Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

İiyiym kuuzm sağol sen nasılsın :KK3::KK68:
Iyiyim ablaamm evde dinleniyorum gitmiyorum artik işe ne güzelmiş evde olmak:KK53:

önce arkadasca yaklasti bana hep canım kardeşim derdi kendisi benden bir 20 yaş büyük, sonra aşkım bibigim demeye başladı en son da çarpık çarpık konuştu erotik bi şeyler dedi :cry:
Yuhhh:KK57: resmen planli programli yürümüş sana. Geçen gün bana kadesaya hastayim,icim kipraşiyo onla konuşurken dedi,şüphelendim ama konduramadimo_O

Iyiyim ablaamm evde dinleniyorum gitmiyorum artik işe ne güzelmiş evde olmak:KK53:

Yuhhh:KK57: resmen planli programli yürümüş sana. Geçen gün bana kadesaya hastayim,icim kipraşiyo onla konuşurken dedi,şüphelendim ama konduramadimo_O

Ohh ne güzel dinlen sende keyfşne bak güzelcene,eşin halleder nasılsa dükkan işini :KK53:

Ohh ne güzel dinlen sende keyfşne bak güzelcene,eşin halleder nasılsa dükkan işini :KK53:
Eleman da var zaten abla,yıktım bütün işleri üzerlerine:KK53: sorunlu bir müşteri vardı,benm prova almam lazımdı dün gittim ayyy gitmez olaydim içim dışıma çıktı çok kötü oldum. Eşim geri eve getirdi beni,bütün gün hasta oldum. Bir daha çıkmam evden:KK43:

Eleman da var zaten abla,yıktım bütün işleri üzerlerine:KK53: sorunlu bir müşteri vardı,benm prova almam lazımdı dün gittim ayyy gitmez olaydim içim dışıma çıktı çok kötü oldum. Eşim geri eve getirdi beni,bütün gün hasta oldum. Bir daha çıkmam evden:KK43:

Dikkat et kendinede bebeğede,şimdi bulantılarının olduğu en yoğun dönem içindesin..
Bu günlerde geçecek daha rahat edersin sonra..

Hahahaha kahkaha attım demek içim kiprasiyo dedi haha :)

Anaaa neler deniş öylee bide kıpraşıyormuşşş :eek::eek:

Dikkat et kendinede bebeğede,şimdi bulantılarının olduğu en yoğun dönem içindesin..
Bu günlerde geçecek daha rahat edersin sonra..

Anaaa neler deniş öylee bide kıpraşıyormuşşş :eek::eek:
Aslında pek bulantim yok abla,kusma hiç yok. Dün niyeyse öyle oldum. Araba sarstı galiba. Evimiz is yerine baya uzak yarım saat sürüyor yol. Eşimde biraz hızlı kullaniyor hayın herif:63:

X