Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Aynen öyle oldu valla, durdu durdu ilk uyarısını aldı:KK70:gelmiş özelden sevinsem mi üzülsem mi bilemedim diyor, bende kurdelesini taktım, sevinsin mapusta agalarla takılma ihtimali var bundan sonra :KK70:
Neye uğradığını şaşırmıştır:KK70:
Acaba don,atlet,:KK14:,sarma, dolmaya ihyiyacı var mı:skandal:

Hanım nameaver nameaver ' ı tebrik etmeliyiz, kutlama partisi mi yapsak acaba o_O ilk uyarısını aldı konu dışıdan, ben özelden kırmızı kurdelesini taktım, sizde mapusu falan anlatında ilk girişinde korkmasın :KK70:

Wayyy name ilk adımı yakaladı desene :mapus: ilk başarısı oldu şampanya açıp havai fişek attıralım hemencecik oleyyyy :halay::halay:

nameaver nameaver bak şimcik mapıs güzeldir ama taşa yatarsın ilk girdiğinde su aş yoktur sabahları mıntıka temizliği vardır :temizlik: yokkkk yapmam dersen F tipi hücreye tıkılırsn annemmm :spor::spor: sen sen ol uslu dur olurmu :KK70::KK70:
Eski bir mahkum olarak tavsiyemdir :ukala::ukala::süslü::uykucu::uykucu::KK70::KK70:

Enler boyunca hiç banlanmayana ne vereceksiniz diyordu:KK45:İlk madalyasını almış:KK70:

Ömrü billah unutamaz artık yüreciği yanacak :KK70::KK70:

Aynen öyle oldu valla, durdu durdu ilk uyarısını aldı:KK70:gelmiş özelden sevinsem mi üzülsem mi bilemedim diyor, bende kurdelesini taktım, sevinsin mapusta agalarla takılma ihtimali var bundan sonra :KK70:

Çetemize oda katılacak az kalmış müdüürm :KK70::KK70:

X