- Emoji Skoru
- 166.081
- Puanlar
- 1.123
Afiyet olsun bibiye, şifa olsun bal olsun![]()
Amin teyzesi bak nasıl da uyuyor
![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)
Daha yenimi oldunbeğeni kraliçesi olmuşum len![]()
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun bibiye, şifa olsun bal olsun![]()
Daha yenimi oldunbeğeni kraliçesi olmuşum len![]()
Sıkılıyoruz üstüne afiyet
Sen ?
Her türlü kafa bulurum diyosun yaniay ben de, bi de üstüne üstlük rezene içiyorum, bitki çayım bilen kalmamış evde![]()
napıyonuz arkadaşlar![]()
Bizide klima çarptı gene uyku bastı L koltukta mayışmalar ailecekSıkılıyoruz üstüne afiyet
Sen ?
Her türlü kafa bulurum diyosun yani![]()
Bizde klima kullanıyoruz bibi hiç mayışmıyoruz.Bizide klima çarptı gene uyku bastı L koltukta mayışmalar ailecek![]()
Bizide klima çarptı gene uyku bastı L koltukta mayışmalar ailecek![]()
Anason devirir rezene süründürür chessyok ya anasonsuz rezene bu![]()
Yemek sonrası en sıcağındaBizde klima kullanıyoruz bibi hiç mayışmıyoruz.
Yanlış kullanıyo olabilirmisiniz![]()
Yemek sonrası en sıcağındabibimin halini görmüyormusun attım resmini hepimiz öyleyiz işte
![]()
O arada 4 e kadar uyudum bideCanım sen hala mı mayışıyon ya, biz sabah 9 gibi yapmamışmıydık bu konuşmayı 12 saat oldu![]()
![]()
Yemek sonrası en sıcağındabibimin halini görmüyormusun attım resmini hepimiz öyleyiz işte
![]()
O arada 4 e kadar uyudum bidegizli şeker varya bende yemek yiyince uyku basıyor maalesef
![]()
Ne yedirdin bibi ye, şeker hastası etmişin çocuğu![]()
Ne yiyecek anası ciğer yaptı ona karnı tok alti pek sıcacık oda nasıl uyumasınNe yedirdin bibi ye, şeker hastası etmişin çocuğu![]()
Ayy evet sorma yaşlılık ya birbirimizi anliyoruzAynı anda şeker hastalığından bahsetmişiniz ya, ihtiyarlar heyeti ıhlamur ve rezene çayı toplantısı![]()
Az az sık sık yiyeceksin bibiO arada 4 e kadar uyudum bidegizli şeker varya bende yemek yiyince uyku basıyor maalesef
![]()
Az az sık sık yiyeceksin bibi
Birden gömülmeyeceksin yemeğe![]()
Yok canım kalkma yumurtaların soğumasınsen ye
kalkıp bir çay demliyeyim bari yanında da tatlı falan yeriz sonra bayilmacalar
![]()