Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geleneksel 2016 Kadınlar Kulübü Enleri
- Konu Sahibi Nevreste
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Mart 2008
- 141.481
- 212.879
- 1.423
- 60
Tebrik ediyorum arkadaşım
ben oylama bu akşama kadar sürecek sanmıştım.
NEYSE
öncelikle bu sene hiçbir EN olamadım.
HanimKelesimiGetir abla tebrik ederim.
Mune abla tebrik ederim.
_meLinDa_ m kitap kurdum tebrik ederim.
Nevreste ve M M e g emeklerinize yüreklerinize sağlık.
2017 hepimiz için şapşahane bir yıl olsun inşallah.
Çok teşekkürler bitanem sağol
- 20 Mart 2008
- 141.481
- 212.879
- 1.423
- 60
2016 EN'lerini kutlarım arkadaşlar
Ayrıca bana oy veren ve beni 2016'da en yardımsever/en canayakın/en tanışılmak istenen/en kibar nazik seçen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim.
Heppinizi ama heppinizi çok seviyorum
2016 Sağlık Barış Huzur getirsin inşallahhh...Sağlık ve mutlulukla beraber olalım..
Kazen .. Burda sevgiyle dostlukla birlikte olabilmemize sebep kişi.Teşekkürler..
@Curly.. Teknik bir sorunda ya da danışılacak bir durumda imdat dediğim kişi. Teşekkürler
Mune .. Kahrımıza,tüm nezaketi,sevecenliğiyle katlanan kişi..Sevdiğimiz,olmazsa olmaz kişi. Teşekkürler
Ve tüm editör arkadaşlarım ve tüm KK..
Iyi ki varsınız iyi ki ama iyi ki varsınız Kulübüm 1 tane
Tebrik ederim çıtırım iyiki sende varsın
- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
teşekkür ederim ablacım ben de seni tebrik ederimTebrik ederim:))
- 20 Mart 2008
- 141.481
- 212.879
- 1.423
- 60
teşekkür ederim ablacım ben de seni tebrik ederim
Çok teşekkürler sağol hayatım
- 11 Mart 2016
- 11.340
- 49.002
- 598
Vermeyenlerede etOy veren arkadaslarima çok teşekkür ederim
- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Vay be gönlümün sultanıBen yılın üyesi mi olmuşum şimdi
Hepinize çok teşekkür ediyorum
- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
- 11 Mart 2016
- 11.340
- 49.002
- 598
Elin boş dönmeBi dusuniyim de ben sana dönerim
- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Chess , Bibibella , MissCherryBlossom tebrikler bebişlerim. İyi günlerde kullanın Kazanan diğer herkesi de tebrik ederim ayrıca.
@holavida @witch hunt nooldu cherry'ye kaptırmışsınız
Sen gel senin ödülün bende namemArtık önümüzdeki maçlara bakıcaz
@holavida @witch hunt nooldu cherry'ye kaptırmışsınız
Son düzenleme:
Burada öyle güzel şeyler öğrendim ki hayata dair...
Nice dertler olduğunu, nice güzel insanlar olduğunu, her şeyi burada çok güzel hissettim. Annemin ölümünden sonra koştur koştur KK'ya geldim. Yeri geldi 24 saat başından kalkmadım. Derken öyle güzel insanlar tanıdım ki. Benim acılarıma merhem sürmeye çalışan, insani yönünü en güzel noktalara taşımış, sevgisini cümlelerine yansıtmış güzel insan Mune ablam olsun, siteyle alakalı sıkıntımda koştur koştur mesaj attığım Kazen 'in bir kez olsun beni geri çevirmeyip yardımcı olması olsun, o sımsıcak kalbi, içtenliği ve itiraf edeyim eşsiz samimiyetiyle, hayvanseverliği ve yardımseverliği ile beni mutlu eden arada unutan M M e g (meleğim) , enler yarışmasındaki heyecanı ve coşkusuyla okurken insanı heyecanlandıran Nevreste , okul topiklerinden, sınav topiklerne kadar her yere anında yetişip çözümleyen güzel ve sevecen insan @Margarikotin , benim bir nevi kader arkadaşım ve nedense bana çok gizemli gelen, ama yorum ve görüslerine hayranlık duyduğum kadın Chess
Sizler burayı güzelleştiren o tatlı ve kıymetli insanlar. Yeni yıl hepimize bolluk bereket sohbet ve muhabbet getirsin. Dilediğimiz ne varsa, kapımıza gelsin. İyi ki varsınız, tüm arkadaşları da tebrik ederim❤❤❤❤
