- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Naberrrr
Yegenlerim derken 1 tane kız
iyilik valla ne olsun ,kosturmaca :)
hep 1 tane kalacak degil ya
elbet cogalacaklar minik minik harbiler dolcak her yer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naberrrr
Yegenlerim derken 1 tane kız
hayirlisi cınımmiyilik valla ne olsun ,kosturmaca :)
hep 1 tane kalacak degil ya
elbet cogalacaklar minik minik harbiler dolcak her yer
Çok geçmiş olsun,Rabbim bir daha yaşatmasın. Çok üzüldüm.Geçen hafta oldu zaten. Şu an kanamam var da ağrım yok. Temizlenmiştir zaten kese oluşmamıştı. Kimyasal gebelik işte.
Sen neler yapıyorsun?
Selam hoşgeldinSelam
Hayırlı olsun.
Ben hiç aday gösterilmedim,bu senede beklemiyorum ama takip etmek keyifli oluyor.
Sevgiler
Selam canım hoşbuldum. NasılsınSelam hoşgeldin
Aslında En Kibar üyeye aday olabilirsin
İyiyim çok şükür, sen nasılsın?Selam canım hoşbuldum. Nasılsın
Sağolasın canım benim o senin kibarliğın
Ben geçen sene oylama kısmına denk gelmiştim, pek kimseyi tanımadığım için katılmamıştım ama takip etmiştim çok keyifliydi,bu senede öyle olacak belli,takipteyim konuyu Bir ara tamamına olmasada bir kısmına aday belirleyebilirim,süre uzun baya.
Çok sağol canım. Allah isteyen herkese versin inşallah.Çok geçmiş olsun,Rabbim bir daha yaşatmasın. Çok üzüldüm.
Amin inşallah İpek'çim. Tekrar geçmiş olsun.Çok sağol canım. Allah isteyen herkese versin inşallah.
Enler anketi tatlım hoş geldinNe yarışması
Hoşbulduk canım, ben pek anlamıyom bilirsin beni yarışma falanEnler anketi tatlım hoş geldin
Sağolasın tatlım,iyiyim çok şükür.İyiyim çok şükür, sen nasılsın?
3-5 tane de olsa listeni bekleriz
İzlemek çok zevkli ya
börek mi duydum bende geldim hani nerdeeee
Çok sağol canım. Allah isteyen herkese versin inşallah.
Sağolasın tatlım,iyiyim çok şükür.
Tabiki az kişiylede olsa göndereceğim muhakkak.
Aynen ya,bir an önce açıklansa kişiler diye merakla bekliyorum. Çok eğlenceli olacak
Nevreste ve sana kolaylıklar diliyorum ayrıca,baya yoğun olacaksınız belli şimdiden,2 günde 90 sayfa devirilmiş baksana
Ben sana ayrıntılı anlatırımHoşbulduk canım, ben pek anlamıyom bilirsin beni yarışma falan
cok gecmis olsun ,
Rahman size ve tum isteyenlere nasip etsin insh