- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.236
Bende hızlıymış bende ilk oyumu kullanayım diye girdim adımı listede de görünce şoka girdim hiç beklemiyordum aday gösteren arkadaşlara teşekkür ederimKonuları ben kapatıyorum kapatana kadar biri oy kullanmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hızlıymış bende ilk oyumu kullanayım diye girdim adımı listede de görünce şoka girdim hiç beklemiyordum aday gösteren arkadaşlara teşekkür ederimKonuları ben kapatıyorum kapatana kadar biri oy kullanmış
Hahahah indirimli mağaza kapısında bekleyen insanlar gibiKonuları ben kapatıyorum kapatana kadar biri oy kullanmış
Bende takip ederken en az 3 tanesine açık denk geldim ama büyüsü bozulmasin diye ellemedim :))Konuları ben kapatıyorum kapatana kadar biri oy kullanmış
Bu gece açmayalım diyoruz ne dersinHahahah indirimli mağaza kapısında bekleyen insanlar gibi
Çok sağol canımAçacağım birazdanBende takip ederken en az 3 tanesine açık denk geldim ama büyüsü bozulmasin diye ellemedim :))
Bu gece açmayalım diyoruz ne dersin
No mother noooBu gece açmayalım diyoruz ne dersin
Dört gözle bekliyorumÇok sağol canımAçacağım birazdan
Oylama başlamıştır
Seviyeli,eğlenceli ,mutlu bir Enler yarışması olmasını diliyorumHepinize başarılar dilerim
ay benim nerem övüngeç, teeeessssüflerimi şuraya bırakırım işlerim bitsinde şık şık şıklayayım seçeneklerimi
Sus sen Batı sevici
S shot @2KediAnnesi @Sephoraa PabucumunNicki MissCherryBlossom
Hepsi aynı konudan gitmiş iyiki ben tırnaklarımla uğraşıyormuşum
bibi aktıf olamasam da yoklugunu ben bıle fark edıyorumBak ya bu msjın bile ne kadar ciddi belki de ifade kullanmadığındandır
Ya banlanınca 1 hafta özlemiyecekmisiniz beni