Geleneksel 2016 Kadınlar Kulübü Enleri

Kategorilerde En seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim
Beni oylayan oylamayan herkese de saygı ve hürmetlerimi sunuyorum

Nooption sizlere verdiğim sözü tutup En çok banlanan üyeyi açıklıyorum, En çok banlanan KK üyesi kategorisinde de oy çokluğuyla En seçilen MissCherryBlossom en fazla uyarısı olupta banlanan üyedir

aeben Davina flzask2003 hayalimm77 rimel_84 kumpas_kumpas Ausencia asfarovski Shanna @Daydream15 feraheymen Mon ame DelyDoly htchmd Phantaghiro deynepnaz B bebegim-gel G Gemina canlar bana oy verdiginiz icin hepinize cok tesekkur ederim. Iyi ki varsınız Beni aday gosteren sevgili kk yoneticilerim sizlere de müteşekkirim
Kadinlar kulubunun benim hayatimda yeri cok buyuk, dertlerime her zaman derman oldu. Huzunlerimi sevinclerimi telaslarimi herseyi paylasabildigim guvendigim platform. Ve omur boyu surecek can dostlar, dostluklar kazandim sayenizde.
Evettt profilimdeki avatar benim hayalimdeki, dunyama gelmesini istedigim kızım Umuyorum 2017 bana kızımı getirir. Sevdiklerimi de götürmesin yeter. Saglik, huzur, mutluluk icinde insanca yasayabilecegimiz bir yil diliyorum herkese hepinizi cok seviyorum

Nevreste

Son düzenleme:
Hatta bugün yine banlıEtiket yaparken zorlandımOyları sonuna kadar hakediyor

tahmin etmiştim.. gelmesiyle gitmesi bir oluyor

Amannn havasından yanına yaklaşılmaz artık

İyisiyle kötüsüyle, acısıyla tatlısıyla koca bir yılı deviriyoruz, arada didiştik, arada birbirimizi sarıp sarmaladık, küstük barıştık.
İyi ki varsınız güzellikler, iyi ki buradasınız.

Yılbaşı gecesi neler yapacaksınız, benim gibi evde net başında KK'de olacaklar varsa şöyle vur patlasın çal oynasın yapacağımız bir topik açalım mı ne dersiniz?

Ne demek cnm her zamn :) Rabbim dualrmzi kabul etsin inşallahh dualrmz aynı inş bu yıl meleklerimze kavuşurz

Beni yazip aday gosteren, oy verip bu sonucu cikaran butun guzel arkadaslarima ablalarima cok cok tesekkur ederim.

Adimi gorunce cok sasirmistim eski oldugum halde forum icinde cok aktif olmadigim icin, bir cok uyeyi tanimadigim ve taninmadigim icin.

Bir guzellik oldu benim icin. Olmazsa olmaz cook uye var bana gelene kadar hepside iyi ki varlar burdalar.

Dile kolay burda 10. seneme giriyorum bu yilbasinda. Neler gordum neler hissettim yillar sahit. Kimleri tanidim ve kaybettim.
Patronundan ablasindan eli maşalisina kadar herkesi gönülden sessizce sevdim.

En degerli arkadasimi herkesten yakin dostumu burda buldum...
Hayalimdi ilk kez burda dj oldum... O gunlerdeki duyguyu asla unutamadim.
İlk siirimi burda yazdim...
İlk yazimi burda yazdim sadece burda sakladim. Guzeldi degildi onemli degil ben cesaret ettim elime kalem aldim içimi döktüm.
Bilmedigim şeyleri okudum, farkina vardim, ögrendim.
Güldüm, güldüm, gözümden yaş gelene kadar çok güldüm burda.
Ağladım, fena ağladım... En çokta hamileyken bebek isteyen arkadaslarin dogmamis bebeklerine yazdiklari mektuplari okuyunca.

Insanin tanimadan da insanlik yapabilecegini ögrendim hissettim.
Çok uzakta olsa yakında hissettirebilecegini ögrendim.
Güzeldi, özeldi, farkliydi hep KK.
Çünkü en baştan tanıdık gördük güvendik.

Son 4 senedir 7/24 tek girdigim yer diyet topigim. Bunca zaman yapamadim beceremedim basaramadim kilo vermeyi.
Ama kopamadim ne ordan ne siteden.
İns bu sene basarabilirim ve senenin sonunda birde eskiyi dusunup zirlarim.

Ahdim vardi basari oykusu yazarim diye. Yazacam helbet basit bir olaymi yani :)) koskoca KK nin tek Bonus kafasi sayiyorum kendimi :))

Uzattinda uzattin, hem zirladin hem guldun bonus.
Şurayada bir veda busesi koyayim ve gideyim.

En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi;
Ausencia

Türkçeyi En Güzel Kullanan KK Üyesi;
Ausencia

Her iki kategoride de oy veren tüm arkadaşlara teşekkürler Aday olduğum 6 kategori vardı bu sene , hepsi için teşekkür ... adımı hatırlayıp aday gösteren , listede görünce oylayan herkese

Kk benim için bir sosyal platform değil ... bir yuva .

Seviyorum burayı .

Burada da sevildiğini bilmek en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…