- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
uf ben de geç yatıyorum. is yerine de sürünerek geliyorum.
Hoşçakal
Abla iş yoğun bu sıra e evlilik vs ev işlerine de daldım mı zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. İşe gitmeden önce kaçamak şekilde bakıyorum buraya. Uzun vakitlerim olmasını özledim.Seduş sem nerelerdsein bakalım hiç gözükmüyorsun,kırbacın ne alemde
Abla iş yoğun bu sıra e evlilik vs ev işlerine de daldım mı zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. İşe gitmeden önce kaçamak şekilde bakıyorum buraya. Uzun vakitlerim olmasını özledim.
Çok naziksiniz efenim bir kaç kereen çok ban yiyen üye de galiba oyumu sana verdim.seni banlı gördüm birkaç kere de
Sen o lumeaya boşuna para gömdün bibiÇok naziksiniz efenim bir kaç kerekeşke o kadar az olsa hayın gadın mune cımbızıyla tuylerimi yoldu hep
Aynen ya müdürüm varken lazer falan hikayeSen o lumeaya boşuna para gömdün bibi
Sen o lumeaya boşuna para gömdün bibi
Çok naziksiniz efenim bir kaç kerekeşke o kadar az olsa hayın gadın mune cımbızıyla tuylerimi yoldu hep
Sanada yaranılmıyor hee beleş epilasyon işteAynen ya müdürüm varken lazer falan hikaye
Yola yola yoluk oldu ablaMune bibiyi,bibide tüylerini yoluyor
Sanada yaranılmıyor hee beleş epilasyon işte
Yola yola yoluk oldu abla
Mune bibiyi,bibide tüylerini yoluyor
Sanada yaranılmıyor hee beleş epilasyon işte
Yola yola yoluk oldu abla
Kocişkom ulaşamadığım yerlere lumiayla ulaşıyor merak etme aplaaYoluk bibi oldu baksana bide kocası yolacak tam olacak
Tek seferde komple tüy alıyoruz yaranamıyoruz
Tek seferde komple tüy alıyoruz yaranamıyoruz
Nankörüm yaaWayyyyyy iyiyimiş
Beleşe yolunuyor işte müdürüm gene yaramıyor bibiye
Güzel gadınlar bi saate geliyorum bibimin ciğerini hazırlamam lazım
Afiyet olsun bibiye, şifa olsun bal olsunGüzel gadınlar bi saate geliyorum bibimin ciğerini hazırlamam lazım