Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Yok canım kalkma yumurtaların soğumasın :KK70:
name gel çay içek bütün tatlı şeyler bir arada :KK53: :KK70:
received_10211472261501737.jpeg

Mune Mune mudürüm kendimi kibliyorum reklam var :KK70:

haydi toplanıp gelin çay çay :halay::halay:

name gel çay içek bütün tatlı şeyler bir arada :KK53: :KK70:
Eki Görüntüle 1922266

Mune Mune mudürüm kendimi kibliyorum reklam var :KK70:

haydi toplanıp gelin çay çay :halay::halay:
:KK70:
Bende de Nutella var, tam ağzıma atmış yiyordum ki etiketlemeni gördüm :KK70::KK70: tam benlik bir sofra olmuş, birer tane alın, kenara çekilin lütfen:KK70:
Bibi de uzaktan seyrediyor yavrum, annesi versene ona da biraz canı çeker çocuğun :KK53:

:KK70:
Bende de Nutella var, tam ağzıma atmış yiyordum ki etiketlemeni gördüm :KK70::KK70: tam benlik bir sofra olmuş, birer tane alın, kenara çekilin lütfen:KK70:
Bibi de uzaktan seyrediyor yavrum, annesi versene ona da biraz canı çeker çocuğun :KK53:

Yese ellerimle yediricem ama yok anca çiğnersem oyle verirsem yer anasının ağzı tatlı geliyorsa demek :KK70:

buyrun efenim açık büfe :kk77::kk77: gel vatandaş bibinin evinde çay var çay :KK53:

Yese ellerimle yediricem ama yok anca çiğnersem oyle verirsem yer anasının ağzı tatlı geliyorsa demek :KK70:

buyrun efenim açık büfe :kk77::kk77: gel vatandaş bibinin evinde çay var çay :KK53:
Hahahahaha bak sen bibiye:KK70: bizim cadı da bazı şeyleri yemez, ufaltacaksın ya da yumuşatacaksın anca o zaman, kibarcık bunlar yahu:KK70:

Hahahahaha bak sen bibiye:KK70: bizim cadı da bazı şeyleri yemez, ufaltacaksın ya da yumuşatacaksın anca o zaman, kibarcık bunlar yahu:KK70:
Aynen sokaktakiler saldırır yemek için bizimkiler beğenmez :63:
Seninki de değişik şeyler severmi benim kız bana çok benziyor :KK70: mesela ben haşlanmış mısır çok severim evde pişerken bağıra bağıra gezer yemek için :deli: fırında balkabağı sever zeytin sever

Aynen sokaktakiler saldırır yemek için bizimkiler beğenmez :63:
Seninki de değişik şeyler severmi benim kız bana çok benziyor :KK70: mesela ben haşlanmış mısır çok severim evde pişerken bağıra bağıra gezer yemek için :deli: fırında balkabağı sever zeytin sever
Benim kız mızmız, mısır falan yemiyor, arada kabuklu fıstık aşırır ama onu da parçalayıp atmak için aşırıyor, sırf muzırlığına, bu ara nasıl olduysa bisküviler cazip geliyor biraz onlardan yiyor, hanımefendi et ürünleri sever:silah: kiloyla ver hayır demez birde gece yemek yemeden yatmıyor aç yatarsa midesi gurulduyor :KK70::KK70:

Bibibella Bibibella nutella mutella size kalsın , bibi ver azıcık bana

Al teyzesi yoğurt çirkin kızımı :anne::anne:
Bu arada negan izliyoruz :KK8: anca zaman bulduk :KK8:

Benim kız mızmız, mısır falan yemiyor, arada kabuklu fıstık aşırır ama onu da parçalayıp atmak için aşırıyor, sırf muzırlığına, bu ara nasıl olduysa bisküviler cazip geliyor biraz onlardan yiyor, hanımefendi et ürünleri sever:silah: kiloyla ver hayır demez birde gece yemek yemeden yatmıyor aç yatarsa midesi gurulduyor :KK70::KK70:
İnsancık gibi yerim yaa :KK72::KK72:

Al teyzesi yoğurt çirkin kızımı :anne::anne:
Bu arada negan izliyoruz :KK8: anca zaman bulduk :KK8:

İnsancık gibi yerim yaa :KK72::KK72:
Zaten sorun orada, kendini insan zannediyor, hoşt kuçu kuçu sözlerini hiç üstüne alınmaz, hoşt deyince etrafa bakıyor :KK70:sandalyeye oturuyor, oturuşu çok komik, biraz sıkıştırılınca da iki ayak üstüne kalkıp al beni diye ağlıyor:KK70:

Şiiii evli barklı kadınlarınız, eşlerinizin dişine bakın :KK70:

Ben hep eşime bakıyorum zaten mune .:63:

Ama bu bibi her hafta gelip adamı anlatıyor , adam kötüüüü adam sadistttt ... ama yok neganı getirin bana diyor .

Bir de izlerken suratı değişiyormuş :KK70: eş soruyormuş hayırdır bibi niye sırıtıyon :KK70:

He ben izledim .
Bu bölüm tam senlik .
Bol bol bay diş var :rolleyes:

İzliyoruz dedin aman dikkat et izlerken ağzın kulaklarına varmasın yine eniştenin yanında Bibibella Bibibella :KK70:

izledim :KK8::KK8: maşallah çok dadlu :KK8: bebek yani yanlış anlama :KK70:

Zaten sorun orada, kendini insan zannediyor, hoşt kuçu kuçu sözlerini hiç üstüne alınmaz, hoşt deyince etrafa bakıyor :KK70:sandalyeye oturuyor, oturuşu çok komik, biraz sıkıştırılınca da iki ayak üstüne kalkıp al beni diye ağlıyor:KK70:
:KK70: :KK70:
Şiiii evli barklı kadınlarınız, eşlerinizin dişine bakın :KK70:

Ben hep eşime bakıyorum zaten mune .:63:

Ama bu bibi her hafta gelip adamı anlatıyor , adam kötüüüü adam sadistttt ... ama yok neganı getirin bana diyor .

Bir de izlerken suratı değişiyormuş :KK70: eş soruyormuş hayırdır bibi niye sırıtıyon :KK70:
Heheh benimki biliyor zaten onada diyorum dişleri ne güzel dimi ya diye :KK53:
Ama eşiminde dişleri güzeldir :KK8: aksi düşünülemez zaten :KK8:

X