- 12 Şubat 2015
- 6.494
- 15.761
secım arabası da yapaydın hatmeceBen ben hatmeceniz beni beni hatmecenizin sempatikliğini unutmayın oylar hatmeceye açık sözlü tam yorumcu bendeniz hatmece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
secım arabası da yapaydın hatmeceBen ben hatmeceniz beni beni hatmecenizin sempatikliğini unutmayın oylar hatmeceye açık sözlü tam yorumcu bendeniz hatmece
Oha buda banlanmış ne oluyor ya kendimi çok yanlız hissediyordumHangi konu yav ?
Oha buda banlanmış ne oluyor ya kendimi çok yanlız hissediyordum
Tam oy vercem biri banlanıyor aklım karışıyorOha buda banlanmış ne oluyor ya kendimi çok yanlız hissediyordum
Oylar bana oy verenin elleri dert görmesin ben ben hatmecenizsecım arabası da yapaydın hatmece
Karışmasın aklın hAtmeceye oy ver hayır görTam oy vercem biri banlanıyor aklım karışıyor
Keleş yenge oy ver bana sevgi vereyim sanaDedi ve anında gitti
Keleş yenge oy ver bana sevgi vereyim sana
Oysuz sevgi kurufasulyesiz pilav gibidir pek yavan olur sen oyunuda verSen sevgini ver gene bana
Oysuz sevgi kurufasulyesiz pilav gibidir pek yavan olur sen oyunuda ver
Enler boyunca hiç banlanmayana ne vereceksiniz diyorduİlk madalyasını almışHanım nameaver ' ı tebrik etmeliyiz, kutlama partisi mi yapsak acaba ilk uyarısını aldı konu dışıdan, ben özelden kırmızı kurdelesini taktım, sizde mapusu falan anlatında ilk girişinde korkmasın
Aynen öyle oldu valla, durdu durdu ilk uyarısını aldıgelmiş özelden sevinsem mi üzülsem mi bilemedim diyor, bende kurdelesini taktım, sevinsin mapusta agalarla takılma ihtimali var bundan sonraEnler boyunca hiç banlanmayana ne vereceksiniz diyorduİlk madalyasını almış
Neye uğradığını şaşırmıştırAynen öyle oldu valla, durdu durdu ilk uyarısını aldıgelmiş özelden sevinsem mi üzülsem mi bilemedim diyor, bende kurdelesini taktım, sevinsin mapusta agalarla takılma ihtimali var bundan sonra
Hanım nameaver ' ı tebrik etmeliyiz, kutlama partisi mi yapsak acaba ilk uyarısını aldı konu dışıdan, ben özelden kırmızı kurdelesini taktım, sizde mapusu falan anlatında ilk girişinde korkmasın
Şimdilik sadece uyarı aldı ama bir dahakine sistem banlar, sen biraz sarma yapıp koy kenaraNeye uğradığını şaşırmıştır
Acaba don,atlet,,sarma, dolmaya ihyiyacı var mı
Buzluğu doldurayım lazım olacakŞimdilik sadece uyarı aldı ama bir dahakine sistem banlar, sen biraz sarma yapıp koy kenara
Enler boyunca hiç banlanmayana ne vereceksiniz diyorduİlk madalyasını almış
Aynen öyle oldu valla, durdu durdu ilk uyarısını aldıgelmiş özelden sevinsem mi üzülsem mi bilemedim diyor, bende kurdelesini taktım, sevinsin mapusta agalarla takılma ihtimali var bundan sonra