- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
peki atıyorum en tanışmak istenen üye diye bir şık var onun karşısına bir kişimi yazacağız yoksa 2 yada 3 olabilirmi.. burayı anlamadım pinkoTabi canım Türkçeyi Güzel kullanma da üstüne tanımıyorum
Elif abla, hanım abla, Egem abla Bi sürü ablası var KK nın bana gelene kadar
Şimdi bütün kategorilere tek aday belirliyoruz :) Bir Üyeyi en fazla 3 defa aday gösteriyoruz
peki atıyorum en tanışmak istenen üye diye bir şık var onun karşısına bir kişimi yazacağız yoksa 2 yada 3 olabilirmi.. burayı anlamadım pinko
Evet canım hepsinin karşısına tek nick yazarak bana ya daanladım canım şu listenin karşısına adaylarımızı yazıp sana göndereceğiz özel mesaj yolu ile değilmii..
anladımm canım1 kişiyi yazacaksın oraya..
Üyeyi en fazla 3 kategoride aday gösterebiliyorsun..
Bakalım bu yıl nereleri süsleyeceksinwuuu başlamışta haberim yok hayırlısı
en ısınamadığınızBakalım bu yıl nereleri süsleyeceksin
en ısınamadığınız
en asabi
en fazla konuşan dallarında adaylıklar bekliyorum da ipi göğüsleyeceğimi pek sanmıyorum
geçen sene güzel dallarda aday gösterildim de ne oldu
Bakalım sürpriz sonuçlar olacak mı?en ısınamadığınız
en asabi
en fazla konuşan dallarında adaylıklar bekliyorum da ipi göğüsleyeceğimi pek sanmıyorum
geçen sene güzel dallarda aday gösterildim de ne oldu
Bu yıl çok kimseyi hırpalamadın sanki hanım ablaAsabide,ısınamadığınızda bende vardım,gurur duydum varyaa bu sene ne olacak merakla bekliyorum
ben geçen sene değil ondan evvelsi sene bu dallarda adaydım biri kendi gösterip kendi oylamıştıAsabide,ısınamadığınızda bende vardım,gurur duydum varyaa bu sene ne olacak merakla bekliyorum
Bakalım sürpriz sonuçlar olacak mı?
Bu yıl çok kimseyi hırpalamadın sanki hanım abla
ben geçen sene değil ondan evvelsi sene bu dallarda adaydım biri kendi gösterip kendi oylamıştı
geçen sene melek gibiydim sanırım iyi dallarda adaydım
ama bu sene nefret söylemlerine çok maruz kalıyorum bakalım kim sevmiyor kim ısınamamış görmüş oluruz
En çalışkan ne demek oluyor yani ne anlamda çalışkan. Ay aday göstermekte bile zorlanıyorum. Oylarken ne olacak bakalım. İlk kez katılacağım
mesela konu açıp bize hizmet sunanlarEn çalışkan ne demek oluyor yani ne anlamda çalışkan. Ay aday göstermekte bile zorlanıyorum. Oylarken ne olacak bakalım. İlk kez katılacağım
enlerin en iyi yönü açılan kategorilerde dönen geyikler
Tehditler hava da uçuşuyorEn zoruda eli maşalıda oy vermek
aslında o eli maşalı eli cımbızlı olarak değiştirilse keşke hiç zorlanılmazdıEn zoruda eli maşalıda oy vermek