Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Tabi canım Türkçeyi Güzel kullanma da üstüne tanımıyorum:KK70:

Elif abla, hanım abla, Egem abla Bi sürü ablası var KK nın bana gelene kadar:KK53:

Şimdi bütün kategorilere tek aday belirliyoruz :) Bir Üyeyi en fazla 3 defa aday gösteriyoruz:KK39:
peki atıyorum en tanışmak istenen üye diye bir şık var onun karşısına bir kişimi yazacağız yoksa 2 yada 3 olabilirmi.. burayı anlamadım pinko

en ısınamadığınız

en asabi
en fazla konuşan dallarında adaylıklar bekliyorum da ipi göğüsleyeceğimi pek sanmıyorum:KK53:

geçen sene güzel dallarda aday gösterildim de ne oldu
Bakalım sürpriz sonuçlar olacak mı?:rolleyes:

Asabide,ısınamadığınızda bende vardım,gurur duydum varyaa bu sene ne olacak merakla bekliyorum :KK37: :confused:
Bu yıl çok kimseyi hırpalamadın sanki hanım abla:p

Asabide,ısınamadığınızda bende vardım,gurur duydum varyaa bu sene ne olacak merakla bekliyorum :KK37: :confused:
ben geçen sene değil ondan evvelsi sene bu dallarda adaydım biri kendi gösterip kendi oylamıştı
geçen sene melek gibiydim sanırım iyi dallarda adaydım
ama bu sene nefret söylemlerine çok maruz kalıyorum bakalım kim sevmiyor kim ısınamamış görmüş oluruz

Bakalım sürpriz sonuçlar olacak mı?:rolleyes:

Bu yıl çok kimseyi hırpalamadın sanki hanım abla:p

Denk gelmediyse ondan olabilirr :p:p

ben geçen sene değil ondan evvelsi sene bu dallarda adaydım biri kendi gösterip kendi oylamıştı
geçen sene melek gibiydim sanırım iyi dallarda adaydım
ama bu sene nefret söylemlerine çok maruz kalıyorum bakalım kim sevmiyor kim ısınamamış görmüş oluruz

Bende geçen sene milli oldum bunlarda :KK53::KK53: eminim banada çok gıcık olanlar var..

X