- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.809
- 60
Abla düşümdümde bende mi banlansam
Didim sana dimi gel bu tadı sende tat didimmm dinlemiyorsun ki hiçç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla düşümdümde bende mi banlansam
nazara gelmiş hanım ablam nasılsınnBibi addalara gitti
Ben de pullu,taşlı tay tüyünden paçalı istiyorumDidim sana dimi gel bu tadı sende tat didimmm dinlemiyorsun ki hiçç
nazara gelmiş hanım ablam nasılsınn
iyiyim ablacım enlere bakmaya geldim enine boyuna işte kk da belli baslı bizleri bır araya getiren seylerden bi yarısmanın basınaİyiyim canımcım sağol sen nasılsın
Ben de pullu,taşlı tay tüyünden paçalı istiyorum
iyiyim ablacım enlere bakmaya geldim enine boyuna işte kk da belli baslı bizleri bır araya getiren seylerden bi yarısmanın basına
YuppiiiiTamamdır totonda bil paçalıyı mayruka siparişi geçtim
kogus tespiğini de ben dizecem arada sallar NevresteTamamdır totonda bil paçalıyı mayruka siparişi geçtim
Beni koğuşa atmaya çok meraklısınızkogus tespiğini de ben dizecem arada sallar Nevreste
Bu da bizim çılgın projemizBeni koğuşa atmaya çok meraklısınız
moda olaydı guzel eglenırdık ama enlere kaldık eli masalı kazen abi yapmıyor yemekle de aram yok @Nevreste konsept degıstırıp biçki dikiş yapsa don diksekİyi oluyor aslında eğleniyoruz bizlerde bu sayede
Yuppiiii
kogus tespiğini de ben dizecem arada sallar Nevreste
Beni koğuşa atmaya çok meraklısınız
Yada hayalimiz diyebilirsinBu da bizim çılgın projemiz
nevoma bol püsküllü büyük imameli yakısırOleyyyyyyy
İmamesi kalın olsun sinirden parçalamasın sonra
Niyetimiz o değilmiii
Tamam bundan sonra dikiş bölümüne geçiyorum birlikte paçalı don dikiyoruzmoda olaydı guzel eglenırdık ama enlere kaldık eli masalı kazen abi yapmıyor yemekle de aram yok Nevreste konsept degıstırıp biçki dikiş yapsa don diksek
moda olaydı guzel eglenırdık ama enlere kaldık eli masalı kazen abi yapmıyor yemekle de aram yok Nevreste konsept degıstırıp biçki dikiş yapsa don diksek
Hayalden projeye donusti artik cunku hanimabla da destek veriyorYada hayalimiz diyebilirsin
nevoma bol püsküllü büyük imameli yakısır
Yıllardır destekler veriliyor ama hayalden öteye gidilmiyorBirgün size özel bdv de okkkalı yorum yapacağımHayalden projeye donusti artik cunku hanimabla da destek veriyor