Geleneksel 2016 Kadınlar Kulübü Enleri

çok duygulandım,çok onore oldum.bütün oy veren arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
M M e g 'i de tebrik ederim.paylaşmışız birinciliği.

Tebrik ediyorum arkadaşım :KK36:

ben oylama bu akşama kadar sürecek sanmıştım. :bicak:

NEYSE

öncelikle bu sene hiçbir EN olamadım. :KK42:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla tebrik ederim. :KK28:
Mune Mune abla tebrik ederim. :KK28:
_meLinDa_ _meLinDa_ m kitap kurdum tebrik ederim. :KK28:

Nevreste Nevreste ve M M e g emeklerinize yüreklerinize sağlık. :KK28:

2017 hepimiz için şapşahane bir yıl olsun inşallah. :süslü:

Çok teşekkürler bitanem sağol :KK74::KK60:

2016 EN'lerini kutlarım arkadaşlar:KK200::KK9:

Ayrıca bana oy veren ve beni 2016'da en yardımsever/en canayakın/en tanışılmak istenen/en kibar nazik seçen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim.:KK36::KK200:

Heppinizi ama heppinizi çok seviyorum:KK200:
2016 Sağlık Barış Huzur getirsin inşallahhh...:dua:Sağlık ve mutlulukla beraber olalım..

K Kazen .. Burda sevgiyle dostlukla birlikte olabilmemize sebep kişi.:KK50:Teşekkürler..

@Curly.. Teknik bir sorunda ya da danışılacak bir durumda imdat dediğim kişi. Teşekkürler:KK50:

Mune Mune .. Kahrımıza,tüm nezaketi,sevecenliğiyle katlanan kişi..Sevdiğimiz,olmazsa olmaz kişi. Teşekkürler:KK50:

Ve tüm editör arkadaşlarım ve tüm KK..
Iyi ki varsınız iyi ki ama iyi ki varsınız:KK200: Kulübüm 1 tane:nazar::KK200:

Tebrik ederim çıtırım iyiki sende varsın :KK60::KK74:

Son düzenleme:
Burada öyle güzel şeyler öğrendim ki hayata dair...
Nice dertler olduğunu, nice güzel insanlar olduğunu, her şeyi burada çok güzel hissettim. Annemin ölümünden sonra koştur koştur KK'ya geldim. Yeri geldi 24 saat başından kalkmadım. Derken öyle güzel insanlar tanıdım ki. Benim acılarıma merhem sürmeye çalışan, insani yönünü en güzel noktalara taşımış, sevgisini cümlelerine yansıtmış güzel insan Mune Mune ablam olsun, siteyle alakalı sıkıntımda koştur koştur mesaj attığım K Kazen 'in bir kez olsun beni geri çevirmeyip yardımcı olması olsun, o sımsıcak kalbi, içtenliği ve itiraf edeyim eşsiz samimiyetiyle, hayvanseverliği ve yardımseverliği ile beni mutlu eden arada unutan M M e g (meleğim) , enler yarışmasındaki heyecanı ve coşkusuyla okurken insanı heyecanlandıran Nevreste Nevreste , okul topiklerinden, sınav topiklerne kadar her yere anında yetişip çözümleyen güzel ve sevecen insan @Margarikotin , benim bir nevi kader arkadaşım ve nedense bana çok gizemli gelen, ama yorum ve görüslerine hayranlık duyduğum kadın Chess Chess

Sizler burayı güzelleştiren o tatlı ve kıymetli insanlar. Yeni yıl hepimize bolluk bereket sohbet ve muhabbet getirsin. Dilediğimiz ne varsa, kapımıza gelsin. İyi ki varsınız, tüm arkadaşları da tebrik ederim❤❤❤❤

Hepinizi tebrik ediyorum

2016 getirdiği güzellikleri bırakıp kötü ne varsa alıp götürsün giderken

2017 milli huzurun yılı olsun

Tüm insanlar sağlıklı mutlu huzurlu bir yıla kavuşsun

Ben mutluyum , karnım tok sırtım pek deyip etrafına bakmayı unutmasın

Her birey Dünya için Türkiye için insanlık için elinden geleni yapsın inşallah

Fazla eşyalarınızdan kurtulup ihtiyacı olanlara verdiğiniz
Düzenli kan/trombosit bağışı yaptığınız
Bir çocuğu mutlu ettiğiniz
Yaşlılar yurdunda kitaplar okuyup sohbet ettiğiniz
Sokak hayvanlarına sahip çıktığınız
ve şuanda aklıma gelmeyen daha birçok güzellikle haşır neşir olduğunuz bir yıl olsun kk hatunları

Ay bende en olmuşum En Büyük TÜRKİYE
Hayatımın en zor senesiydi kuşkusuz. Öyle şeyler yaşadım ki çıldıracak gibi oldugum çok zaman oldu ama her defasında buraya koşup içimi döktüm. Her seferinde aynı şekilde sabırla yanımda olan, bana destek olan, kederimi paylaşan tüm KK kankalarıma caaanı gönülden tşk ediyorum.
Tüm o konu açmalardan sonra en iyi çıkışı benim yapmış olmam şaşırtıcı olmadı tabi:olamaz::eğlence:
Seviliyosun KK

X