Geleneksel 2016 Kadınlar Kulübü Enleri

En Paylaşımcı KK üyesi seçilmemde, forum yöneticilerimiz başta olmak üzere, bana oy veren herkese çok teşekkür ediyorum. Daha önceki yıllarda herhangi bir kategoriye aday olarak sunuldum mu bilmiyorum ama bu yıl benim için sürpriz oldu, özellikle uzun zamandır foruma girmeye fırsat bulamadığımı göz önüne alırsak...

Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum Sevgili Arkadaşlarım...

Umarım bu yıl hepimiz için 2016'nın acı tecrübelerini unutturan huzur dolu harika bir yıl olur...

Sevgi ve Saygıyla

En Paylaşımcı KK üyesi seçilmemde, forum yöneticilerimiz başta olmak üzere, bana oy veren herkese çok teşekkür ediyorum. Daha önceki yıllarda herhangi bir kategoriye aday olarak sunuldum mu bilmiyorum ama bu yıl benim için sürpriz oldu, özellikle uzun zamandır foruma girmeye fırsat bulamadığımı göz önüne alırsak...

Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum Sevgili Arkadaşlarım...

Umarım bu yıl hepimiz için 2016'nın acı tecrübelerini unutturan huzur dolu harika bir yıl olur...

Sevgi ve Saygıyla

ahaha oyu verdik özelden taciz etme hakkı kazandık mı? :halay:

Tam kutlama için etiket yapacaktım elektrikler gitti.:skandal:Kazanan üyeleri tebrik ederim .:KK9:En çok ta oy verdiklerimi:KK45:Kendimi de tebrik ederim en marifetli aşçılarda 3.olmuşum:KK53: nuryolu nuryolu senin 1.olacağını biliyordum zaten,seni de tebrik ederim:KK19:Nasıl olsa oyun çok olur diye 2.beğendiğim Beni ye vermiştim oyumu,Onu nasıl geçtim bilmiyorum:KK53:.
Ausencia Ausencia
DelyDoly DelyDoly
@Meg
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ
saydin78 saydin78
mugehatun mugehatun
oy verip te 1.olunca daha da mutlu oldum.:KK37:

Tam kutlama için etiket yapacaktım elektrikler gitti.:skandal:Kazanan üyeleri tebrik ederim .:KK9:En çok ta oy verdiklerimi:KK45:Kendimi de tebrik ederim en marifetli aşçılarda 3.olmuşum:KK53: nuryolu nuryolu senin 1.olacağını biliyordum zaten,seni de tebrik ederim:KK19:Nasıl olsa oyun çok olur diye 2.beğendiğim Beni ye vermiştim oyumu,Onu nasıl geçtim bilmiyorum:KK53:.
Ausencia Ausencia
DelyDoly DelyDoly
@Meg
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ
saydin78 saydin78
mugehatun mugehatun
oy verip te 1.olunca daha da mutlu oldum.:KK37:

Bizdede elektrik gitti telden yazmak cinnet sebebi :eek: günaydınlar

Sen de uyu,evde değil misin?:KK64:

Evi havalandırdım.Sabah sporumu yaptım, TV haber, gelinevi tekrar baktım ,sağlık kl lı kahvaltı yaptım az öz, az istirahat edecem. eve bir el atacam yemek yapacam, arkadaşlar tatlı istemişti yapmaya çalışacam ben şekerli yemiyorum. Herkese hayırlı Cumalar 2016 son cuma .Kalan 02 gün:KK200::nazar:
?

Evi havalandırdım.Sabah sporumu yaptım, TV haber, gelinevi tekrar baktım ,sağlık kl lı kahvaltı yaptım az öz, az istirahat edecem. eve bir el atacam yemek yapacam, arkadaşlar tatlı istemişti yapmaya çalışacam ben şekerli yemiyorum. Herkese hayırlı Cumalar 2016 son cuma .Kalan 02 gün:KK200::nazar:
?
Eşimi işe ,oğlumu okula gönderdim,kahvaltılarını hazırladım.Sütçü geldi sütü pişirdim,oğluun yatağını topladım,az da KKda gezinip yatacağım,kalkınca yaparım işleri:temizlik:

Kategorilerde En seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim :KK9:
Beni oylayan oylamayan herkese de saygı ve hürmetlerimi sunuyorum:KK52:

Nooption Nooption sizlere verdiğim sözü tutup En çok banlanan üyeyi açıklıyorum, En çok banlanan KK üyesi kategorisinde de oy çokluğuyla En seçilen @MissCherryBlossom en fazla uyarısı olupta banlanan üyedir :-)
Teşekkürler Mune:KK53:

Ben demiştim ama cherry'dir diye değil mi Bibibella Bibibella , @holavida , witch hunt witch hunt :KK70:

Kategorilerde En seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim :KK9:
Beni oylayan oylamayan herkese de saygı ve hürmetlerimi sunuyorum:KK52:

Nooption Nooption sizlere verdiğim sözü tutup En çok banlanan üyeyi açıklıyorum, En çok banlanan KK üyesi kategorisinde de oy çokluğuyla En seçilen @MissCherryBlossom en fazla uyarısı olupta banlanan üyedir :-)

Sonunda belli oldu demekki,kutluyorum kendisini hak ederek kazandı :KK53:

X