- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
Aaaaaaa seni görmek ne güzel. .bir ara kaybolmuştun...neler yaptın görüşmeyeli? ??Evet dün yazdım sana ama mentionu görmedin sanırım vivelamour ben 2013 girişlilerden :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaaa seni görmek ne güzel. .bir ara kaybolmuştun...neler yaptın görüşmeyeli? ??Evet dün yazdım sana ama mentionu görmedin sanırım vivelamour ben 2013 girişlilerden :)
Aaaaaaa seni görmek ne güzel. .bir ara kaybolmuştun...neler yaptın görüşmeyeli? ??
Nayır fuckerım ben hedaye alamam
Oyunumuz da savaş zamanıydı ondan mütevellid yok oldum :)
Ohhh çok şükür bizim Witch geri dönmüşGiz catlak hele bi gelsinler de oyle
Birbirimize mi alcak
Aklina gelen uyeleri de sen ekle
Hatta moderator sen ol
Sen ne diyorsun hayatımı resetledim baştan sona.yeni bir ben yeni bir hayat. Öylesine mutlu ve huzurluyum ki...
Sen ne diyorsun hayatımı resetledim baştan sona.yeni bir ben yeni bir hayat. Öylesine mutlu ve huzurluyum ki...
Napim ya fakirlik zor açlık sınırında yaşıyoruzCok eğlenceli oluyor ama fix hediye ev botu geliyor hep ay
Ev botu çekilişi
Bibibella geçen senede oyun bozandı
Napim ya fakirlik zor açlık sınırında yaşıyoruz
yanlız witch hunt bana çıksaydı pro üyelik alırdı veya S shot
Napim ya fakirlik zor açlık sınırında yaşıyoruz
yanlız witch hunt bana çıksaydı pro üyelik alırdı veya S shot
Kedi masraf olmuyor mu ekstra bibi ? Maması falan ne alıyorsun ? Biz göçtük artık da ondan soruyorum
Niye oyun bozanlik yapiyo ya
Hani seni zengindin
Evelynn ev botu mu geliyo surekli
kis ayi oldugu icin diMi ..
Ne gelirse gelsin yaw
Vay fakiriz diye burda da dışlandık gideyimle elifin konusunda sinirimi çıkarayım
Himm kac kacVay fakiriz diye burda da dışlandık gideyimle elifin konusunda sinirimi çıkarayım
Hayvana eziyet varsa gelmim daha çok sinirleniyorumKedisi eve işeyen üyenin konusuna gel tüm hırsımı aldım ben
Kimse kiblemezse banlanmazsın sessiz sessiz bir köşede bekle müdür gormesinBana ban görünür bugün yalnız
Kimse kiblemezse banlanmazsın sessiz sessiz bir köşede bekle müdür gormesin