- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En Paylaşımcı KK üyesi seçilmemde, forum yöneticilerimiz başta olmak üzere, bana oy veren herkese çok teşekkür ediyorum. Daha önceki yıllarda herhangi bir kategoriye aday olarak sunuldum mu bilmiyorum ama bu yıl benim için sürpriz oldu, özellikle uzun zamandır foruma girmeye fırsat bulamadığımı göz önüne alırsak...
- Unicornbe
- kedikedi84
- Meg
- Nevreste
- Margarikotin
- miyav_su
- geranio
- OKYANUSYAA
- Mayuhdes
- holavida
- nooption
- AhlarAgaci
- Trubel
- stepanova
- daisy rain
Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum Sevgili Arkadaşlarım...
Umarım bu yıl hepimiz için 2016'nın acı tecrübelerini unutturan huzur dolu harika bir yıl olur...
Sevgi ve Saygıyla
Tam kutlama için etiket yapacaktım elektrikler gitti.Kazanan üyeleri tebrik ederim .En çok ta oy verdiklerimiKendimi de tebrik ederim en marifetli aşçılarda 3.olmuşum nuryolu senin 1.olacağını biliyordum zaten,seni de tebrik ederimNasıl olsa oyun çok olur diye 2.beğendiğim Beni ye vermiştim oyumu,Onu nasıl geçtim bilmiyorum.
Ausencia
DelyDoly
@Meg
HanimKelesimiGetir
AdAm_OLaCaK_KIZ
saydin78
mugehatun
oy verip te 1.olunca daha da mutlu oldum.
Bence de cinnet sebebi, a yazacakken ,yanındaki harfin yazıya müdahil olması çok sinir bozucu mesela,ben telden sadece okuyucuyum,yazıcı değilimgünaydınlarBizdede elektrik gitti telden yazmak cinnet sebebi günaydınlar
Bence de cinnet sebebi, a yazacakken ,yanındaki harfin yazıya müdahil olması çok sinir bozucu mesela,ben telden sadece okuyucuyum,yazıcı değilimgünaydınlar
E daha daha nasılsın anlat bakalım(madem telden yazıyorsun ,zorlanıyorsun ,lafa tutayım seni)Farklı kelimeler çıkıyor hep yazarken yazı işi oyalıyor
E daha daha nasılsın anlat bakalım(madem telden yazıyorsun ,zorlanıyorsun ,lafa tutayım seni)
Ben de iyiyim Hanım kardeş ,bugün de yatak beni çağırıyor ,yatsam mı acepValla iyiyim deynep kardeş seni sormalı sen nasılsın
Ben de iyiyim Hanım kardeş ,bugün de yatak beni çağırıyor ,yatsam mı acep
Tamam ,büyük sözü dinleyeyimAz da Kazen in Esra Erol konusuna bakayım da öyle yatayım,konu kapanmış ,sonunda ne olmuşYat bence havada soğuk zaten
Tamam ,büyük sözü dinleyeyimAz da Kazen in Esra Erol konusuna bakayım da öyle yatayım,konu kapanmış ,sonunda ne olmuş
Sen de uyu,evde değil misin?Benim yerimede uyu bari onada bakayım neler olmuş
Sen de uyu,evde değil misin?
Sen de uyu,evde değil misin?
Eşimi işe ,oğlumu okula gönderdim,kahvaltılarını hazırladım.Sütçü geldi sütü pişirdim,oğluun yatağını topladım,az da KKda gezinip yatacağım,kalkınca yaparım işleriEvi havalandırdım.Sabah sporumu yaptım, TV haber, gelinevi tekrar baktım ,sağlık kl lı kahvaltı yaptım az öz, az istirahat edecem. eve bir el atacam yemek yapacam, arkadaşlar tatlı istemişti yapmaya çalışacam ben şekerli yemiyorum. Herkese hayırlı Cumalar 2016 son cuma .Kalan 02 gün
?
Teşekkürler MuneKategorilerde En seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
Beni oylayan oylamayan herkese de saygı ve hürmetlerimi sunuyorum
Nooption sizlere verdiğim sözü tutup En çok banlanan üyeyi açıklıyorum, En çok banlanan KK üyesi kategorisinde de oy çokluğuyla En seçilen @MissCherryBlossom en fazla uyarısı olupta banlanan üyedir
Kategorilerde En seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
Beni oylayan oylamayan herkese de saygı ve hürmetlerimi sunuyorum
Nooption sizlere verdiğim sözü tutup En çok banlanan üyeyi açıklıyorum, En çok banlanan KK üyesi kategorisinde de oy çokluğuyla En seçilen @MissCherryBlossom en fazla uyarısı olupta banlanan üyedir