Kıydılar piroşumaBende öyle gördüm
Haksızlık olmasın diye kötü yerlere yazmışlar demek kiCıks sanmam en iyi yerlerde hep Piraye ama herşeyin en iyisi ben olursam haksızlık olmaz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıydılar piroşumaBende öyle gördüm
Haksızlık olmasın diye kötü yerlere yazmışlar demek kiCıks sanmam en iyi yerlerde hep Piraye ama herşeyin en iyisi ben olursam haksızlık olmaz mı
Evet En ısınamadığımHadi ordan ben biliyorum herşeyi en en en herşeyin eni benim
Daha ne isteyecekler. Birde Mune abla öpücük verirHerkes bizden kalp almayı kabul eder miBen zaten her listeye kalp yolluyorum
Mune öpücük verirse yollarlarBizi ne yapsınlarDaha ne isteyecekler. Birde Mune abla öpücük verir
Ezikleme bizi nevoşMune öpücük verirse yollarlarBizi ne yapsınlar
Hadi o zaman bugün bizden kalp almak isteyen kim varsa yollasınYollamazlarsa eziklerim işteEzikleme bizi nevoş
Hımm demekki bi yanlışlık oldu pinkomKıydılar piroşuma
Haksızlık olmasın diye kötü yerlere yazmışlar demek ki
Bizim kızlar yollamışmıydı ya? Gidip taciz edeyim yollasınlarHadi o zaman bugün bizden kalp almak isteyen kim varsa yollasınYollamazlarsa eziklerim işte
Yok yollamadılarBizim kızlar yollamışmıydı ya? Gidip taciz edeyim yollasınlar
Ben ve asabiyet herşeyi yazsınlar onu yazmasınlarEvet En ısınamadığım
En asabi
En yazmadan duramayan sensin
Yanlışı doğruyu bilmem. Hatta uyardım ben bakın emin misiniz? Piraye iyi kızdır ısıtır sizi dedim ama değişmek istemedilerHımm demekki bi yanlışlık oldu pinkom
Yani tabi ben iyi kızım ısıtırım da namkörleeeeerYanlışı doğruyu bilmem. Hatta uyardım ben bakın emin misiniz? Piraye iyi kızdır ısıtır sizi dedim ama değişmek istemediler
Seni en tatlı kategorisine yazacağımHımm demekki bi yanlışlık oldu pinkom
Yaaa neeevoooooooş ben seni en hamarata yazayımSeni en tatlı kategorisine yazacağım
Yaz canım nereye istersen oraya yazYaaa neeevoooooooş ben seni en hamarata yazayım
Bakalım bu yıl hangi kategoriye yazılacaksınızSizin liste ne zaman geliyorBenden gözeli yok :)) bilmeyenler yanlış anlamasın.beni her yılen övüngeç gösterenlere istinaden yazdım
Bi bakayım ben bu listeye bilgisayara geçinceYaz canım nereye istersen oraya yaz
Sende o ışığı görememişler ne diyeyim kabul ettim bende listeyiYani tabi ben iyi kızım ısıtırım da namkörleeeeer
Tamam tatlım bak bakalım bekliyoruzBi bakayım ben bu listeye bilgisayara geçince