Belli eline aldığın Zaman hissedip arıyorum. Akşam aramadığıma göre okumuyorsundur
Yok,akşamları okurken gözüm kapaniyo uykum geliyo
Iyi nevos teyzesiii sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli eline aldığın Zaman hissedip arıyorum. Akşam aramadığıma göre okumuyorsundur
EvettBelli eline aldığın Zaman hissedip arıyorum. Akşam aramadığıma göre okumuyorsundur
İyiyim canım çok şükür
Allah iyilik versin nevosumİyiyim canım çok şükür
Git ötede hapsur kız burda hamileler var bize de bulastircan
Altına mı yaptın yoksaaaHarbi bir sıcaklık hissetmeye basladim
Hamile deolabilirsin bir de böyle düşünÇok uykum geldi, 30 yaş sendromuna girdim sanırım
Ama biliyorsun ki şuanki durumumu göz önüne alırsak pek oluru yokHamile deolabilirsin bir de böyle düşün
Altına mı yaptın yoksaaa
Hamile misinAma biliyorsun ki şuanki durumumu göz önüne alırsak pek oluru yok
Gerçi korunarak hamile kalan, üstüne görme yaşayan çoğu hatun forumda ben neden onlardan olmayayım
Insallah onlardan biri olursunAma biliyorsun ki şuanki durumumu göz önüne alırsak pek oluru yok
Gerçi korunarak hamile kalan, üstüne görme yaşayan çoğu hatun forumda ben neden onlardan olmayayım
6 ay sonra anlarız nevoş ben test alıp yapmaya üşenirimHamile misin
Hele bi sen doğur bakalım başımıza neler gelecek, ben eksik kalayımInsallah onlardan biri olursun
Biz o kadar bekleyemeyiz6 ay sonra anlarız nevoş ben test alıp yapmaya üşenirim
Herkes aynı mı kız belki seninki çook rahat geçecek. Millete bakıp bakıp kendini korkutma bak 30 oldun kaldi 4-5 senen.oldu, Oldu olmadı sonra risk grubundasinHele bi sen doğur bakalım başımıza neler gelecek, ben eksik kalayım
Daha 5 var riskeHerkes aynı mı kız belki seninki çook rahat geçecek. Millete bakıp bakıp kendini korkutma bak 30 oldun kaldi 4-5 senen.oldu, Oldu olmadı sonra risk grubundasin
Olsun diye bi gayretin de yok yaniDaha 5 var riske
Canım ne yapayım oluyor da ben olma mı diyorum kazara olsun işte
Kaza olmasını beklersen,çok beklersinDaha 5 var riske
Canım ne yapayım oluyor da ben olma mı diyorum kazara olsun işte
Altına mı yaptın yoksaaa