tolin ve habibte'den uzak dur:skandal:İkiside yumurta bile kıramaz:KK70:
Şeker ve hormon ve diğer testlerim 12 saatden fazla olması lazım açlığın akşam yemeğim 15.00 de bitti sabah olur mu acaba :KK70::KK70:bacılarım o kadar marifetsiz değillerdir :KK30::KK30:

Çocuklar evde koltukları kemiriyor doğrusun Hatayliyim yavrum.ben çok güzel. yemek.yaparım reklam yapmayı sevmiyorum sadece ve kendimi kimseyı rakip görmüyorum :KK53::KK53::KK25::KK25::KK25:

Tamam tolin genç ama sana ne oluyor.:p30 yaşına gelmişsin:KK53:
Nevoş araya giriyorum ama burada bulmuşken, sorayım dedim:KK53:.Sabaha poğaça yoğuracağım.Simit poğaçanda karar kıldım ,şeker ölçüsü yazmamışsın,ne kadar şeker koyayım.:kk77:

Nevoş araya giriyorum ama burada bulmuşken, sorayım dedim:KK53:.Sabaha poğaça yoğuracağım.Simit poğaçanda karar kıldım ,şeker ölçüsü yazmamışsın,ne kadar şeker koyayım.:kk77:
1 tatlı kaşığı yeter canım;)

Back