- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
aslında o eli maşalı eli cımbızlı olarak değiştirilse keşke hiç zorlanılmazdı
Şimdi cımbızlı olursa kazanan belli olur,böyle daha iyi bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında o eli maşalı eli cımbızlı olarak değiştirilse keşke hiç zorlanılmazdı
birinci olamadinmi sen ozman seni yazmak sart birinciligini istedim icin yanlis anlamaevet geçmişte hamın ablayı dahi sollayıp birinci oluyordum neredeyse
simdi niye beni sattin anlasildi hain arkadas katogeriside istiyorumOrtakların en güzeli
Yani sitede çok çalışan aktif olan yardımcı olan anlamında ..
Katıl çok zevkli geçiyor adaylar belli olunca etekteki taşlar dökülüyor
mesela konu açıp bize hizmet sunanlar
chess örneğin siyaset bölümünde öyle aktifki bir sürü haber paylaşıyor
Dedim sana ortak olduk diyesimdi niye beni sattin anlasildi hain arkadas katogeriside istiyorum
senin düsmanin kim söyle bende gidip onla ortaklik kurcamDedim sana ortak olduk diye
Kategoriler belirlendi ekleme yapamıyoruz
tamam ne yapıyoruz şimdii ..
Alıştım bu ara şu söylediğini yapan çoksenin düsmanin kim söyle bende gidip onla ortaklik kurcam
Dombikim hepsini doldurmak zorunda değilsin, yazamadıklarını boş bırakırsınVay be başladı demek!! Geçen sene pek tanımıyordum çoğu kişiyi bu sene sanırım bende bi form dolduracağım.
senle ortaklik kurarak düsmanlik ilan etmis bulunuyor yedim ikinizideAlıştım bu ara şu söylediğini yapan çok
Ama Nevoş senin düşmanın değil ki
hain pink forumunu doldur ilkVay be başladı demek!! Geçen sene pek tanımıyordum çoğu kişiyi bu sene sanırım bende bi form dolduracağım.
Yılbaşından sonra, ben yine seninimsenle ortaklik kurarak düsmanlik ilan etmis bulunuyor yedim ikinizide
Vay be başladı demek!! Geçen sene pek tanımıyordum çoğu kişiyi bu sene sanırım bende bi form dolduracağım.
Hııı anladım teşekkürler
yilbasina kadar senimi beklicem yeni citirlar bulurumYılbaşından sonra, ben yine seninim
Seni benden başkası çekmez benceyilbasina kadar senimi beklicem yeni citirlar bulurum
hakaretmi ettin simdi sen bana yarin avukatimdayimSeni benden başkası çekmez bence
hakaretmi ettin simdi sen bana yarin avukatimdayim
cimcimeyi yada dombiki elinden almayi düsünüyorum
cimcimegfb dikkat et sapıktır biraz kendisi, boynuzun İstanbul'a 4. Köprü olurhakaretmi ettin simdi sen bana yarin avukatimdayim
cimcimeyi yada dombiki elinden almayi düsünüyorum