- 20 Mart 2008
- 141.604
- 213.135
- 1.423
- 60
Noluyo burda![]()
Kuzucan ne haberr torunum nasıliyimi,ikizler burcu olacak herhalde..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noluyo burda![]()
harbiyide kapcamNe olacak, Nevoşla ortaklığımı hazmedemeyip saldırıyor banaHemde cimcimeyle ortak olacakmış
Dombiki de kapacakmış
![]()
harbiyide kapcamelindekileri teker teker alicam hain arkadas
![]()
Hanım abla hani cumartesi sana o şeyi yazan var ya.... RabiştiHahahaahahahah didişin bakalımmm![]()
Ben şimdi senin fişini çektimharbiyide kapcamelindekileri teker teker alicam hain arkadas
![]()
hahahahaytHanım abla hani cumartesi sana o şeyi yazan var ya.... Rabişti![]()
hem sen istedin öle yazmami beni kandirdinda yazdimHanım abla hani cumartesi sana o şeyi yazan var ya.... Rabişti![]()
Söylemediğini ispatla sen öncehahahahaythem hain hemde iftiraci katogerisi istiyoruz
![]()
Hanım abla hani cumartesi sana o şeyi yazan var ya.... Rabişti![]()
eeee ben kimi yicem peki abla![]()
öylemi aklimda bi plan var ama ortaya döksemmi diye düsünüyorumBen şimdi senin fişini çektim![]()
Demek ki yeterince korkmuyormuş, totosundan vur gitsinRabiş korkar benden sor istersen ne diyecek cesaret bile edemez
Beni yee istersennn![]()
ben yazmadim zaten pink sifremi aldi geldi yazdi kimseyede deme dediRabiş korkar benden sor istersen ne diyecek cesaret bile edemez
Beni yee istersennn![]()
Demek ki yeterince korkmuyormuş, totosundan vur gitsin![]()
ben yazmadim zaten pink sifremi aldi geldi yazdi kimseyede deme dedi![]()
Ben mi dedim? İçmiyorum da ama kafam güzelmiş demek kipink,sen vuslat börek yaptiginda dedigini hatiliyonmuben olsam daha güzel yaparim demistin
![]()
hem sen istedin öle yazmami beni kandirdinda yazdim![]()