- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi yazmaya geldimdikazanan arkadaşları tebrik ederim.. Mune en çok banlanan gerçek üyeyi açıklayacaktın vallahi merak ediyorum
Hatta bugün yine banlıEtiket yaparken zorlandımOyları sonuna kadar hakediyorKategorilerde En seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
Beni oylayan oylamayan herkese de saygı ve hürmetlerimi sunuyorum
Nooption sizlere verdiğim sözü tutup En çok banlanan üyeyi açıklıyorum, En çok banlanan KK üyesi kategorisinde de oy çokluğuyla En seçilen MissCherryBlossom en fazla uyarısı olupta banlanan üyedir
Aynı şeyi yazmaya geldimdi
Sen benden geç menopoza gircen
Kategorilerde En seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
Nooption sizlere verdiğim sözü tutup En çok banlanan üyeyi açıklıyorum, En çok banlanan KK üyesi kategorisinde de oy çokluğuyla En seçilen MissCherryBlossom en fazla uyarısı olupta banlanan üyedir
Amannn havasından yanına yaklaşılmaz artıkKategorilerde En seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
Ne demek cnm her zamn :) Rabbim dualrmzi kabul etsin inşallahh dualrmz aynı inş bu yıl meleklerimze kavuşurzaeben Davina flzask2003 hayalimm77 rimel_84 kumpas_kumpas Ausencia asfarovski Shanna @Daydream15 feraheymen Mon ame DelyDoly htchmd Phantaghiro deynepnaz B bebegim-gel G Gemina canlar bana oy verdiginiz icin hepinize cok tesekkur ederim. Iyi ki varsınız Beni aday gosteren sevgili kk yoneticilerim sizlere de müteşekkirim
Kadinlar kulubunun benim hayatimda yeri cok buyuk, dertlerime her zaman derman oldu. Huzunlerimi sevinclerimi telaslarimi herseyi paylasabildigim guvendigim platform. Ve omur boyu surecek can dostlar, dostluklar kazandim sayenizde.
Evettt profilimdeki avatar benim hayalimdeki, dunyama gelmesini istedigim kızım Umuyorum 2017 bana kızımı getirir. Sevdiklerimi de götürmesin yeter. Saglik, huzur, mutluluk icinde insanca yasayabilecegimiz bir yil diliyorum herkese hepinizi cok seviyorum
Nevreste
InsaAllah bitanem insaAllahNe demek cnm her zamn :) Rabbim dualrmzi kabul etsin inşallahh dualrmz aynı inş bu yıl meleklerimze kavuşurz
Tamamdır bacım, yarın akşam kısmetse açarım etiketlerim hepinizi, biraz kurtlarımızı dökeriz, karşılıklı göbek atacağız amaMune o vur patlasın çal oynasın topiğe beni de etiketle .
Geçen yılda bir topikteydik , güzel muhabbet vardı .
Tamamdır bacım, yarın akşam kısmetse açarım etiketlerim hepinizi, biraz kurtlarımızı dökeriz, karşılıklı göbek atacağız ama