Varsın birkaç kategoride aday olsun, ne olacak kiBir seferde kullan oylarını geriye dönüp bakma bide elini korkak alıştırma:) Birkaç kategoride aynı kişiye vermeyeyim diye kafamdakileri eledim ama benimde kararsız olduklarım var hala:))
Benimde aus bikaç kategoride aklımdaki isimdi. Bende verdim sanırım iki oy:) bunun gibi vazgeçemediğim bi üye daha var:) Ama yinede farklı farklı olsun dedim oylarım :))Varsın birkaç kategoride aday olsun, ne olacak ki.Mesela ben Ausa kaç kategoride oy verdim
şuan tam beni anlatıyor :) saçlarım uzun belime kadar neredeyse bir yandan kestir artık diyorum bir yandan kıyamıyorum
Ben ne seçebildimÇoğu üyeyı tanımadığımı farkettim ne çok yeni isim vardı öyle
Ben liste de göndermemiştim adayımda yok:)Ben ne seçebildimne de seçilmişim bu konuda çevrimdışı olmuşum.oylamalarda da kullanamıyorum az zamandır takıldığım
EvetBen liste de göndermemiştim adayımda yok:)
çok yenisin sen gelecek seneki enlere adayın da olur aday da olursun :))
hicte bileee seni mi giskanacam yasli seniiii bastonsuz yuruyyemiyorsun dislrin takmaSeni En kıskanç kk üyesi seçiyorum
Altın dişlerimi kıskanıyorsunhicte bileee seni mi giskanacam yasli seniiii bastonsuz yuruyyemiyorsun dislrin takma
altin yuksek iken cikar da bozduralimAltın dişlerimi kıskanıyorsun
Ben onları takmayı seviyorum sana niye veriyorumaltin yuksek iken cikar da bozduralimkim alir ki senin disleri bir ayagin cukurda zaten
Beni buraya gelirkende getirseydinizIyi pazarlar yafrukurtlar