- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
- 723
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ben tanımıyorum sizi Bi okuyayım bakayım neyle övünüyorsunuzBenden gözeli yok :)) bilmeyenler yanlış anlamasın.beni her yılen övüngeç gösterenlere istinaden yazdım
Öyle mi diyorsun neyse artık seneye kazanırım bendeSende o ışığı görememişler ne diyeyim kabul ettim bende listeyi
Piki :) :) :)Ayy ben tanımıyorum sizi Bi okuyayım bakayım neyle övünüyorsunuz
2016 da üyelerle iyi geçinÖyle mi diyorsun neyse artık seneye kazanırım bende
Beklemede kalalım efenim ama aralığa çok var ben çok sabırsızımdır dayanamam kiTamam tatlım bak bakalım bekliyoruz
Kavga ettiğim kimse yok ki benim zaten fazla mı kendi halimde kaldım hemen sahalara giriş yapayım2016 da üyelerle iyi geçin
Sen ki asker yolu bekleyen hatunsun Aralığa şunun şurasına ne kaldı :)Beklemede kalalım efenim ama aralığa çok var ben çok sabırsızımdır dayanamam ki
Bizle ettin ya.. Çay istedik vermedin kahve istedik kalk kendin al dedin. Daha neler nelerKavga ettiğim kimse yok ki benim zaten fazla mı kendi halimde kaldım hemen sahalara giriş yapayım
Bende çok sabırsızım ama dayanmak zorundayızBeklemede kalalım efenim ama aralığa çok var ben çok sabırsızımdır dayanamam ki
Yüreğim kaldırmıyor artık beklemeyiSen ki asker yolu bekleyen hatunsun Aralığa şunun şurasına ne kaldı :)
DayanamicimBende çok sabırsızım ama dayanmak zorundayız
O ayrı köle miyim benBizle ettin ya.. Çay istedik vermedin kahve istedik kalk kendin al dedin. Daha neler neler
Yap sen böyle yap.. Görüyor bunları kk hatunlarıO ayrı köle miyim ben
Ne vereyim PinkomaYap sen böyle yap.. Görüyor bunları kk hatunları
Teşekkür ederimNe vereyim Pinkoma
Afiyet olsun güzeller güzeli pinkomTeşekkür ederim
Kahvemi içiyorum şuan :))
Bak bak Nasıl da ağız değiştiriyor hemenAfiyet olsun güzeller güzeli pinkom
Saçmalama ben sana karşı hep böyleyim niye böyle diyorsun insanlar yanlıs anlayacakBak bak Nasıl da ağız değiştiriyor hemen
Neyse tamam hakkını yemeyeyimSaçmalama ben sana karşı hep böyleyim niye böyle diyorsun insanlar yanlıs anlayacak