- 20 Ocak 2010
- 45.265
- 153.527
- 43
Mecbur kalktım wc molasıYok canım kalkma yumurtaların soğumasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecbur kalktım wc molasıYok canım kalkma yumurtaların soğumasın
name gel çay içek bütün tatlı şeyler bir aradaYok canım kalkma yumurtaların soğumasın
name gel çay içek bütün tatlı şeyler bir arada
Eki Görüntüle 1922266
Mune mudürüm kendimi kibliyorum reklam var
haydi toplanıp gelin çay çay
Bende de Nutella var, tam ağzıma atmış yiyordum ki etiketlemeni gördüm tam benlik bir sofra olmuş, birer tane alın, kenara çekilin lütfen
Bibi de uzaktan seyrediyor yavrum, annesi versene ona da biraz canı çeker çocuğun
Hahahahaha bak sen bibiye bizim cadı da bazı şeyleri yemez, ufaltacaksın ya da yumuşatacaksın anca o zaman, kibarcık bunlar yahuYese ellerimle yediricem ama yok anca çiğnersem oyle verirsem yer anasının ağzı tatlı geliyorsa demek
buyrun efenim açık büfe gel vatandaş bibinin evinde çay var çay
Aynen sokaktakiler saldırır yemek için bizimkiler beğenmezHahahahaha bak sen bibiye bizim cadı da bazı şeyleri yemez, ufaltacaksın ya da yumuşatacaksın anca o zaman, kibarcık bunlar yahu
Benim kız mızmız, mısır falan yemiyor, arada kabuklu fıstık aşırır ama onu da parçalayıp atmak için aşırıyor, sırf muzırlığına, bu ara nasıl olduysa bisküviler cazip geliyor biraz onlardan yiyor, hanımefendi et ürünleri sever kiloyla ver hayır demez birde gece yemek yemeden yatmıyor aç yatarsa midesi gurulduyorAynen sokaktakiler saldırır yemek için bizimkiler beğenmez
Seninki de değişik şeyler severmi benim kız bana çok benziyor mesela ben haşlanmış mısır çok severim evde pişerken bağıra bağıra gezer yemek için fırında balkabağı sever zeytin sever
Bibibella nutella mutella size kalsın , bibi ver azıcık bana
İnsancık gibi yerim yaaBenim kız mızmız, mısır falan yemiyor, arada kabuklu fıstık aşırır ama onu da parçalayıp atmak için aşırıyor, sırf muzırlığına, bu ara nasıl olduysa bisküviler cazip geliyor biraz onlardan yiyor, hanımefendi et ürünleri sever kiloyla ver hayır demez birde gece yemek yemeden yatmıyor aç yatarsa midesi gurulduyor
Al teyzesi yoğurt çirkin kızımı
Bu arada negan izliyoruz anca zaman bulduk
İnsancık gibi yerim yaa
Zaten sorun orada, kendini insan zannediyor, hoşt kuçu kuçu sözlerini hiç üstüne alınmaz, hoşt deyince etrafa bakıyor sandalyeye oturuyor, oturuşu çok komik, biraz sıkıştırılınca da iki ayak üstüne kalkıp al beni diye ağlıyorAl teyzesi yoğurt çirkin kızımı
Bu arada negan izliyoruz anca zaman bulduk
İnsancık gibi yerim yaa
Şiiii evli barklı kadınlarınız, eşlerinizin dişine bakınHe ben izledim .
Bu bölüm tam senlik .
Bol bol bay diş var
Şiiii evli barklı kadınlarınız, eşlerinizin dişine bakın
Gece nöbetcisin galiba bibiname gel çay içek bütün tatlı şeyler bir arada
Eki Görüntüle 1922266
Mune mudürüm kendimi kibliyorum reklam var
haydi toplanıp gelin çay çay
He ben izledim .
Bu bölüm tam senlik .
Bol bol bay diş var
İzliyoruz dedin aman dikkat et izlerken ağzın kulaklarına varmasın yine eniştenin yanında Bibibella
Zaten sorun orada, kendini insan zannediyor, hoşt kuçu kuçu sözlerini hiç üstüne alınmaz, hoşt deyince etrafa bakıyor sandalyeye oturuyor, oturuşu çok komik, biraz sıkıştırılınca da iki ayak üstüne kalkıp al beni diye ağlıyor
Şiiii evli barklı kadınlarınız, eşlerinizin dişine bakın
Heheh benimki biliyor zaten onada diyorum dişleri ne güzel dimi ya diyeBen hep eşime bakıyorum zaten mune .
Ama bu bibi her hafta gelip adamı anlatıyor , adam kötüüüü adam sadistttt ... ama yok neganı getirin bana diyor .
Bir de izlerken suratı değişiyormuş eş soruyormuş hayırdır bibi niye sırıtıyon
Yok ya dün sıramı saldım konusuz konusuzGece nöbetcisin galiba bibi
Bi kompozisyon yazsaydınYok ya dün sıramı saldım konusuz konusuz
Ben konusuz seviyorumBi kompozisyon yazsaydın