Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 aday her kategori icin. Bir uyeyi 3 farkli kategoride aday gosterebilirsiniz
1 aday her kategori icin. Bir uyeyi 3 farkli kategoride aday gosterebilirsiniz
Rice ederimÇok sağol canım teşekkürler
birkaç dalda aday bulamamıştım,sonradan aklıma geldi.eklemek olur mu?@Nevreste
bu arada @witch hunt , Bibibella ,ve office ikişer dalda aday gösterildiniz tarafımdan.diğerlerini yazmayayım,yönetim kızabilir.
Ooo inş. sayenizde bir kaç kategoride kendimi göreceğim efenim
office yok ortalıkta yazmayın onu yazmayın beni yazın
Offff en sevdiğim kategoriler negan gülüş dedin beni yaktınBende de varsın söylemesi ayıp ... en libido#negan#gülüş#herşey#tavan#gelsin#banlar kategorisinde
Vaadlerin neler ?Pazar diye de kimseler yok herkeşler uyuyorsa demek kalkın gadınlar daha oyy kullanacaksınız
Bütün oylar BİBİ ye haydi oylar BİBİ ye
Az kendi reklamımı yapayım
Güzel bir kayfaltıya ne dersin bacım ev poğaçalıVaadlerin neler ?
Öyle kurukuruya olmaz
Senin reklama mi ihtiyacin vardi kiGüzel bir kayfaltıya ne dersin bacım ev poğaçalı
Duyanlar duymayanlara anlatsınSenin reklama mi ihtiyacin vardi ki
Hic bise yazmasan hatta adaylari belirleme surecinde banli olsan bile bence en az 3 dalda aday olurdun zatenDuyanlar duymayanlara anlatsın
birkaç dalda aday bulamamıştım,sonradan aklıma geldi.eklemek olur mu?@Nevreste
bu arada @witch hunt , Bibibella ,ve office ikişer dalda aday gösterildiniz tarafımdan.diğerlerini yazmayayım,yönetim kızabilir.
Hic bise yazmasan hatta adaylari belirleme surecinde banli olsan bile bence en az 3 dalda aday olurdun zaten
huzur evi arkadaşım ben yok muyum ?
bak çok iyi arkadaşlık ederim sıkılmayız oralarda vur patlasın çal oynasın
Calisan demir paslanmazmis performansinin devamini diliyorumBoşa çalışmadık o kadar
Bu yaşta huzur evi diyor ya
Calisan demir paslanmazmis performansinin devamini diliyorum