• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Günaydın şekerim benim :KK60:
Anaaa gene ne etti bu rabia01 rabia01 kesin ispiklemiştir birilerini demi :KK70::KK70:
Hadi kalkk teyteyteyeteyetey :KK73::KK73:
Ban olmayan siyasette ban yemeyi becerdi:KK70::KK70:
:KK76::KK76: Gün benim günüm 2 gün kafam rahat. İspik yok iftira yok Ohh değmeyin keyfimize :KK70::KK70:

Ban olmayan siyasette ban yemeyi becerdi:KK70::KK70:
:KK76::KK76: Gün benim günüm 2 gün kafam rahat. İspik yok iftira yok Ohh değmeyin keyfimize :KK70::KK70:

Hemde siyasette haaa vayyyy hemen bakayım neler döktrmüş acaba..
Orada bir benden birde müdürümden çok tırsıyor :KK70::KK70:

He baktım şimdi:KK53:
Bakma kurtuldum diye sevindiğime benim için değişen birşey yok yine gece esir almayı beceriyor:KK35::KK70:

Bir geliyor etrafı kırıp geçiriyor kerata :KK70::KK70: bak sana bir sır vereyim koz olarak kullan :KK19::KK19:
Bu rabiş varya acayip yemek yer varya,gece bile kalkıp mantı yapıp yemişliği var :KK70::KK70: bak çok ciddiyim kendi itiraf etti bunu :confused::confused:

Bir geliyor etrafı kırıp geçiriyor kerata :KK70::KK70: bak sana bir sır vereyim koz olarak kullan :KK19::KK19:
Bu rabiş varya acayip yemek yer varya,gece bile kalkıp mantı yapıp yemişliği var :KK70::KK70: bak çok ciddiyim kendi itiraf etti bunu :confused::confused:
Gece olunca foruma yemek resimleri koyuyor. Kendi yediği yetmiyor bizi de yoldan çıkarmaya çalışıyor :63:
O değilde bence Rabia gelir geldiği gün geri gider:KK53::KK53:

Gece olunca foruma yemek resimleri koyuyor. Kendi yediği yetmiyor bizi de yoldan çıkarmaya çalışıyor :63:
O değilde bence Rabia gelir geldiği gün geri gider:KK53::KK53:

Bak sen neler yapıyormuş öyle :KK53::KK53:
Hain planları devreye soksakmı ne dwrsin :KK19:

merhabalar Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. adaylarım

En Çalışkan KK Üyesi; @gel_pcpc

En Paylaşımcı KK Üyesi; @RengarenkNesli
En Güzel Yorum Yapan KK Üyesi; Sweetdimple Sweetdimple

En Tanışılmak İstenen KK Üyesi; @Selvos88
En Vazgeçilmez KK Ablası; Sweetdimple Sweetdimple

En İyi Buluşma Grubu; diyet grupları

En Kibar/Nazik KK Üyesi; Sweetdimple Sweetdimple meleğiimmm

En Yardımsever KK Üyesi; @RengarenkNesli

Bitanem tesekkur ederim sizin gonlunuzdeki yer benim icin yeterli:oops::KK68:

Ben Sweetdimple Sweetdimple her yerde oy veririm arkadaşlar tanıgın en özel insanlardan :KK66:

:KK23:Cok tesekkur ederim aebenim sen de benim icin cok ozelsin:KK60::KK36:

Tesekkurler deryammm

Benden tek oy cikar oda Sweetdimple Sweetdimple a tanidim en izel en paylasimci en ennnnnnn kk uyesi melek kalplisi

:oops::oops::oops: elbirligiyle beni utandirmaya karar verdiniz sanirim cok tesekkurler melegim bitanesin:KK60::KK36:

vuuuuuuuu
görüseceğiz bebeğim
cuma günü zafer kahkaları atacağım:p:p:p
Iyi olan emek veren kazansin kuzum:KK5:

Sen bilmezsin Türkiye de resmi tatil, bizde tatil yapıyoruz :KK70::KK70:
Ne yapıyorsun Rabişim ortalığı karıştırma işi Nasıl gidiyor :KK60:
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bunlar tatil yapiyolarmis bos biraktilar burayi :KK20: acilen banlanmalari lazim :KK70:

kisa bi ugradim cadim :KK60: cikacagim simdi disarda islerim var
gece gelip kollarimi sivayip ortalik karistirmaya baslicam :KK70:
sen ve nevosla ugrascam bugün En Büyük KK isleri aksatan tembeller :KK70:

Back