- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Noluyo burda
Kuzucan ne haberr torunum nasıliyimi,ikizler burcu olacak herhalde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noluyo burda
harbiyide kapcam elindekileri teker teker alicam hain arkadasNe olacak, Nevoşla ortaklığımı hazmedemeyip saldırıyor bana Hemde cimcimeyle ortak olacakmış Dombiki de kapacakmış
harbiyide kapcam elindekileri teker teker alicam hain arkadas
Hanım abla hani cumartesi sana o şeyi yazan var ya.... RabiştiHahahaahahahah didişin bakalımmm
eeee ben kimi yicem peki ablaHarbiyide yedirmemm
Ben şimdi senin fişini çektimharbiyide kapcam elindekileri teker teker alicam hain arkadas
hahahahayt hem hain hemde iftiraci katogerisi istiyoruzHanım abla hani cumartesi sana o şeyi yazan var ya.... Rabişti
hem sen istedin öle yazmami beni kandirdinda yazdimHanım abla hani cumartesi sana o şeyi yazan var ya.... Rabişti
Söylemediğini ispatla sen öncehahahahayt hem hain hemde iftiraci katogerisi istiyoruz
Hanım abla hani cumartesi sana o şeyi yazan var ya.... Rabişti
eeee ben kimi yicem peki abla
öylemi aklimda bi plan var ama ortaya döksemmi diye düsünüyorumBen şimdi senin fişini çektim
Demek ki yeterince korkmuyormuş, totosundan vur gitsinRabiş korkar benden sor istersen ne diyecek cesaret bile edemez
Beni yee istersennn
ben yazmadim zaten pink sifremi aldi geldi yazdi kimseyede deme dediRabiş korkar benden sor istersen ne diyecek cesaret bile edemez
Beni yee istersennn
Demek ki yeterince korkmuyormuş, totosundan vur gitsin
ben yazmadim zaten pink sifremi aldi geldi yazdi kimseyede deme dedi
Şimdi kim iftiracıben yazmadim zaten pink sifremi aldi geldi yazdi kimseyede deme dedi
Ben mi dedim? İçmiyorum da ama kafam güzelmiş demek kipink,sen vuslat börek yaptiginda dedigini hatiliyonmu ben olsam daha güzel yaparim demistin
hem sen istedin öle yazmami beni kandirdinda yazdim
ben yazmadim zaten pink sifremi aldi geldi yazdi kimseyede deme dedi