- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden gözeli yok :)) bilmeyenler yanlış anlamasın.beni her yılen övüngeç gösterenlere istinaden yazdım![]()
Öyle mi diyorsunSende o ışığı görememişler ne diyeyim kabul ettim bende listeyi![]()
Piki :) :) :)Ayy ben tanımıyorum sizi Bi okuyayım bakayım neyle övünüyorsunuz
![]()
2016 da üyelerle iyi geçinÖyle mi diyorsunneyse artık seneye kazanırım bende
![]()
Beklemede kalalım efenimTamam tatlım bak bakalım bekliyoruz![]()
Kavga ettiğim kimse yok ki benim zaten2016 da üyelerle iyi geçin![]()
Sen ki asker yolu bekleyen hatunsun Aralığa şunun şurasına ne kaldı :)Beklemede kalalım efenimama aralığa çok var ben çok sabırsızımdır dayanamam ki
![]()
Bizle ettin ya.. Çay istedik vermedin kahve istedik kalk kendin al dedin. Daha neler nelerKavga ettiğim kimse yok ki benim zatenfazla mı kendi halimde kaldım hemen sahalara giriş yapayım
![]()
Bende çok sabırsızımBeklemede kalalım efenimama aralığa çok var ben çok sabırsızımdır dayanamam ki
![]()
Yüreğim kaldırmıyor artık beklemeyiSen ki asker yolu bekleyen hatunsun Aralığa şunun şurasına ne kaldı :)
DayanamicimBende çok sabırsızımama dayanmak zorundayız
![]()
O ayrı köle miyim benBizle ettin ya.. Çay istedik vermedin kahve istedik kalk kendin al dedin. Daha neler neler
Yap sen böyle yap.. Görüyor bunları kk hatunlarıO ayrı köle miyim ben![]()
Ne vereyim PinkomaYap sen böyle yap.. Görüyor bunları kk hatunları![]()
Teşekkür ederimNe vereyim Pinkoma![]()
Afiyet olsun güzeller güzeli pinkomTeşekkür ederim
Kahvemi içiyorum şuan :))
Bak bak Nasıl da ağız değiştiriyor hemenAfiyet olsun güzeller güzeli pinkom![]()
Saçmalama ben sana karşı hep böyleyim niye böyle diyorsun insanlar yanlıs anlayacakBak bak Nasıl da ağız değiştiriyor hemen![]()
Saçmalama ben sana karşı hep böyleyim niye böyle diyorsun insanlar yanlıs anlayacak![]()