- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Görüşürüz ömür törpümkizlar,ben simdi cikmaliyim, aksama gelicem yine bekle beni pink cadolozu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşürüz ömür törpümkizlar,ben simdi cikmaliyim, aksama gelicem yine bekle beni pink cadolozu
kizlar,ben simdi cikmaliyim, aksama gelicem yine bekle beni pink cadolozu
Hee kolay gelsin tam zamaninda geldim demekpinki oyuyoruz yardimmmmm
Iyi yapiyolarNe olacak, Nevoşla ortaklığımı hazmedemeyip saldırıyor bana Hemde cimcimeyle ortak olacakmış Dombiki de kapacakmış
iyidir ablamm senden naberr torunundaiyi ellerinden operr ay bilmiyorum ki ablam gelsin de hayırlısıyla ne olursa olsunKuzucan ne haberr torunum nasıliyimi,ikizler burcu olacak herhalde..
niye atiyorsun vuslat hakkinda iftiraciBen mi dedim, içmiyorum da ama kafam güzelmiş demek ki
Hayatta o kadar güzelini yapamam, fazla atmışım
Hee kolay gelsin tam zamaninda geldim demek
Iyi yapiyolar
iyidir ablamm senden naberr torunundaiyi ellerinden operr ay bilmiyorum ki ablam gelsin de hayırlısıyla ne olursa olsun
Ben ne şanssız ne bahtsızım ya, bi tane arkamda duracak arkadaşım yokHee kolay gelsin tam zamaninda geldim demek
Iyi yapiyolar
iyidir ablamm senden naberr torunundaiyi ellerinden operr ay bilmiyorum ki ablam gelsin de hayırlısıyla ne olursa olsun
Geçmiş olsun, Rabbim çabucak şifa versinNe olsun bende grip oldum öksürük hapşırık ne ararsan var yani
Ayy çok geçmiş olsunablam,istanbulda salgın var sanırım. Annemlerde hastaNe olsun bende grip oldum öksürük hapşırık ne ararsan var yani
Ayy çok geçmiş olsunablam,istanbulda salgın var sanırım. Annemlerde hasta
Oy kiyamam sanaaa diyecegimi düşünmüyosun inşallahBen ne şanssız ne bahtsızım ya, bi tane arkamda duracak arkadaşım yok
Nevoş nerdesin ya
Geçmiş olsun, Rabbim çabucak şifa versin
Ne münasebet, sen ve bana kıyamamak, düşünmedimOy kiyamam sanaaa diyecegimi düşünmüyosun inşallah
Sağol ablacim,Rabbim şifa versin inşallah sanada annemlere deSağol kuzum valla salgın var herkes hasta yani,annenlerede çok geçmiş olsun
Aaa ofişşoooo demek başlamış hadi bakalım hayırlı olsun
Sağol ablacim,Rabbim şifa versin inşallah sanada annemlere de
Aaa ofişş
oooo demek başlamış hadi bakalım hayırlı olsun
Ofişimmmm ne haberrr
Aynen abla,bende korkuyorum hasta olmaktan. Ilâç icemem de perişan olurumÇok dikkat etmek lazım bu havalara
Gerçekten miiii ama öyle kategori yoken yağuşuklu kategorisine adayımsın bebişim