Bekliyorum listeni canımHmm , burada da yarışma varmış .
Ama listemi yazamayacak kadar uzak kaldım kk dan .
Aralık ayına kadar biraz daha gözlemlersem bir kaç isimde benden gelirNevreste m
Şey gibi oldu sanki birazSelam
Adaylarınızı bekliyoruz
Her sene olduğu gibi bu senede yazıp yazıp değiştirmeye devamSelam
Adaylarınızı bekliyoruz
Ney gibi olduŞey gibi oldu sanki biraz
Tamam Marga'cım ne zaman istersen o zaman yollaHer sene olduğu gibi bu senede yazıp yazıp değiştirmeye devamen iyisi son gün yazıp atmak her an her şey olabülü..
Hani evlendirme programlarında söylüyorlar ya adaylarımızı bekliyoruz diye. Onlar gibi olduNey gibi oldu
Şaşkınlık yaşadım galiba
Benim adayımsınBen adayım
Ablacım senin gelişinle ben tüm adaylarımın yerini değiştirdim ya, meğerse beklediğim üye senmişssin..Hmm , burada da yarışma varmış .
Ama listemi yazamayacak kadar uzak kaldım kk dan .
Aralık ayına kadar biraz daha gözlemlersem bir kaç isimde benden gelirNevreste m
En son halka dansı yaparken nevo gördüydü , sonunda görebildin ha huhularımı...Marga huhuyu oku
Hangisini beğendiniz kime adaysınızHani evlendirme programlarında söylüyorlar ya adaylarımızı bekliyoruz diye. Onlar gibi oldu
Benim adayımsın
Başka dil konuşun ben anlamıyorumEn son halka dansı yaparken nevo gördüydü , sonunda görebildin ha huhularımı...
hu hu ? ( naber demek)
Birde doğru etiketleyebilsem güzel olcak ne değişik nickler varTamam Marga'cım ne zaman istersen o zaman yolla
Ben bi sana adayımHangisini beğendiniz kime adaysınızEv,araba var mı
Var tebiiiAdayların var mı peki
negedegen aganlaganmıgınyogunsugunBaşka dil konuşun ben anlamıyorum
Sahiden öyleBirde doğru etiketleyebilsem güzel olcak ne değişik nickler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?