Nice dertler olduğunu, nice güzel insanlar olduğunu, her şeyi burada çok güzel hissettim. Annemin ölümünden sonra koştur koştur KK'ya geldim. Yeri geldi 24 saat başından kalkmadım. Derken öyle güzel insanlar tanıdım ki. Benim acılarıma merhem sürmeye çalışan, insani yönünü en güzel noktalara taşımış, sevgisini cümlelerine yansıtmış güzel insan Mune ablam olsun, siteyle alakalı sıkıntımda koştur koştur mesaj attığım Kazen 'in bir kez olsun beni geri çevirmeyip yardımcı olması olsun, o sımsıcak kalbi, içtenliği ve itiraf edeyim eşsiz samimiyetiyle, hayvanseverliği ve yardımseverliği ile beni mutlu eden arada unutan M M e g (meleğim) , enler yarışmasındaki heyecanı ve coşkusuyla okurken insanı heyecanlandıran Nevreste , okul topiklerinden, sınav topiklerne kadar her yere anında yetişip çözümleyen güzel ve sevecen insan @Margarikotin , benim bir nevi kader arkadaşım ve nedense bana çok gizemli gelen, ama yorum ve görüslerine hayranlık duyduğum kadın Chess
Sizler burayı güzelleştiren o tatlı ve kıymetli insanlar. Yeni yıl hepimize bolluk bereket sohbet ve muhabbet getirsin. Dilediğimiz ne varsa, kapımıza gelsin. İyi ki varsınız, tüm arkadaşları da tebrik ederim❤❤❤❤
- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 248
- 37
Hepinizi tebrik ediyorum
2016 getirdiği güzellikleri bırakıp kötü ne varsa alıp götürsün giderken
2017 milli huzurun yılı olsun
Tüm insanlar sağlıklı mutlu huzurlu bir yıla kavuşsun
Ben mutluyum , karnım tok sırtım pek deyip etrafına bakmayı unutmasın
Her birey Dünya için Türkiye için insanlık için elinden geleni yapsın inşallah
Fazla eşyalarınızdan kurtulup ihtiyacı olanlara verdiğiniz
Düzenli kan/trombosit bağışı yaptığınız
Bir çocuğu mutlu ettiğiniz
Yaşlılar yurdunda kitaplar okuyup sohbet ettiğiniz
Sokak hayvanlarına sahip çıktığınız
ve şuanda aklıma gelmeyen daha birçok güzellikle haşır neşir olduğunuz bir yıl olsun kk hatunları
2016 getirdiği güzellikleri bırakıp kötü ne varsa alıp götürsün giderken
2017 milli huzurun yılı olsun
Tüm insanlar sağlıklı mutlu huzurlu bir yıla kavuşsun
Ben mutluyum , karnım tok sırtım pek deyip etrafına bakmayı unutmasın
Her birey Dünya için Türkiye için insanlık için elinden geleni yapsın inşallah
Fazla eşyalarınızdan kurtulup ihtiyacı olanlara verdiğiniz
Düzenli kan/trombosit bağışı yaptığınız
Bir çocuğu mutlu ettiğiniz
Yaşlılar yurdunda kitaplar okuyup sohbet ettiğiniz
Sokak hayvanlarına sahip çıktığınız
ve şuanda aklıma gelmeyen daha birçok güzellikle haşır neşir olduğunuz bir yıl olsun kk hatunları
- 29 Haziran 2016
- 1.449
- 2.476
- 133
- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
Bende oy vermiş olmayı isterdim ama kaçırmışım oylamayıBen yılın üyesi mi olmuşum şimdi
Hepinize çok teşekkür ediyorum
- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
Ay bende en olmuşum
Hayatımın en zor senesiydi kuşkusuz. Öyle şeyler yaşadım ki çıldıracak gibi oldugum çok zaman oldu ama her defasında buraya koşup içimi döktüm. Her seferinde aynı şekilde sabırla yanımda olan, bana destek olan, kederimi paylaşan tüm KK kankalarıma caaanı gönülden tşk ediyorum.
Tüm o konu açmalardan sonra en iyi çıkışı benim yapmış olmam şaşırtıcı olmadı tabi
Seviliyosun KK
Hayatımın en zor senesiydi kuşkusuz. Öyle şeyler yaşadım ki çıldıracak gibi oldugum çok zaman oldu ama her defasında buraya koşup içimi döktüm. Her seferinde aynı şekilde sabırla yanımda olan, bana destek olan, kederimi paylaşan tüm KK kankalarıma caaanı gönülden tşk ediyorum.
Tüm o konu açmalardan sonra en iyi çıkışı benim yapmış olmam şaşırtıcı olmadı tabi
Seviliyosun KK