- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
Bende hızlıymış bende ilk oyumu kullanayım diye girdim adımı listede de görünce şoka girdim hiç beklemiyordum aday gösteren arkadaşlara teşekkür ederimKonuları ben kapatıyorum kapatana kadar biri oy kullanmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hızlıymış bende ilk oyumu kullanayım diye girdim adımı listede de görünce şoka girdim hiç beklemiyordum aday gösteren arkadaşlara teşekkür ederimKonuları ben kapatıyorum kapatana kadar biri oy kullanmış![]()
Hahahah indirimli mağaza kapısında bekleyen insanlar gibiKonuları ben kapatıyorum kapatana kadar biri oy kullanmış![]()
Bende takip ederken en az 3 tanesine açık denk geldim ama büyüsü bozulmasin diye ellemedim :))Konuları ben kapatıyorum kapatana kadar biri oy kullanmış![]()
Bu gece açmayalım diyoruz ne dersinHahahah indirimli mağaza kapısında bekleyen insanlar gibi![]()
Çok sağol canımBende takip ederken en az 3 tanesine açık denk geldim ama büyüsü bozulmasin diye ellemedim :))
No mother noooBu gece açmayalım diyoruz ne dersin![]()
Oylama başlamıştır
Seviyeli,eğlenceli ,mutlu bir Enler yarışması olmasını diliyorumHepinize başarılar dilerim
![]()
ay benim nerem övüngeç, teeeessssüflerimi şuraya bırakırımişlerim bitsinde şık şık şıklayayım seçeneklerimi
![]()
Sus sen Batı sevici![]()
S shot @2KediAnnesi @SephoraaPabucumunNicki
MissCherryBlossom
Hepsi aynı konudan gitmişiyiki ben tırnaklarımla uğraşıyormuşum
![]()
bibi aktıf olamasam da yoklugunu ben bıle fark edıyorumBak ya bu msjın bile ne kadar ciddibelki de ifade kullanmadığındandır
Ya banlanınca 1 hafta özlemiyecekmisiniz beni![]()