Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Bir seferde kullan oylarını geriye dönüp bakma bide elini korkak alıştırma:) Birkaç kategoride aynı kişiye vermeyeyim diye kafamdakileri eledim ama benimde kararsız olduklarım var hala:))
Varsın birkaç kategoride aday olsun, ne olacak ki.Mesela ben Ausa kaç kategoride oy verdim

Varsın birkaç kategoride aday olsun, ne olacak ki.Mesela ben Ausa kaç kategoride oy verdim
Benimde aus bikaç kategoride aklımdaki isimdi. Bende verdim sanırım iki oy:) bunun gibi vazgeçemediğim bi üye daha var:) Ama yinede farklı farklı olsun dedim oylarım :))

şuan tam beni anlatıyor :) saçlarım uzun belime kadar neredeyse bir yandan kestir artık diyorum bir yandan kıyamıyorum bir ara kestirdim söz de düz kestirdim küt olarak ama kuaförden çıktığımda katlı kesim olmuştu evde annem düzeltti sonrada kestirmek istersem de annem kesti ama şimdi kararsızım ama sanırım kestiremiyeceğim biraz daha uzasın bakalım

Ben liste de göndermemiştim adayımda yok:)
çok yenisin sen gelecek seneki enlere adayın da olur aday da olursun :))
Evet gelecek seneye bakacaz, bu süreç de tabi ki kendim olacağım "insanlar hakkımda şöyle düşünsün, böyle düşünsün " diye mesaj kalabalığı yapmaya gerek yok

Yolu sevgiden geçen, sevdiğinin kıymetini bilen, gönlü sevgi ile çarpan
herkesin günü aydın olsun...

GÜNAYDIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…