- 20 Ocak 2010
- 45.265
- 153.527
- 43
Afiyet olsun bibiye, şifa olsun bal olsun
Amin teyzesi bak nasıl da uyuyor
Daha yenimi oldunbeğeni kraliçesi olmuşum len
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun bibiye, şifa olsun bal olsun
Daha yenimi oldunbeğeni kraliçesi olmuşum len
Sıkılıyoruz üstüne afiyetnapıyonuz arkadaşlar
Sıkılıyoruz üstüne afiyet
Sen ?
Her türlü kafa bulurum diyosun yaniay ben de, bi de üstüne üstlük rezene içiyorum, bitki çayım bilen kalmamış evde
napıyonuz arkadaşlar
Bizide klima çarptı gene uyku bastı L koltukta mayışmalar ailecekSıkılıyoruz üstüne afiyet
Sen ?
Her türlü kafa bulurum diyosun yani
Bizde klima kullanıyoruz bibi hiç mayışmıyoruz.Bizide klima çarptı gene uyku bastı L koltukta mayışmalar ailecek
Bizide klima çarptı gene uyku bastı L koltukta mayışmalar ailecek
Anason devirir rezene süründürür chessyok ya anasonsuz rezene bu
Yemek sonrası en sıcağında bibimin halini görmüyormusun attım resmini hepimiz öyleyiz işteBizde klima kullanıyoruz bibi hiç mayışmıyoruz.
Yanlış kullanıyo olabilirmisiniz
Yemek sonrası en sıcağında bibimin halini görmüyormusun attım resmini hepimiz öyleyiz işte
O arada 4 e kadar uyudum bide gizli şeker varya bende yemek yiyince uyku basıyor maalesefCanım sen hala mı mayışıyon ya, biz sabah 9 gibi yapmamışmıydık bu konuşmayı 12 saat oldu
Yemek sonrası en sıcağında bibimin halini görmüyormusun attım resmini hepimiz öyleyiz işte
O arada 4 e kadar uyudum bide gizli şeker varya bende yemek yiyince uyku basıyor maalesef
Ne yedirdin bibi ye, şeker hastası etmişin çocuğu
Ne yiyecek anası ciğer yaptı ona karnı tok alti pek sıcacık oda nasıl uyumasınNe yedirdin bibi ye, şeker hastası etmişin çocuğu
Ayy evet sorma yaşlılık ya birbirimizi anliyoruzAynı anda şeker hastalığından bahsetmişiniz ya, ihtiyarlar heyeti ıhlamur ve rezene çayı toplantısı
Az az sık sık yiyeceksin bibiO arada 4 e kadar uyudum bide gizli şeker varya bende yemek yiyince uyku basıyor maalesef
sen ye kalkıp bir çay demliyeyim bari yanında da tatlı falan yeriz sonra bayilmacalarAz az sık sık yiyeceksin bibi
Birden gömülmeyeceksin yemeğe
Yok canım kalkma yumurtaların soğumasınsen ye kalkıp bir çay demliyeyim bari yanında da tatlı falan yeriz sonra bayilmacalar